krystiano1981r Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Brudny Hary to do kompletu brakuje Magnum 9mm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 @Tomy Możesz już coś powiedzieć o Xzogach, skończona już jakaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Nie jeszcze nie.Krzysiek ruszył w świat.Ja też w sumie jak pizdzi wolę iść na rower albo się postrzelać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 asg czy marker? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Różnie ale najbardziej mi się podoba i zmierzam w tym kierunku paintball milsim.Dobry marker replika trochę kosztuje ale ma kopa,można strzelać bez "spłuczki" kulki są w magazynku,przy pasku w ładownicy zapas magazynków,przeładowanie broni itd.No i trzeba trochę myśleć.Broń gabarytowo i wagowa mocno zbliżona do odpowiednika na ostrą amunicje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 czyli już to idzie w stronę ASG , dodatkowo tam nie trzeba targać butli i broń jest bardzo dobrym odwzorowaniem, z bardzo zbliżoną wagą i nie masz problemu z nabijaniem butli no i kulki tańsze do tego masz różne bronie od zwykłych klamek do wyrafinowanych snajperek. Ja odpuściłem sobie strzelanie i właśnie wystawiłem swoją replikę na sprzedaż, ale może jeszcze kiedyś spróbuje, jak będzie więcej funduszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Moim zdaniem to już przebiło ASG.No i nie ma że nie dostałem .Snajperki też są.Nawet działka ale to już gospodarz musiałby kupić.Taki filmik jak armia trenuje. Na you tube jest pełno wystarczy wpisać paintball milsim lub tactical Edytowane 20 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Podoba mi się. Jak się kiedyś zastanawiałem nad tym co wybrać, żeby sobie postrzelać, to o tym nie słyszałem i właśnie przez bezmyślne malowanie, jak ma to miejsce w większości przypadków, zdecydowałem się na ASG, ale widzę, że jak będę chciał znowu postrzelać, to będę miał poważny dylemat co wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Tomy, śledzixy wyszły na bogato. czekam na listonosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Dzisiaj lecą z makrelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Poszły Jersey.Jutro jadę trochę poszperać w terenie. Edytowane 21 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Ekstra zabawa z wykrywaczem sam ma ace 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Gorzej jak mi znajdzie jakaś mine przeciwpiechotną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Parę lat chodzę i nigdy nie natrafiłem jak ostrożnie się kopie to nic się nie stanie:D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Kiedyś łaziłem po lesie ze znajomym poszukiwaczem skarbów ale po pierwszym wykopanym przez niego pocisku artyleryjskim trzymałem się od niego z daleka Jeszcze kilka moździerzy trafił. Ustawione miał na wyszukiwanie wszystkich metali więc może dlatego w sumie to nie wiem nie znam się Też by mnie taki sport interesował ale nie na moim terenie gdzie była linia frontu przez Wisłę i masę jest tego powojennego dziadostwa a lepiej losu nie kusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Mrówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Jest jakaś szansa, że pewnego dłuuuuuuugiego, mroźnego i bardzo zaśnieżonego wieczoru podczas strugania wpadniesz na genialny pomysł i do takiegp ZZ'Rapa dokleisz mały ster co by przemienił te piękne jerki w woblerowego killera na nocne sandały i nie tylko ? :D :D Jezu....pani od polskiego zabiła by mnie za tak długie zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Żywica średnio chodzi ze sterem.Tzn.da się i będzie taki wobler ale nie takie cygarko.Panią z Polskiego zostawmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Tomek,jak jeszcze nie wysłałeś mojej paki to takiego "mrówo bambusa" ze 2 x mi dosyp do pudła....(ale wiesz takiego czarnuszka,ewentualnie z białymi trójkącikami na brzuszku)..... ps..To nie jest żart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) ok.Jeszcze nie wysłałem.Tak też sądziłem że będzie coś dobierane.Czary Panie czary.....I do białego rana.Uszczelnianie sterów Raptory7 EKONOMY ,Pampuchy Ruskie i Hooligansy Edytowane 21 Listopada 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 dzięki "black fury" będzie łowił...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) Ktoś nie śpi żeby spać mógł ktoś.Chcesz już iść? jeszcze ranek nie tak blisko.Słowik to ku....a nie skowronek się zrywa.Noc jest piękna. Edytowane 22 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Choć nie uświadczyłem nocnych sandaczy to potwierdzam ,że ta noc była piękna. Ostro dajesz czadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Tomek dla mnie także 5 czarnych mrów z białymi trójkącikami 5 klasyków i dwie takie czerwonawe czy tam pomarańczowe Pampuchy dwie te żabki też odłóż I nie mówiłem że chętni na mrówy się znajdą Ncny marku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Czas na raczka.Już na dniach coś będzie Tak jak zapowiedziałem będzie sporo robactwa Jaziowo/Kleniowego w 2014 roku.Na 100% żuki,chrabąszcze,koniki polne,raczki.Będą też żabki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi