Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tak fajna przynęta była nie ma co rezygnować.Dobra Pampuchy balsiane 3 z hakiem waga ok.5g.Chodzą pięknie a już się bałem że zapomniałem jak i co w nich umieścić.Wzornik wcięło ale udało się reaktywować i to na plus mocny.Brania są pewne w 100% na tą konstrukcje.Skierowane do castingowców z każdego multika tym śmignie a ze spina to już petarda straszna.Nawet dużą Ryogą jak by kto miał taki kaprys.Mała 1016 obsługuje je komfortowo bez tuningowych szpul.

post-46714-0-61217500-1384793022_thumb.jpg

Wersja Pampucha L.C.-Żabkoś-

post-46714-0-97972300-1384793066_thumb.jpgpost-46714-0-48864100-1384793082_thumb.jpg

Raptory7 po opalizacji.Do tych co czekają na nie.Za tydzień będą gotowe.Oczy oczywiście będą-spokojnie  :) .Opalizacja wyszła pięknie,łuskę dostały drobniejszą.Reszta bez zmian.Cena też 22zł/szt

post-46714-0-91045800-1384793274_thumb.jpgpost-46714-0-95750200-1384793290_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Dobra je.Dzisiaj praca po prostu w rękach się paliła.Nowy wzorek

post-46714-0-46438700-1384809716_thumb.jpg

...i przytulna,cieplutka i suchutka pracownia.Szafa będzie inna,większa tzn. będą dwie a pomiędzy nimi blat do malowania z okapem i z wykopem oparów do ulubionej Cioci Rózi.   

post-46714-0-09630700-1384809771_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Zamiast formy w pierwszej kolejności to zobaczyłem szisza albo bongo  B)

...i do tego ta szafka na miniplantację ;)

...swoja droga fajnie to wszystko sobie zorganizowałeś :)...mowa oczywiście o pracowni ;)

Edytowane przez czocho
  • Like 1

Tomku, to może być czasem trochę mało. Zaczynałem od dwóch żarówek po 20W, teraz mam dwie po 35W, tylko że wiesz, ja mam tylko pudełko 30/30/30 cm, a Ty drapacz chmur :) Chyba w końcu zamontuję w tym termometr, to będę wiedział, w jakich temperaturach suszę ;)

Jak wcześniej pisałem będą 2 szafy.Bo chcę rozdzielić malowanie podkładem od tego końcowego.Szafy mają takie ciepło dobre na początek suszenia.Potem woblery będą dogrzewane w metalowych pojemnikach,zwłaszcza ostatnia warstwa-taki finał.Pojemniki będą 3 może 4 z mocnymi żarówkami.  

Dobra, wiem - ten "tancerz", o którym ostatnio pisałem, a który wywabił "szczupaka nie wiadomo skąd" to ten ZZ Rap (kształt, bo wykończenie inne).

Co zabawne, pokazałem go kumplowi, a ten mówi, że ładny jerk itd. i że oklejany rybią skórą  :D Jego komentarz oddaje stopień imitacji  ;) 

Pancerna. Podoba mi się. Z jednej strony lubię mieć pogryzione wabie przez szczupaki - taka wartość dodana, świadcząca o łowności. Z drugiej mam kilka, w tym od Ciebie, na które chciałbym łowić, ale się boję... szczupaczej demolki :lol: :lol: :lol: