Tomy Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Myślę nad tą wersją żeby je uprościć do bólu.Skoro na noc i z dna.Wiadomo że na zaczepach trochę tego zostaje więc cena dobra to by była niska.Tak w granicach 17-18 zł/szt a może i do 15stu się uda zejść.Na boki biała farba odlblaskowa,czarny grzbiet jakieś duże oko 3D i można z tym jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 i o to chodzi.... w prostocie sila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 No będzie taki wachlarz woblerów od 15zł-100zł.Te ostatnie to już bardziej dla koneserów na optykę jak żywe ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Przypatrując się Twoim ostatnim wyrobom, trzeba przyznać Tomy że strasznie płodny z Ciebie chłop.Trzciniak jest malyna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 ...ale serce mam dobre.Dzisiaj dograłem obciążenie w małych ZZ'Rapkach.Niebawem będą.Taka seryjka na początek.Może hologram+kalkomania.Zobaczę.P1150113.JPGWoblery na nocne łowy-"oranie dna"-tu nie ma co się cackać z designem.P1150114.JPGTomek te male to najpierw do mnie,ja uwielbiam te konstrukcje.Niech Boska reka nad nimi trzyma piecze,he he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Dla Ciebie jest specjalnie duże pudło Plano i tam lądują woblery.Będą duże,małe,średnie.Kilka gratisów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Wlasnie wrocilem z szybkiej sesji na kanale! Raptora8BS odprowadzil mi gruby szczupal ok 95+. Atakował go i w ost fazie sie wycofał :/ a mialbys Tomy fajna fotke. Pozniej Ci wysle priva i domowie cos dla kumpla. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Dla Ciebie jest specjalnie duże pudło Plano i tam lądują woblery.Będą duże,małe,średnie.Kilka gratisów. Tez mam takie Planko,he he.W sumie to kilka takich mam ale nad wode zabieram tylko kilka sztuk,wobkow.Jedno takie mam wlasnie z wobami od Ciebie,chociaz po probie lowienia Leviathanami zanderow z dna troszke opustoszalo,niestety.Jednego sandalka fajnego na Levka cyknalem ale wobkow pare stracilem w karczach.Tomek nie zapomnij dorzucic kilku sztuk ZZ tow z ostatniego szalu,opalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Płocia.Teraz łączenie połówek,uzupełnienie ubytków,szlifowanie i polerka.Następnie forma i pierwsze odlewy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 ........................................ sandalka fajnego na Levka cyknalem ale wobkow pare stracilem w karczach...................................To już sporo. Mi nie było dane. W pierwszym rzucie spoczął między skałkami, na dnie Dunajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 No to niedobrze Waldemarze.Odlewam właśnie Jazgarza.Jutro siadam do łączenia połówek,uzupełniania.polerki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 P1040605.JPG.....ale raczej się nie spóźniają.Tomek,znalazłem takie coś na stronie Straży Miejskiej w Oświęcimiu... Jakieś "dziwnie uderzające" podobieństwo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 To już sporo. Mi nie było dane. W pierwszym rzucie spoczął między skałkami, na dnie Dunajca Pamiętam, mój wtedy został w pokoju pewnie podzieliłby losy twojego w tych kamieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Tomek,znalazłem takie coś na stronie Straży Miejskiej w Oświęcimiu... Jakieś "dziwnie uderzające" podobieństwo... To by się zgadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Płocia.Teraz łączenie połówek,uzupełnienie ubytków,szlifowanie i polerka.Następnie forma i pierwsze odlewy.P1150123.JPGP1150120.JPGP1150126.JPGP1150125.JPGPiękna Ci ona, A po obróbce foremki bedzie bardziej widoczna faktura łuski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Faktura łuski będzie widoczna po malowaniu.Na odbitce jest tak jak na żywej rybie.To nie może być za bardzo widoczne.Zobaczymy co to będzie.Następny Jazgar wyszedł z foremki.Myślę że dobrze będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Płocia.Teraz łączenie połówek,uzupełnienie ubytków,szlifowanie i polerka.Następnie forma i pierwsze odlewy.P1150123.JPGP1150120.JPGP1150126.JPG P1150125.JPGTomek a Plocia to ile bedzie mierzyc,no i w jakiej wadze bedzie startowac.O wyglad to nie pytam ,odstawiona bedzie na maxa.Pytam bo bym moze ja zwodowal ,jak ja juz ukonczysz,mam dla nie zbiornik ze zlymi rybkami.Taka alternatywa do bolkow ,jak zawieje mocno na Wiselce,to smigam na zamkniete sadzawki,i lowie te zle rybki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 (edytowane) To jest wob jak dłoń.Tymczasem wyj......m płoć i jazgara też bo mnie wk.Choć ten ostatni ma jeszcze szanse.Płoć do bani muszę załatwić jakiegoś następnego trupa na odbitkę. Edytowane 10 Grudnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 To jest wob jak dłoń.Tymczasem wyj......m płoć i jazgara też bo mnie wk.Choć ten ostatni ma jeszcze szanse.Płoć do bani muszę załatwić jakiegoś następnego trupa na odbitkę.He he.Lubie duze przynety ale tym to bym musial rzucac z katapulty,zeby kija nie zlamac.Pisz dokladnie o jakiego trupa Ci chodzi ,bo juz chcialem wyjsc na miasto i cos dla Ciebie zalatwic,moze by sie znalazl jakis fajny kolo z nielubianej prze Ciebie i moja zone formacji ale po chwili ... mysle sobie przeciez Jemu chodzilo o trupa ryby.Cholera jasna,znowu myslalem nie o tym co trzeba,a szkoda zrobilbym to za free,he he.Kombinuj z tymi odlewami,moze w koncu cos wyjdzie,tylko mniejsze truchlo wybieraj,to i ja sie pociesze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Nie sluchaj go Tomy im wieksze tym lepsze no ja czekam na te realistyczne jery... tylko czy bedzie mnie na nie stac? heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Muszę się wziąć teraz za robactwo,żaby itd.Tematu dużych woblerów nie odpuszczę.Wcześniej czy później się uda.Jak już nic nie pomoże to po prostu spreparuje rybę i pójdzie do formy.To wypali na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Tomy wymysl patent jak to najlepiej zrobić. Później po pijaku go od Ciebie wyciagne i odgapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 No nie wiem Tomy , czy są jeszcze jakieś inne koncepcyjne bariery , których nie pokonałeś . Dawno , dawno temu , trochę podobne rzeczy robił Bagley , ale moim zdaniem nawet do pięt nie dorastają twoim wzorom .. Sprawność masz perfekcyjną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 (edytowane) Dzięki za opinie.Nie lubię utartych szlaków dlatego robię coś innego tzn.pewnie dlatego.Wtedy jest to ciekawe i są wyzwania.To tak jak z porównaniem małżeństwa do polowania np.Seks przedmałżeński to podchody,starania,bajery itd.a seks w małżeństwie to jak świniobicie-przyrównując.Będzie powrót do muchy ale klasycznie aftm 4-5 {żaden switch} i suchar.Muchy też zacznę robić gąbka może jakieś nóżki,skrzydła sam będę odlewał.Ruskie Pampuchy w wersji biała ryba.To na Wiśle powinno rządzić.Uszczelnienie sterów i finito.Tyle że nie są na sprzedaż. Edytowane 11 Grudnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Rozumiem, że skoro nie na sprzedaż to do mnie wędrują w prezencie świątecznym? Fajne, z chęcią bym takiego zobaczył w pudełeczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi