Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Różnie ale najbardziej mi się podoba i zmierzam w tym kierunku  paintball milsim.Dobry marker replika trochę kosztuje ale ma kopa,można strzelać bez "spłuczki" kulki są w magazynku,przy pasku w ładownicy zapas magazynków,przeładowanie broni itd.No i trzeba trochę myśleć.Broń gabarytowo i wagowa mocno zbliżona do odpowiednika na ostrą amunicje.

post-46714-0-39303600-1384974257_thumb.jpg

czyli już to idzie w stronę ASG :P , dodatkowo tam nie trzeba targać butli ;) i broń jest bardzo dobrym odwzorowaniem, z bardzo zbliżoną wagą i nie masz problemu z nabijaniem butli no i kulki tańsze :) do tego masz różne bronie od zwykłych klamek do wyrafinowanych snajperek.  Ja odpuściłem sobie strzelanie i właśnie wystawiłem swoją replikę na sprzedaż, ale może jeszcze kiedyś spróbuje, jak będzie więcej funduszy

Moim zdaniem to już przebiło ASG.No i nie ma że nie dostałem :) .Snajperki też są.Nawet działka ale to już gospodarz musiałby kupić.Taki filmik jak armia trenuje.

Na you tube jest pełno wystarczy wpisać  paintball milsim lub tactical

Edytowane przez Tomy

Podoba mi się. :) 

Jak się kiedyś zastanawiałem nad tym co wybrać, żeby sobie postrzelać, to o tym nie słyszałem i właśnie przez bezmyślne malowanie, jak ma to miejsce w większości przypadków, zdecydowałem się na ASG, ale widzę, że jak będę chciał znowu postrzelać, to będę miał poważny dylemat co wybrać.

Kiedyś łaziłem po lesie ze znajomym poszukiwaczem skarbów ale po pierwszym wykopanym przez niego pocisku artyleryjskim trzymałem się od niego z daleka ;) Jeszcze kilka moździerzy trafił. Ustawione miał na wyszukiwanie wszystkich metali więc może dlatego w sumie to nie wiem nie znam się ;) Też by mnie taki sport interesował ale nie na moim terenie gdzie była linia frontu przez Wisłę i masę jest tego powojennego dziadostwa a lepiej losu nie kusić :rolleyes:

Jest jakaś szansa, że pewnego  dłuuuuuuugiego, mroźnego i bardzo zaśnieżonego wieczoru podczas strugania wpadniesz na genialny pomysł i do takiegp ZZ'Rapa dokleisz mały ster co by przemienił te piękne jerki w woblerowego killera na nocne sandały i nie tylko ? :D :D :D :D 

Jezu....pani od polskiego zabiła by mnie za tak długie zdanie... :ph34r: