Sebo0707 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) No widzisz i pewnie nie tylko ja będę chętny na te "owady"Zeszły rok pokazał że można na nie konkretnie połowić nawet jako początkujący w kleniach Edytowane 18 Listopada 2013 przez Sebo0707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) Tak fajna przynęta była nie ma co rezygnować.Dobra Pampuchy balsiane 3 z hakiem waga ok.5g.Chodzą pięknie a już się bałem że zapomniałem jak i co w nich umieścić.Wzornik wcięło ale udało się reaktywować i to na plus mocny.Brania są pewne w 100% na tą konstrukcje.Skierowane do castingowców z każdego multika tym śmignie a ze spina to już petarda straszna.Nawet dużą Ryogą jak by kto miał taki kaprys.Mała 1016 obsługuje je komfortowo bez tuningowych szpul.Wersja Pampucha L.C.-Żabkoś-Raptory7 po opalizacji.Do tych co czekają na nie.Za tydzień będą gotowe.Oczy oczywiście będą-spokojnie .Opalizacja wyszła pięknie,łuskę dostały drobniejszą.Reszta bez zmian.Cena też 22zł/szt Edytowane 18 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) Tomek , wstrzymaj sie prosze z wysyłką mojego zz'rap i dorzucisz jeszcze raptora takiego jak ja fotkach wyżej Kasę zaraz dośle22 edit: już poszło 22 złociszy Edytowane 18 Listopada 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) Dobra je.Dzisiaj praca po prostu w rękach się paliła.Nowy wzorek...i przytulna,cieplutka i suchutka pracownia.Szafa będzie inna,większa tzn. będą dwie a pomiędzy nimi blat do malowania z okapem i z wykopem oparów do ulubionej Cioci Rózi. Edytowane 18 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 "dyktatura" (jak kto to woli wino z kości ) i Libańska szisza....?nie dziwota,że robota w rękach się "paliła".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 "dyktatura" (jak kto to woli wino z kości ) i Libańska szisza....?nie dziwota,że robota w rękach się "paliła".... Zamiast formy w pierwszej kolejności to zobaczyłem szisza albo bongo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 ja to samo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Głodnemu chleb na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 No ni ma jak dykta.To kadzidełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) Zamiast formy w pierwszej kolejności to zobaczyłem szisza albo bongo ...i do tego ta szafka na miniplantację ...swoja droga fajnie to wszystko sobie zorganizowałeś ...mowa oczywiście o pracowni Edytowane 18 Listopada 2013 przez czocho 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Bo postraszę robakiem.W szafie to to wisi.Na dniach będą na giełdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Tomy , czym ogrzewsz tą szafkę to są jakieś żarówy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Tomy , czym ogrzewsz tą szafkę to są jakieś żarówy?Halogeny przemysłowe 2 po 100wat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Tomku, to może być czasem trochę mało. Zaczynałem od dwóch żarówek po 20W, teraz mam dwie po 35W, tylko że wiesz, ja mam tylko pudełko 30/30/30 cm, a Ty drapacz chmur Chyba w końcu zamontuję w tym termometr, to będę wiedział, w jakich temperaturach suszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Jak wcześniej pisałem będą 2 szafy.Bo chcę rozdzielić malowanie podkładem od tego końcowego.Szafy mają takie ciepło dobre na początek suszenia.Potem woblery będą dogrzewane w metalowych pojemnikach,zwłaszcza ostatnia warstwa-taki finał.Pojemniki będą 3 może 4 z mocnymi żarówkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Bo postraszę robakiem.P1140773.JPG biorę go.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 To jest za masy do formowania.Mówią że jest to suuuuper materiał.Dla mnie to syf i jak rzeźbienie w gównie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 wiem,żartowałem.... ale ciekawie wygląda... to typowy "smużol" będzie,coś jak mrówa (o pracę mi chodzi)...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Dzisiaj działane.Raptory7,Raptory6-będą to wersje ekonomiczne.Zacząłem Hooligansy ale jutro poświęcę cały dzień na większą ich ilość.Hooligans Żabkoś ukończone.Jeszcze uszczelnianie sterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Ładne stadko. Do mnie paczuszka dotarła i super niespodzianka. ZZRap 9 bardzo mi się spodobała i boleniom też powinna przypaść do gustu. Dzięki Tomku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Nie ma sprawy Darku.ZZ'Rap85.Śledzixy Jerseya. Edytowane 20 Listopada 2013 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Dobra, wiem - ten "tancerz", o którym ostatnio pisałem, a który wywabił "szczupaka nie wiadomo skąd" to ten ZZ Rap (kształt, bo wykończenie inne). Co zabawne, pokazałem go kumplowi, a ten mówi, że ładny jerk itd. i że oklejany rybią skórą Jego komentarz oddaje stopień imitacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Teraz jest jeszcze lepiej i powłoka lakiernicza [bezbarwna] pancerna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Pancerna. Podoba mi się. Z jednej strony lubię mieć pogryzione wabie przez szczupaki - taka wartość dodana, świadcząca o łowności. Z drugiej mam kilka, w tym od Ciebie, na które chciałbym łowić, ale się boję... szczupaczej demolki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Raptor6 i 7.ZZ'Rap Śledziksy na warsztacie.Jeszcze to dzisiaj muszę ruszyć.-Brudny Hary-3cm waga 5gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi