Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Mrówa po testach i elegancko waga 5gram!!!!.Pływak/smużak.Można by rzec edycja pod casta i niekoniecznie UL  :) ,a ze spina to średnią rzekę przeleci na drugą stronę.

post-46714-0-58253100-1385297856_thumb.jpg

Mini Pampuch.Po zastosowaniu do formy silikonu z dość dużym skurczem powstał taki Rasta z żywicy.Jak na tą chwile praca jest zadowalająca.Jako obciążenie ma miedziane jajo.

post-46714-0-52576400-1385297961_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

a mniejszej mrówy nie przewidujesz ? W sensie mniejszej od tej co mialem?  tak troche ponad 2cm? 

Qrde sory nie doczytałem ze mniejsza tez bedzie

Ta mniejsza to będzie taka jaką miałeś.Jako całkiem małego smużaka planuje-muchę. 

post-46714-0-75821800-1385309593_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Mrówa po testach i elegancko waga 5gram!!!!.Pływak/smużak.Można by rzec edycja pod casta i niekoniecznie UL  :) ,a ze spina to średnią rzekę przeleci na drugą stronę.

attachicon.gifP1140871.JPG

Mini Pampuch.Po zastosowaniu do formy silikonu z dość dużym skurczem powstał taki Rasta z żywicy.Jak na tą chwile praca jest zadowalająca.Jako obciążenie ma miedziane jajo.

attachicon.gifP1140869.JPG

Tomek,ta czarna mrówa to moja....? :o ;) :D

ps gdybyś robił te mniejsze mrówy na dniach to też mi zrób "czarnucha" .... :lol:

Dobra.Muszę formę zrobić na mrówy ale robię sam to szybko pójdzie.Te pieprzone skrzydła muchy spędzają mi sen z powiek jak je zrobić.Od czego to odbić.Materiał Smoth cast albo crystal clear to na 100% ale od czego to odbić.Jak na złość muchy już śpią.Wystawię jutro jakąś padlinę na dwór może się jeszcze jaka zbudzi.Potem ją kilim i będzie na wzór.

Edytowane przez Tomy