Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 (edytowane) No są pewne wyjątki haha.KrystWolf,SiwyPike, Siwek219 i wielu innych między innymi właśnie Ty.No ale 6ścioma sztukami to nie zaszaleje.Będzie więcej tylko muszę przysiąść.No i tak ZZ'Rap8 po opalizacji....już się grzeją w suszarni....w towarzystwie nowej wersji 2014...i większej siostry ZZ'Rap10-śledzix-Raptor8BS L.C. na warsztacie....i ołówki Rapstick jeden będzie dla Jerseya Orange Fire. Edytowane 11 Grudnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zacne, ale... 'dzie som dżerky??? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Będą ale muszę się troszeczkę odkuć bo materiały pożarły konkretną kwotę.Teraz już nie ma to tamto.Musi wyjść.Nie zapominam o drewnie oczywiście.ZZ'Rap8[2014] i Raptor7. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zbyty Do 1. maja daleko i wiem, że będzie petarda, jak już złapiesz odpowiedni trop i tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Dzięki za opinie.Nie lubię utartych szlaków dlatego robię coś innego tzn.pewnie dlatego.Wtedy jest to ciekawe i są wyzwania.To tak jak z porównaniem małżeństwa do polowania np.Seks przedmałżeński to podchody,starania,bajery itd.a seks w małżeństwie to jak świniobicie-przyrównując.Będzie powrót do muchy ale klasycznie aftm 4-5 {żaden switch} i suchar.Muchy też zacznę robić gąbka może jakieś nóżki,skrzydła sam będę odlewał.Ruskie Pampuchy w wersji biała ryba.To na Wiśle powinno rządzić.Uszczelnienie sterów i finito.Tyle że nie są na sprzedaż.P1150137.JPGP1150135.JPGP1150136.JPGMega fajnie wyglądają te wobki Jak tam Tomek moje zamówionko ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Tomek ale towaru narobiłeś...Tylko żebyś przy podziale pudełek nie pomylił Pierwsza fota od góry,po lewo -ciekawe jak będą wyglądały w pysku Rapska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 (edytowane) Nic nie pomylę.Część będzie w Japan Style.Dla szczególnie zasłużonych SiwyPike za artykuły Siwek219 za filmy.Ten gość wymiata-GINEI Handmade Lure Edytowane 11 Grudnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 (edytowane) Wszystko oki ,tylko musi byś smile ,to wtedy będzie efekt.A tak poważnie to tak patrzę i ..... Tom ile ważą te śledzixy ? Edytowane 11 Grudnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 (edytowane) A tak poważnie to tak patrzę i ..... Tom ile ważą te śledzixy ?ok.22-23gramy.Stabilne i ładnie odbijają na boki przy podbiciu.Opad-mocne lusterkowanie. Edytowane 11 Grudnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Nie będę się powtarzał,wiadomo co...Coś tam...12-tek mam kilka jeszcze ale 10- poooooszły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Tak z pięć dorzucę.Niedługo Kryst to tak do 50 sztukasów dobijesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Tomy, jakieś żabki na wiosnę w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Tomy, jakieś żabki na wiosnę w planach?Oczywiście.Może uda się już w tym tygodniu formę wielogniazdową zrobić.5cio gniazdowe już robiłem ale to malutko i musi być min 20 gniazd na wzorek żeby w miarę szybko rozlać żywicę.1.Mini Raczki2.Żabkito jest plan na ten tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 E tam, jeszcze nie ,trochę szalejesz ,he he.Chociaż jak połowę stuknę Ci spod biurka ,to może...Ja tam lubię drewno w tym kształcie .U mnie się nie zmarnują ,ja nie sprzedaję ,kiedyś Ci fotę walnę wobów ,tylko gdzie ja to rozłożę i jakiego obiektywu trzeba będzie użyć żeby ogarnął je wszystkie.Chociaż po łowieniu sandałków w tym roku trochę się spłukałem,nie żeby bez efektu ale szkoda jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Na Sandały pomyślimy żeby nie bolało duże i nie drogie.Na głębokiej wodzie i tak design ma małe znaczenie-tak mi się wydaje.Myślę nad takimi woblerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Widziałem już coś takiego u Ciebie w wątku .Cholera i tak szkoda,bo jak przynęta dobrze pracuje ,to już 3/4 sukcesu .Przynajmniej na głębokiej wodzie.Najpierw i tak Bolki i przede wszystkim wobki na nie,to jest ryba którą kocham łowić i to się nie zmieni.Teraz filmy powinny być lepsze, bo będzie od początku do końca,i żeby nikt nie powiedział że ma 60cm ,he he.W końcu będzie widać jak wygląda branie Bolenia na bez sterowca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Oczywiście.Może uda się już w tym tygodniu formę wielogniazdową zrobić.5cio gniazdowe już robiłem ale to malutko i musi być min 20 gniazd na wzorek żeby w miarę szybko rozlać żywicę.1.Mini Raczki2.Żabkito jest plan na ten tydzień.No to w takim razie-jeśli oczywiście można, zapisz mnie proszę na dwie żabki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ludzie jak ja mam moderować ten dział skoro wy rozwijacie swoje wątki o trzy strony dziennie ? Masakra . A kiedy ja mam zrobić jakąkolwiek przynętę, skoro cały mój wolny czas muszę poświęcać na przeczytanie Waszych wątków . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 czytaj czytaj te wątki są kopalnią wiedzy. Na pewno Ci nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Dobra to już ostatni post na dzisiaj. Trzeba większą suszarnie robić.Przygotowanie Leviathanów 11.Pierwsze kolorki-biała ryba i zanderek.Chyba z 15sztuk robię.Raptor8BS.Wyszły bajuszka!Słabe fotki. takie oświetlenie mi założył elektryk.Normalnie ma w ryj RapStick ta sama metoda malowania.Tu już trochę lepiej widać głębię którą chciałem osiągnąć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 (edytowane) Zbyty Do 1. maja daleko i wiem, że będzie petarda, jak już złapiesz odpowiedni trop i tempo.Nie każdy musi czekać do 1 maja żeby łowić zębate. Ja mam sezon otwarty cały rok juz sie nie mogę doczekać tych marcowych przedtarlowych opasionych mamusiek na plyciznach. Teraz juz raczej głęboki trolling został i sie pływa do jednego strzału ale jak juz trafisz to jest grubo. Tomy ile Ty kurna wobkow dziennie robisz? Normalnie szok. Ja to sie zbieram od kilku dni do pomalowania 5sztuk ale mi młody nie pozwala bo zaczyna szaleć... Widze ze w końcu zanderki sie robią. Jak doleca przed świętami to może sie uda coś na nie połowic bo wybieram sie na 2dni na jedno z najlepszych lowisk jakie znam! Forma na 20 slotów? Jak to będzie wyglądać i z czego to robisz jeśli to nie tajemnica?Pozdrawiam Edytowane 11 Grudnia 2013 przez Melanzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ludzie jak ja mam moderować ten dział skoro wy rozwijacie swoje wątki o trzy strony dziennie ? Masakra . A kiedy ja mam zrobić jakąkolwiek przynętę, skoro cały mój wolny czas muszę poświęcać na przeczytanie Waszych wątków .Pawle, nie chcę Cię martwić.Zima dopiero nadchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Bez wątpienia Pawle musisz zwiększyć efektywność pracy i sposób zarządzania czasem. Sam nie wiem jak Tomek to robi że rozwija swój wątek o kilka stron dziennie robiąc przy tym kilka-kilkanaście wobków i to czasem w różnych wariantach kolorystycznych czy też modelach. I to z jakim rezultatem Tomku nieźle wyszły te RapSticki. Przy styczniowej partyjce na pewno się skuszę A wobkami to mnie tak nie kuś bo jeszcze spodoba mi się taki układ i z pracowni nie wyjdziesz. Wiesz że piszę dla Ciebie z przyjemnością i bez zobowiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Nie każdy musi czekać do 1 maja żeby łowić zębate. Ja mam sezon otwarty cały rok juz sie nie mogę doczekać tych marcowych przedtarlowych opasionych mamusiek na plyciznach. Teraz juz raczej głęboki trolling został i sie pływa do jednego strzału ale jak juz trafisz to jest grubo. Tomy ile Ty kurna wobkow dziennie robisz? Normalnie szok. Ja to sie zbieram od kilku dni do pomalowania 5sztuk ale mi młody nie pozwala bo zaczyna szaleć... Widze ze w końcu zanderki sie robią. Jak doleca przed świętami to może sie uda coś na nie połowic bo wybieram sie na 2dni na jedno z najlepszych lowisk jakie znam! Forma na 20 slotów? Jak to będzie wyglądać i z czego to robisz jeśli to nie tajemnica?PozdrawiamKuszące te zębacze u Ciebie.Jak wyjdą mi te duże jerki to wypadałoby pojechać i przetestować.Forma na 20 slotów będzie z silikonu.Najtrudniej zrobić 1szą.Potem jak się spali to na tej starej robisz w ciągu 10minut nową.No plus utwardzenie 24godziny.Zaleta tego jest taka że robisz sam i jesteś niezależny.Nie wiem jak tam u Ciebie ale w tym kraju przeważnie jest tak że jak coś potrzebujesz to jest-"nie do się","e,y,pfff panie po nowym roku".Są wyjątki i mam takiego kolegę od form który nie ma problemu z przyjęciem zlecenia ale ma teraz kłopoty z Mamą to trudno naciskać. Bez wątpienia Pawle musisz zwiększyć efektywność pracy i sposób zarządzania czasem. Sam nie wiem jak Tomek to robi że rozwija swój wątek o kilka stron dziennie robiąc przy tym kilka-kilkanaście wobków i to czasem w różnych wariantach kolorystycznych czy też modelach. I to z jakim rezultatem Tomku nieźle wyszły te RapSticki. Przy styczniowej partyjce na pewno się skuszę A wobkami to mnie tak nie kuś bo jeszcze spodoba mi się taki układ i z pracowni nie wyjdziesz. Wiesz że piszę dla Ciebie z przyjemnością i bez zobowiązań. No czekam na następny artykuł.Wiem że piszesz bez zobowiązań ale w życiu zawsze tak postępuje że jak coś biorę to daję też coś od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Nie każdy musi czekać do 1 maja żeby łowić zębate. Ja mam sezon otwarty cały rok Wybacz wąski horyzont myślowy i egoizm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi