Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra Krystian.Rhein panterka to takie tło pod całą resztę.Kropki chyba zrobię grubym brokatem bo nie chce mi się pitolić z tym.Żabkosie wyszły elegancko mi się podobają i czuję że będą ładnie "kosić".

Dienekes to chyba żywiczny ZZ'Rap85 będzie jeszcze mniejsza wersja 65.

Edytowane przez Tomy

Będzie nacisk w tym sezonie na Jazie.Nie wiem jaki młynek sobie kupić.Na pewno spin. Daiwa nie doszła do skutku bo jeden pan płakał że mu podkupiłem no to odpuściłem temat.Jest Twinek 2000 na giełdzie ze starej dobrej serii.Może to,a może co innego.Co polecicie?

Widze  podobne zamiary na nowy sezon,  mnie szczególnie wzięło po fotce którą ci ostatnio wysłałem (rip) .... 

Będzie nacisk w tym sezonie na Jazie.Nie wiem jaki młynek sobie kupić.Napewno spin.Daiwa nie doszła do skutku bo jeden pan płakał że mu podkupiłem no to odpuściłem temat.Jest Twinek 2000 na giełdzie ze starej dobrej serii.Może to,a może co innego.Co polecicie?

Masz super wędkę na jazie teraz na giełdzie .http://jerkbait.pl/topic/31552-s-cd-nz-ltd-300-m-2-10-gr/

Edytowane przez Albatros

Tomek mialem tego stradica w lapkach, 1000 to tak maly mlynek ze trzeba jak z zabawaka sie obchodzic. Maly i nie wygodny a ty nie maly chlop jestes. 2000-2500 sprawdzi sie lepiej no i dalej poleci ;) ja do takiego lowienia uzywam aktualnie Daiwy certate 2004 f inesse custom, swietna maszynka ;) Jaki CW kijka planujesz? Ja lowie everkiem do 3/8oz ale tak 1/2ogarnie a mocy w dolniku zapas ;)

Tomek mialem tego stradica w lapkach, 1000 to tak maly mlynek ze trzeba jak z zabawaka sie obchodzic. Maly i nie wygodny a ty nie maly chlop jestes. 2000-2500 sprawdzi sie lepiej no i dalej poleci ;) ja do takiego lowienia uzywam aktualnie Daiwy certate 2004 f inesse custom, swietna maszynka ;) Jaki CW kijka planujesz? Ja lowie everkiem do 3/8oz ale tak 1/2ogarnie a mocy w dolniku zapas ;)

też to samo miałem napisać,Tomek taki 1000 to na lód się nadaje.... ;)

:huh: :( poczułem się oszukany Tomku bo jak bardzo chciałem Mrówy to mówiłeś że nie będziesz już ich robił :ph34r:

Więc jak już je reaktywowałeś to ja poproszę z 10 szt.

Do tego dwa te Holigansy żabki i z 3  pampuchy  :P no i cały czas czekam na te tajemnicze  rasty :ph34r:

:huh: :( poczułem się oszukany Tomku bo jak bardzo chciałem Mrówy to mówiłeś że nie będziesz już ich robił :ph34r:

Więc jak już je reaktywowałeś to ja poproszę z 10 szt.

Do tego dwa te Holigansy żabki i z 3  pampuchy  :P no i cały czas czekam na te tajemnicze  rasty :ph34r:

bo miałem nie robić.Te miały iść na wzór pod formę ale postanowiłem co nie co w nich zmienić więc z tych będą woblery dla Rheinanglera.Mrówa NEW będzie ponadczasowa :D .Ster będzie od razu lany z korpusem,po za tym lekka przebudowa całej konstrukcji.  

bo miałem nie robić.Te miały iść na wzór pod formę ale postanowiłem co nie co w nich zmienić więc z tych będą woblery dla Rheinanglera.Mrówa NEW będzie ponadczasowa :D .Ster będzie od razu lany z korpusem,po za tym lekka przebudowa całej konstrukcji.  

Zgłaszam protest :angry:

Chcę 10 sztuk i już ;) :rolleyes:

Tomek no proszę zrób dla mnie tą dyszkę :wub: