Tomy Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Tak? i to jest bardzo ok.Nie wyobrażam sobie życia bez tworzenia.Żyje całkiem inaczej niż wszyscy rówieśnicy których znam.Powiem szczerze dogaduje się dużo lepiej z ludźmi młodszymi.Nie mówię tu o tych spod budki z piwem potocznie zwanej u nas "cycem" .Często mnie ludzie pytają ile na tym tworzeniu woblerów wychodzę.Nie cierpię tego określenia jak i samej formy pytania.Zawsze odpowiadam że choćby nikt nie kupował moich woblerów i tak bym je tworzył.Ruski Pampuch.Tak na gotowo z uzbrojeniem będzie ok.5gram wagi w 3cm.Można rzucać małą Ryogą bez problemu a ze spina po horyzont.Masa jest bardzo skupiona to też lotność porażająca.Praca bardzo energiczna i powiem tyle że nie da się tu balsy czymkolwiek zastąpić.Po opalizacji powinno wyjść bardzo smacznie. Edytowane 11 Listopada 2013 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) No i wypędzelkowane. Edytowane 12 Listopada 2013 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Jak coś to dorzuć mi 4 pampuchy do raptora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Twoje już wysłane.Pampuchy już są sprzedane.Robię następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) Dzisiaj odebrałem paczkę i jestem jak najbardziej zadowolony z hooligansów i zzRapów Ale dzisiaj domówiłem raptor8BS Long Cast i do niego chciałem pampuchy Jak da rade, to poczekałbym z wysyłką aż skończysz pampuchy Edytowane 12 Listopada 2013 przez MateuszDDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Aha no to dobra.Zrobię i wysyłkę ich będziesz miał Free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) ZZ'Rap9 po opalizacji.Tak już zostanie ten wobler. To malowanie mnie zadowala.Po lakierowaniu bezbarwnym będzie łudząco podobna do uklejki. Edytowane 13 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 O, w mordeczkę. Zapowiada się kapitalnie .. i jak Waldemarze. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Odpowiedź brzmi: czemu dziś, jak jutro gnam nad Bałtyk? Nie mniej 3 szt. bardzo poproszę Tomaszu. Tylko, szczegóły, już po moim powrocie. Znaczy, po niedzieli, bo mam spory kłopot z laptkiem i pisać trudno z ekranowej klawiatury.Zarezerwuj mi taki secik, proszę. Qrrrka. Jak żywe w tej opalizacji Edytowane 13 Listopada 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 No i ja się ustawie na secik z dobijakiem i tobiaszkiem w roli głównej Poprosze dwie sztuki Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 (edytowane) Nie mniej 3 szt. bardzo poproszę Tomaszu. Poprosze dwie sztuki Tomku Tak ad choc? Edytowane 15 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 (edytowane) Jersey Śledzie na warsztacie ZZ'Rap10 Oczka fajne dorwałem z dużą źrenicą Edytowane 15 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Tak ad choc? Tomku oczywiście moge wykazać się sporą cierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Zrobi się.Działam sobie właśnie przy niedzieli.Nieco osłabiony zresztą dniem wczorajszym. P1140558.JPGPewnie na akcji gdzieś byleś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Pewnie na akcji gdzieś byleś. dzisiaj mam właśnie gości i mi naprzywozili trochę prezentów.Reszta gadgetów nie nadaje się do publikacji Na warsztacie.Dzisiaj odbyła się opalizacja RapSticków.Wersja 2kotwiczkowa.Robię taką dość dużą seryjkę.Trasowanie łuski na Raptorach7....a to zadanie na jutro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 (edytowane) To nie ma co załatwiać tylko trzeba kupić.50 metrów drutu o średnicy 5mm ok 6stówek.Można czasem za flaszkę załatwić tam gdzie wyważają koła i bawić w przetapianie.Najpierw sobie poczytać z czym się ma do czynienia.Lakiery i inne substancje działają z ostrzeżeniem.Przy złych warunkach człowiek poczuje że musi odpuścić.Ołów takich sygnałów nie daje tylko od razu beretuje gościa a choróbska w wyniku jego działania są przykre i dość często śmiertelne-przy naszej służbie zdrowia-przeważnie.Nie raz bywałem w szpitalu po różnych kontuzjach i żebym ja musiał lekarzowi mówić co mi ma podać to jest po prostu śmieszne a były to sprawy banalne nie żadne skomplikowane objawy.Pewnie są wyjątki i zdarzają się lekarze z powołaniem i wiedzą ale one tylko potwierdzają regułę że Polska służba zdrowia jest po prostu do dupy. http://sklep.setmapw.pl/Można taniej dużo http://allegro.pl/ciezarki-klejone-do-felg-olow-pb-5-10g-100szt-6kg-i3686096953.htmlA tu drut w hurcie http://metale24.pl/Oferta/Drut-o%C5%82owiany-579910.html Edytowane 15 Listopada 2013 przez Albatros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Tomy, kończ marynować te śledzie, urlop zaraz zaczynam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Można taniej dużo http://allegro.pl/ciezarki-klejone-do-felg-olow-pb-5-10g-100szt-6kg-i3686096953.htmlA tu drut w hurcie http://metale24.pl/Oferta/Drut-o%C5%82owiany-579910.htmlTen do kół to kształt do bani trzeba się z tym bawić a w tym drugim ceny i średnicy nie podano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Ten do kół to kształt do bani trzeba się z tym bawić a w tym drugim ceny i średnicy nie podano. Podano średnice - Drut ołowiany średnice od 05, do 5,0mm szpule nawojowe 5/10/15 kgFajne te śledzie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 No to 5mm byłby ok.ale trzeba jeszcze 6mm a ceny nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Tomek na drugiej fotce "misyjny" zbiorniczek na "zupę chmielową"....? Przydatna to rzecz oj przydatna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Tomy, kończ marynować te śledzie, urlop zaraz zaczynam! Jersey są w "wędzoku".Pampuchy taka pierwsza panterka pod malowanie na pstrążka....no i Jaziowe Hooligansy "Żabkosie" mniam,mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Tomek,ze dwie "żabki" mi odłóż do pudełeczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Panterka, nawet sama jest super!!!!Potem (jak się zacznie sezon)Panterka będzie oznaczać Pan -tera a Pan-potem Edytowane 16 Listopada 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Klawe te Żabkosie Dziś pokazywałem kumplowi pracę ZZ Rapa (chyba?). Tańczę tym na płytkiej wodzie a tu niewiadomo skąd zębaty doskoczył, łypnął okiem i chyc w tego jerka Przestraszył mnie skubaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi