Tomy Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Rapsticki idą bardziej poziomo.Wcześniejszy szły z dupką mocno zanurzoną i łebkiem skierowanym ku górze.Nowe mają dwie kotwy bo miałem często ataki bez zacięcia a jak juz się zapiął to na zewnątrz pyska.Po prostu waliły w brzuszną to też Rapstick ją dostał.Taka przymiareczka i początek drogi do jerków Tomy's Bait. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ja to chce tego Twojego Monitora ,tego co dalem Mlodemu.Praca kumulacyjna he he,odskoki na bok i lustro w opadzie,super.Ino dla mnie 8,5cm i 6,5cm.Jak bedzie fajnie odpicowany to moze sie troche przyloze do nich,wymagaja mniej pracy niz ZZ Rap,sa bardziej stabilne ,jakos tak ...choc ja z ZZ ta nigdy nie zrezygnuje,w jego delikatnosci jest moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 ZZRap ma moc bo w pewnych miejscach jest niezastąpiony. Troszkę napisałem w pierwszym artykule ale rozbudowana opinia będzie zredagowana na wiosnę. Dobrze wiesz Krystianie , że czasem bolki chodzą na przykosach lub w pobliży zwalisk gdzie szybko prowadzoną przynętę wyniesie się z miejsca ataków. Tam skuteczny będzie ZZRap. To subtelna przynęta ale jej prowadzenia trzeba się nauczyć i będzie się ona mocno różniła w zależności od miejsca. Ile spotkań z boleniami tyle kombinacji w prowadzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Tomku, na kiedy przewidujesz pierwsze egzemplarze tych jerków? Bo ja bym się do tej niebiewskiej płoci w kolejce ustawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ja wiem? Myślę że z miesiąc to mi zejdzie przy tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Darek ,mamy filmy z roznych miejsc,poczynajac od przykos,totalnych plytkich plaz,po glebokie rynny.W kazdym z tych miejsc lowilismy na ZZ ty,tyle ze sposob pracy jego i prowadzenia sie zmienialo.Jest to super przyneta bo zakres jej prezentacji jest niemal nieograniczony.Nie chodzi tu o usilne zlowienie ryby na ta przynete ,tylko o to ze mozna ja nawet przytrzymac pod kijem prawie w miejscu,pracuje poderwac i znowu ,myk kijem w bok itd.Co tu gadac ,wiekszosc ludzi ktorzy lowia bolenie wiedza ze ten kto nie kombinuje po pewnym czasie osiaga coraz slabsze wyniki,dlatego kocham te rybe ,nie ma w jej lowieniu nic stalego,a tym bardziej jak lowi sie na kilkudziesieciu km rzeki i zaporowkach ,jeziorach.Mamy nagrany moment gdy bolen zabera ZZta po wyoczkowaniu z powierzchni,robi to oczywiscie z wielkim hukiem ,piekny moment.Na razie te filmiki to taki zarcik ale jak Mlody poskleja w calosc to moze wyjsc cos fajnego.Podsumowujac,jezeli ktos choc rz zlowil bolka na bez stera wie...ze nie sie tego porownac do brania na wobek ze sterem i to prowadzonego w szybkim tempie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ja wiem? Myślę że z miesiąc to mi zejdzie przy tym. Wiadomo, kwestia przyszłego sezonu, więc pośpiechu nie ma. Chciałbym jednak, abyś uwzględnił mnie w planowanej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 No to wstawię krótki hol na zz rapa reszta jak pisałem wyżej po ogarnięciu i posklejaniu tematu w całość,Myślę że już jakość będzie lux następnych filmów ,a wyjdzie jakaś 1h30 min fajnych holi i nie tylko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Na prośbę autora wątku, dyskusja nie związana z jego przynętami została wyczyszczona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Rapsticki idą bardziej poziomo.Wcześniejszy szły z dupką mocno zanurzoną i łebkiem skierowanym ku górze.Nowe mają dwie kotwy bo miałem często ataki bez zacięcia a jak juz się zapiął to na zewnątrz pyska.Po prostu waliły w brzuszną to też Rapstick ją dostał.Taka przymiareczka i początek drogi do jerków Tomy's Bait. P1150056.JPGP1150055.JPG Chętnie zapisałbym się na takie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Oj chyba zima i na jerku .W celu rozlużnienia atmosfery krótka potyczka z bolkiem tradycyjnie na bez sterowca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Im mniej wartości w człowieku tym większe w nim pretensje do całego świata. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Mlody nie wstawiaj juz filmikow w gatkach bo razi i rybki po 60cm .Posklejamy konkrety,wrzucimy na strone ,foty z miara .Tom,zeby nie bylo ,zadna z rybek z filmiku nie miala mniej niz 76cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jest tak jak napisałeś . Niezłe brania miałem na ZZRapa na wstecznym prądzie kiedy boleń atakował w moim kierunku. Trudne prowadzenie bo ciężko z kontrolą linki i branie że nagle luz. Kilka razy miałem taką akcję więc adrenalinka skacze. Też uwielbiam tego wobka i jego nieskończone możliwości prezentacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Mlody nie wstawiaj juz filmikow w gatkach bo razi i rybki po 60cm .Posklejamy konkrety,wrzucimy na strone ,foty z miara .Tom,zeby nie bylo ,zadna z rybek z filmiku nie miala mniej niz 76cm.Oznaczyć i wyeliminować cel. .Wiem że łowicie duże ryby,mnie nie trzeba przekonywać mam fotki.ZZ'Rap10 tło pod opalizację.ZZ'Rap 8-9 wersja na rok 2014.Praca pozostała ta sama.Jedynie wobler jest łatwiejszy dla początkujących do prowadzenia.Ruskie Pampuchy na Wiślane Jazie i Klenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jak latwe w obsludze to damy rade...Tom ile wazy ta 8 -mka?Odloz jednego pampucha,takiego nie mam,bedzie na wiosne jak znlazl.Posklejamy filmiki,to damy znac.Foty moje znowu pooooszly przy formacie...znowu.Cale szczescie Mlody troche tego ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Dla was to będzie coś specjalnego i trudnego do prowadzenia.Woblery testowe to będzie wyzwanie a mam parę takich pomysłów dość ciekawych i całkiem nowatorskich.Ta nowa ZZ'Rapka jest trochę dłuższa niż 8cm waga 14gram. Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Tomek ja po prostu lubię to ,a że komuś coś tam nie pasuje w moich zdjęciach czy filmikach to mnie to akurat mało obchodzi. Ważne że jest fajna zabawa i jakaś pamiątka w postaci zdjęcia. Dopiero się uczę w temacie fotografii dziedzina jak każda inna trzeba tylko chcieć i ją zgłębiać a będzie coraz lepiej. Edytowane 8 Grudnia 2013 przez siwek219 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 To na grubsza wode moze byc...Jak zawsze chetny na coski z nietypowa praca,szczegolnie jak mozna cos z nich wydusic wiecej.Miejmy nadzieje ze tym nowym roku nic mnie malo ciekawe nie spotka,bo ten byl tragiczny.Moze w koncu bedzie wiecej czasu na przeszukanie starych dziur...Moich ZZ tek nie wstawiaj w watek,wstawisz z rybka w sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Tomek ja po prostu lubię to a że komuś coś tam nie pasuje w moich zdjęciach czy filmikach to mnie to akurat mało obchodzi. Ważne że jest fajna zabawa i jakaś pamiątka w postaci zdjęcia. Dopiero się uczę w temacie fotografii dziedzina jak każda inna trzeba tylko chcieć i ją zgłębiać a będzie coraz lepiej.i bardzo dobrze.Jak by się człowiek kierował opiniami ludzi nic by nie zrobił.Tym bardziej jak mają na celu nie meritum sprawy a upierdliwe nękanie produktu.Ja napisze prosto z mostu.Wali mnie to.Fotki fajne,filmy ok.Należy spuścić ego takiego typa w kiblu. Miejmy nadzieje ze tym nowym roku nic mnie malo ciekawe nie spotka,bo ten byl tragiczny. Tak wiem.Tym bardziej te przytyki są nie na miejscu.Zrobimy coś z tym ale nie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Tom,wstaw jakies cos fajnego ,bedzie na co popatrzec...Mowie o wobie oczywiscie...Bo sie zasmiecilo,a my jestesmy ostatnimi ,ktorzy by chcieli robic szambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Ok.Za godzinkę ale nie wobler tylko następną odbitkę tym razem Jazgarza.Będzie to wobler na Sandacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jazgar .Malowania się nie boję.Bo to jest pikuś i jak wyjdzie wszystko dobrze ciężko będzie odróżnić od żywej ryby.Teraz minutą ciszy uczcijmy pamięć dawcy.Będzie to spory wobler. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Dienekes pisałem minutą ciszy!a Ty "lajki" walisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Morderca :-):-):-)Niezły będzie:-) Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi