Tomy Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Dobra Krystian.Rhein panterka to takie tło pod całą resztę.Kropki chyba zrobię grubym brokatem bo nie chce mi się pitolić z tym.Żabkosie wyszły elegancko mi się podobają i czuję że będą ładnie "kosić".Dienekes to chyba żywiczny ZZ'Rap85 będzie jeszcze mniejsza wersja 65. Edytowane 16 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Co tam będziemy pitolić, jak zawsze profi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Będzie nacisk w tym sezonie na Jazie.Nie wiem jaki młynek sobie kupić.Napewno spin.Daiwa nie doszła do skutku bo jeden pan płakał że mu podkupiłem no to odpuściłem temat.Jest Twinek 2000 na giełdzie ze starej dobrej serii.Może to,a może co innego.Co polecicie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Ten do kół to kształt do bani trzeba się z tym bawić a w tym drugim ceny i średnicy nie podano. Podam ci co i jak na priv będę miał od niego wiadomość co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Podam ci co i jak na priv będę miał od niego wiadomość co i jak.Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Będzie nacisk w tym sezonie na Jazie.Nie wiem jaki młynek sobie kupić.Na pewno spin. Daiwa nie doszła do skutku bo jeden pan płakał że mu podkupiłem no to odpuściłem temat.Jest Twinek 2000 na giełdzie ze starej dobrej serii.Może to,a może co innego.Co polecicie? Widze podobne zamiary na nowy sezon, mnie szczególnie wzięło po fotce którą ci ostatnio wysłałem (rip) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 No.Mięsiarz dostanie petarde ze spydera to mu smaki na Jazie przejdą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Śledzie po opalizacji.Po bezbarwnym będzie elegancko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Dienekes to chyba żywiczny ZZ'Rap85 będzie jeszcze mniejsza wersja 65. Obydwaj mamy problemy z ustaleniem tożsamości tego wabia, poza tym, że jest Twego autorstwa. Najważniejsze, że pięknie pracuje i wabi ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Będzie nacisk w tym sezonie na Jazie.Nie wiem jaki młynek sobie kupić.Napewno spin.Daiwa nie doszła do skutku bo jeden pan płakał że mu podkupiłem no to odpuściłem temat.Jest Twinek 2000 na giełdzie ze starej dobrej serii.Może to,a może co innego.Co polecicie?Masz super wędkę na jazie teraz na giełdzie .http://jerkbait.pl/topic/31552-s-cd-nz-ltd-300-m-2-10-gr/ Edytowane 16 Listopada 2013 przez Albatros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Wędkę będę chciał sam uzbroić.Młynek już wybrałem.Będzie to chyba Stradic 1000 Ci4+.Co do wędek to raczej taki design jest w moim guście.Można się oprzeć na tym jedynie wstawki zamiast orange dać red. Edytowane 16 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Oko od śledzia.Dzisiaj zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Miro widzę że jesteś w wątku.Utłuczemy grubasa od Jazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Tomek mialem tego stradica w lapkach, 1000 to tak maly mlynek ze trzeba jak z zabawaka sie obchodzic. Maly i nie wygodny a ty nie maly chlop jestes. 2000-2500 sprawdzi sie lepiej no i dalej poleci ja do takiego lowienia uzywam aktualnie Daiwy certate 2004 f inesse custom, swietna maszynka Jaki CW kijka planujesz? Ja lowie everkiem do 3/8oz ale tak 1/2ogarnie a mocy w dolniku zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Na jednym kijku to wątpię że się skończy do 0-8 i do 3-12gram.2,70m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 To bym Ci ta 1000 odradzal bo bardzo filigranowy jest. Robilem kumplowi kija pod to malenstwo. Blank przedluzylem na 2.05 z 1.85 a cw. Do 5gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 No to będą dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Tomek mialem tego stradica w lapkach, 1000 to tak maly mlynek ze trzeba jak z zabawaka sie obchodzic. Maly i nie wygodny a ty nie maly chlop jestes. 2000-2500 sprawdzi sie lepiej no i dalej poleci ja do takiego lowienia uzywam aktualnie Daiwy certate 2004 f inesse custom, swietna maszynka Jaki CW kijka planujesz? Ja lowie everkiem do 3/8oz ale tak 1/2ogarnie a mocy w dolniku zapas też to samo miałem napisać,Tomek taki 1000 to na lód się nadaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 poczułem się oszukany Tomku bo jak bardzo chciałem Mrówy to mówiłeś że nie będziesz już ich robił Więc jak już je reaktywowałeś to ja poproszę z 10 szt. Do tego dwa te Holigansy żabki i z 3 pampuchy no i cały czas czekam na te tajemnicze rasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Tomek, kręciołek wielkości 1000 to zdecydowanie za mało, takiego to do bolonki możesz założyć lub podlodówki, wielkość 2000 to minimalne minimum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 poczułem się oszukany Tomku bo jak bardzo chciałem Mrówy to mówiłeś że nie będziesz już ich robił Więc jak już je reaktywowałeś to ja poproszę z 10 szt. Do tego dwa te Holigansy żabki i z 3 pampuchy no i cały czas czekam na te tajemnicze rasty bo miałem nie robić.Te miały iść na wzór pod formę ale postanowiłem co nie co w nich zmienić więc z tych będą woblery dla Rheinanglera.Mrówa NEW będzie ponadczasowa .Ster będzie od razu lany z korpusem,po za tym lekka przebudowa całej konstrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 bo miałem nie robić.Te miały iść na wzór pod formę ale postanowiłem co nie co w nich zmienić więc z tych będą woblery dla Rheinanglera.Mrówa NEW będzie ponadczasowa .Ster będzie od razu lany z korpusem,po za tym lekka przebudowa całej konstrukcji. Zgłaszam protest Chcę 10 sztuk i już Tomek no proszę zrób dla mnie tą dyszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Mnie prosić nie trzeba.Dobra dzwonię i niech tam będzie reaktywacja.Forma w trakcie tworzenia.Mrówy do m-ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 No i to mnie się podoba.Co do koloru to się zgadamy na telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Nawet dobrze się stało bo mam jeszcze z 500 sterów do tego owada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi