Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) "kylym go kylym!!!"Mam dobry materiał na 1szy odlew.Można go uzupełniać pod rzeźbić itd.No ale cieszy mnie już ten Jazgar.To nie tylko wobki.Będą jeszcze benche muchowe z takimi płaskorzeźbami tylko gatunki inne.Najłatwiej będzie kupić pstrąga.Woblery robione tą metodą mają być mocno realistyczne.Oczy danych gatunków zostały sfotografowane i będą powielone w większej ilości.To wszystko musi grać.Oczywistą sprawą jest to że będzie też Boleniówka odbitka z uklejki.Taka w okolicach 10-12cm.Potem może jakieś duże gumy na bazie takich odbitek.Kwestia czasu.Pomysłów mam sporo. Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 A jeszcze niedawno "stary jestem..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Dienekes pisałem minutą ciszy!a Ty "lajki" walisz A co to, człek już se w ciszy lubić nie może?! :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Haha dajesz do pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 A jeszcze niedawno "stary jestem..."no bo jestem.Za młodego od razu strzelałem,robiłem na żywioł.Teraz namierzam,namierzam,namierzam ale jak już wyceluje strzał jest śmiertelny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 heheheeee, dobre Janusz, grunt to "Stary człowiek i mo(rz)że" czegokolwiek to by nie dotyczyło działaj Tomy, działaj ......nie mogę się doczekać tego nowego ruskiego zandera w Twojej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Też jestem ciekaw.Ważne że ten krok co dzisiaj zrobiłem był ok.Dobrze wyszło.Zobaczymy co będzie dalej.Na 100% będą cierniki identyczne z oryginałem.Łatwo je odbić.Problem z materiałem bo przy tym cienkim ogonku musi być mocny ale to jest do zrobienia.Sandacz,Szczupak zobaczę czy uda się gdzieś coś wykołować martwego z zarybienia. Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Też jestem ciekaw.Ważne że ten krok co dzisiaj zrobiłem był ok.Dobrze wyszło.Zobaczymy co będzie dalej.Na 100% będą cierniki identyczne z oryginałem.Łatwo je odbić.Problem z materiałem bo przy tym cienkim ogonku musi być mocny ale to jest do zrobienia.Sandacz,Szczupak zobaczę czy uda się gdzieś coś wykołować martwego z zarybienia. No nareszcie ruszyłeś z tematem bo gablotę mam już gotową podeślę foty jak ogarnę z miejscem na obiecane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) No ale schody były.Już miałem odpuścić.Tylko że nie da rady.Ja muszę iść non stop do przodu.Pisałem że woblery będą jak żywe i będą.Potem mogę odejść na emeryturę.Drugą z resztą.No!druga połóweczka też niczego sobie. Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 A mialbyc ladny wobek,tymczasem tylko odbitki zwlok widac.Mysle ze to nie Ty go kilim,no bo wiesz... Tomo strzel piorunem,znaczy poraz czyms ,he he.Odbij okonia,to jak go juz wymodelujesz,to chetnie przygarne,na kacze geby.Przyda sie jak na Wiselce sztorm bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Okoń obowiązkowo będzie.A tu coś dla Pań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Woblerek dla pan,no niektore pewnie by zlowil.Powiedz ze Twoja pani Cie do czegos namawia i tak sie bronisz...Chociaz Ty to mozesz powiedziec ze jej mozesz zrobic ale rybke,hi,hi.Moja rybka ma 10 lat,wiem ze moja bo jak nieraz na mnie spojrzy to sam sie boje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Do czegoś takiego nikt nie jest w stanie mnie namówić.Po za tym w moim wieku to już się strzela ślepakami.Za młodych lat swoje nastrzelałem w świecie i na miejscu. Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jak wrzucisz fajnego woba ,to wrzuce Moje dzielo na poczte Tobie,zobaczysz ten blysk w oku jak widzi wobka,normalnie moja zmija...Uwielbia wypuszczac ryby,smieje sie jak cholera,mam gdzies fotke jak wypuszcza sandaczyka.W przyszlym roku porobie jej zdjec troche ,to takich ddostaniesz,lubi ze mna jezdzic,i ciagle...szybciej plynmy tato bo nas wyprzedza i zlowia rybe.A jak jeszcze masz to odloz mi jednego Rap Sticka,tego z boczna kotwa.W tym ostatnim designie,jezeli mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Moja córa już ma chyba pod 30stkę ale tak w sumie to zalicza się to udanych moich dzieł.Urok jak widać to ma po mnie. Trochę roboty było z amantami.Jeden to se nawet dołek kopał. Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Ty to tylko troszke mlodsza od Mlodego,wez go zaadoptuj,he he.Mysle ze by nie bylo zle ,Ty bys robil wobki,a on na nie lowil,he he.Dopiero by sie cieszyl...A fote miales wstawic wobka a nie cory,no chyba ze z rybka na rekach,zeby bylo na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Od odbitki do wobka to jeszcze długa droga.Tak do 2tygodni myślę że coś będzie.Oj idę robić te Twoje ZZ'Rapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 ZZ"Rap8 [2014] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ładniutkie Tomek.... Super opalizację uchwyciłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Tom ,a cóż to za łybki kojojowe ... Ten grzbiecik taki interesujący,opalizujący...Nu zajc, pogadi ...Pierwyj sort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 (edytowane) Moja córa już ma chyba pod 30stkę ale tak w sumie to zalicza się to udanych moich dzieł.Nat.jpgUrok jak widać to ma po mnie. Trochę roboty było z amantami.Jeden to se nawet dołek kopał. Tomku przy Tym dziele Twoje woblery bardzo tracą na swoim pięknie hehe Edytowane 7 Grudnia 2013 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 (edytowane) ...Tomku skoro wrzucasz fotke córy na forum widocznie pozamiatałeś(albo zakopałeś) na podwórku...i szukasz nowych klientów mnie za pare latek czeka to samo...także wszelkie sprawdzone patenty( również te najbardziej drastyczne) na amantów mile widziane na priv pozdro Edytowane 7 Grudnia 2013 przez czocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jak będziesz robił R6 w takiej opalizacji jak te ostatnie zzrapy to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jak będziesz robił R6 w takiej opalizacji jak te ostatnie zzrapy to daj znać.A Ty znowu siusiaku ,kup sobie lepiej tego z foty ,bo za wiele ich nie masz i znowu będę Cię ratował .Te ze sterem są nudne ,albo powiesz znowu że Ci podróbkę dałem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ze sterem tylko Raptor7.Zmiana konstrukcyjna-mniejszy ster wobler o pracy typu padaka.Małe opory przy ściąganiu.ZZ'Rap z drewna 8 i 10 ten drugi to już kawał woblera.Może jeszcze coś dojdzie,najprawdopodobniej jumper-podobna charakterystyka do RapSticka ale bardziej agresywny.No i żywica ale to jak będzie czas bo drewno stawiam na pierwszym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi