KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 bo filmik to trza postawic na YT i tylko zalinkowac jak coś sluze pomocą... Cieszy mnie to bardzo ...Jeszcze tylko wypikać trzeba parę tekstów... Jak tylko wrócę do moich nudnych obowiązków ,na miejscu to zgłoszę się o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) To na moją stronę damy i może być nie wypikane.Zdjęcia też bym poprosił!! na stronę. Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Tomek to taki spontan, i mięcho się kroi ostro,na początek .Drugi lepszy braciak wrzuci bez mięcha,jak ogarnie,za parę dni ,mamy kilka z resztą ,tylko You tube wali jakość i jeszcze nie umiemy tego zrobić dobrze .Oryginały mamy w H.D.Kupuję Go Pro to będzie lepiej .Jeżeli bardzo będzie problem z mięsem, to można usunąć spokojnie.No i uwaga na moje gatki :blink:ciepło było -niechcący ale to Młody kręcił.Mamy lepsze ale trzeba popracować nad tłem, żeby potem się tam autostrada nie zrobiła . Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Panowie podziękuje ogólnie za zzta , żeby się odwdzięczyć wstawię filmik z holu bolka na tą przynętę.Z góry mówię moje początki w filmowaniu więc materiał nie najlepszej jakości bo jak zwykle musiałem coś poprzestawiać w ustawieniach.Za niecenzuralne słowa i goliznę Krystiana też przepraszam .Następne filmiki postaram się żeby były lepsze i w całości po montowane .A to bolki z filmików. Na razie jeden taki krótki materiał wstawiam, ogarnę porządnie temat to wrzucę konkretny filmik jakościowo tylko czas bo ostatnio krucho z nim. Coś nie mogę ogarnąć w hd na tym ytube z jakością Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez siwek219 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Dobrze jest ,włączasz film i ustawiasz wtedy sobie jakość.No i jeszcze raz przepraszamy za mięcho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Krystian,Robert świetne filmiki ale chyba Wam Bozia języki upier***i za to przeklinanie Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Tomek1988 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Jak dla mnie w granicach rozsądku.Fajnie Kryst.Niebawem na giełdzie wyląduje 7 sztuk ZZ'Rapek85 w ekonomicznej cenie jak na żywicę.Takie różne próby malowania.Wada lakiernicza też się zdarza ale nie rażące i oczywiście technicznie sprawne.RaptorBS-L.C. w wersji -ghost-ZZ'Rap85 w lekko zmienionym ubranku.Na każdej fotce ten sam wobler-zmiany opalizacji aż do zaniku względem padania światła.Nietrudno sobie wyobrazić jak to wygląda w trakcie pracy,opadu itd.Przyszło trochę materiałów z Kauposilu teraz będę szalał. .Jutro to rozpakuje. Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Tomek odmaluj mi tak te pare sztuk ,oczywiscie te z zywicy.Co do filmu ,troche wstyd za te mieso ale to nie mialo byc do rozpowszechniania.Mamy pare fajnych filmow z tego sezonu ale czasu potrzeba zeby to wyszlo dobrze,posklejamy i cos sie pokaze jezeli bedziesz chcial i forumowicze bo to oni przewaznie patrza.To taki przedsmak,mamy nagrany moment ataku bolenia w ZZ Rapa ,zebral go po wyoczkowaniu,potezny wir i bum.Tylko trzeba to zmontowac zeby mialo rece i nogi. Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Ja chcę na moją stronę ten film/filmy nie obchodzi mnie czy komuś się podobają czy nie.Mi się podobają i są ok.Pogadam z Maćkiem i was skontaktuje.On ogarnie temat raz.dwa. Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Trzeba coś pomyśleć bo yutube zjada jakość filmów i wychodzi kiszka pierwszy raz wstawiałem na razie nie wiem jak wstawić w takiej jakości jak mam oryginał , może jakiś format trzeba zmienić czy coś będzie czas to popatrzę na spokojnie bo taka jakość jak jest teraz mnie nie satysfakcjonuje. Edytowane 4 Grudnia 2013 przez siwek219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Przyjadę tam do was.Zrobimy film.Wydamy w jakimś konkretnym nakładzie i siepa na trzech do podziału.Tylko muszę kupić pierw wątrobę na zmianę żeby mieć.Dalej toczę boje z odbiciem martwej ryby.Zaczyna mnie to już z deczka podk....ć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Wyszlo jak wyszlo ,chodzi oczywiscie o jakosc filmu.Jak sie ustawi w hd to cos tam widac.Ja osobiscie i tak nawet bym nie ogarnal.Mamy lepszy film,jak przeciagam line z taka 80cm ciezka byla ale nie ta skala,a walczyla jak by miala z metr.Wogole mamy pare filmow ale trzeba je ogarnac bo jak tak maja wygladac to lipa tym bardziej ze na sprzecie bylo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Spróbujcie na dailymotion.com , z tego co wiem nie psuje tak bardzo jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ja tam wszystko widzę.Ładny chłopak ciągnie ładną rybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ja tam wszystko widzę.Ładny chłopak ciągnie ładną rybę HE he dobre Tomek. Krystek w tych gatkach zrobi furorę będzie teraz musiał uważać na typków którzy kochają inaczej. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 HE he dobre Tomek. Krystek w tych gatkach zrobi furorę będzie teraz musiał uważać na typków którzy kochają inaczej. :)Ta haha .No musisz go pilnować.Jak by co to będziesz krzyczał.Krystian plecy,plecy!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Tomek wez daj spokoj.Naprawde fajne ryby niestey nie doczekaly filmu, bo albo cos w ustawieniach popierdzilismy albo spadaly.Jak mialem potworka to mi kolega spanikowal i nie wlaczyl kamery,tylko jezor wywalil'Mlody to chociaz nie traci glowy i kreci,teraz kupie Go Pro ,to moze bedzie lepiej.Teraz to bedziemy ustawiac wlaczona kamere za soba i tyle,od poczatku do konca i juz,plus foty.Ten sezon byl lipny strasznie,cos sie zlowilo ale co to jest.Niech tylko bedzie wzglednie normalnie to wtedy pogadamy o rybach i ich wielkosci.Ps.w lato po wyspach tylko w gatkach latam,cieplo i procz nas ciezko kogos spotkac,cale szczescie. Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Przyszykuje wam konkretną armię woblerów na przyszły sezon.Czuje że relacji nie zabraknie z waszej strony.Darek Warchocki [siwyPike] też nie zawiedzie.Testowych woblerów też będzie sporo.Trochę się choć przekonaj do żywicy z resztą sam zobaczysz.Niech tylko Bolki wyjdą a Ty będziesz miał ZZ'Rap85 i 65 o resztę jestem spokojny. A!Ołówki będą 2kotwiczkowe o pracy bardziej w poziomie.Zmieniłem co nie co w tej konstrukcji. Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Tomek,ja lubie polowic roznymi przynetami,dlatego co dostalem od Ciebie ,tego ostatniego,jest super,bo lusterkuje ostro i jeszcze odbija na boczki-dobra przyneta.Ale pracy tego drewienka 6-8 cm nic nie przebije,szczegolnie jak woda plytka i plynaca bardzo powoli.Tam wobek musi byc wzglednie lekki ,nie chce nim zapierdzielac z predkoscia swiatla.Wiesz jak wyglada branie takiej ryby 80-90 cm na takiej wodzie szczegolnie jak wyjmie wobka spod samej powierzchni-magia,ogien !Odjazd po braniu jest taki ze mlynek sie pali,nic nie przebije brania na bez stera na takiej wodzie .Zapytaj Mlodego jaka mial mine jak walnela mi w ZZRapa rybka ,stalismy obok siebie.Taki widok powinno sie serwowac komus kto ma niskie cisnienie ,bo jak ktos ma normalne,moze zejsc.Mlody tez nie wierzyl w tego typu przynety ale po kilku ciosach musial sie przekonac,a zeby bylo ciekawiej to toze w niektorych miejscachnie da sie dobrze poprowadzic innej przynety.Dobra bo teraz to dopiero zasmiecilem watek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 ZZ'Rap 8 mki i 6 stki z drewna są i będą zawsze.Na zamówienie ale będą.Materiał mam przygotowany na rok produkcji spokojnie.Dla Ciebie robią się teraz bardzo konkretne drewienka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Wiesz ze ja lubie drewno ,ksztalt ,praca,moze ja taki dziwny jestem.Teraz to sobie sprawie jeszcze delikatnie krotszy kijek,specjalnie do tych przynet,moze casta.Te mniejsze ,to sie przydadza do tego jak jedza drobnice i tylko drobnice,ale duze ryby.W tej przynecie lubie to ze jak sie wie co i jak i czlowiek chce i zrobi wsio zeby zlowic i ogarnac to mozna zaszalec...A w Rapstick-ach co zmieniles? Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Dla mnie najlepszy model z zz rapa jest taki. Nie wiem dlaczego ale udało mi się wyrwać parę sztuk za śmieszne pieniądze co mnie akurat cieszy. Fakt trzeba trochę pokombinować jeśli ktoś łowił tylko bolki na woblery ze sterem to może się zniechęcić szybko. Co do żywicy to mnie interesuje ten 6,5cm zz rapek widziałem pracę tego większego no i myślę że będą efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Filmiki super, prawdziwe wedkarskie emocje jak u kazdego nad woda. Pewnie wszyscy czekaja na nastepne w jak najwiekszej ilosci Krystek mozesz cos wiecej powiedziec o technikach lowienia na ZZ bo od maja chce zaczac uczuc sie lowic takimi bezsterowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Dla mnie najlepszy model z zz rapa jest taki. Nie wiem dlaczego ale udało mi się wyrwać parę sztuk za śmieszne pieniądze co mnie akurat cieszy. Fakt trzeba trochę pokombinować jeśli ktoś łowił tylko bolki na woblery ze sterem to może się zniechęcić szybko. Co do żywicy to mnie interesuje ten 6,5cm zz rapek widziałem pracę tego większego no i myślę że będą efekty.Niech sprzedają.Przy zakupach u mnie jest taka kolejność.1.Stali klienci,2.Nowi ale nie wszystko,3.Klienci którzy sprzedali moje woblery.Będzie jeszcze tzw."lojalka" czyli klienci którzy łowią tylko na moje woblery,ale to muszę mieć jeszcze parę wzorków-przy tej opcji będą niższe ceny,pierwszeństwo w zakupie,dostęp do testowych wzorów-może nie całkiem za free.W zamian oczekuję-spostrzeżenia co poprawić,co zostawić,zdjęcia,filmy,relacje na mojej stronie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Powiem tak,jezeli mozna ...Mlody,nie bales sie ze jak robiles foto to Ci wobek spadnie z balkonu,he he.A teraz powaznie,na ten model ZZ ta polowilismy najwiecej,praca,waga ksztalt tej przynety dopasowany do warunkow w jakis lowilismy,to przede wszystkim.Jego skutecznosc wynika tez z tego ze nie lowi nim masa wedkarzy,po drugie trzeba nim umiec nim operowac w zaleznosci od miejsca gdzie sie nim lowi i warunkow Itd.Temat rzeka...JEzeli ktos cos potrzebuje niech pisze na priv,co by watku nie zasmiecac.Oczywiscie od samego gadania nikt sie jeszcze nic nie nauczyl. Tomek co zmieniles w tych Rapstickach?A sluchaj,Mlody wrzuci takie krotkie cos ,to byla pierwsza ryba 20 minut przed ta z tego pierwszego filmiku,a potem nastepny,z drugiej strony plazy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi