Tomy Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Jak się sprawdzi frog to będę może go rzeźbił.Mucha zajęła mi 5minut.Trochę przepędzlować terpentyną dla wygładzenia i można wkładać do silikonu.Tu są skrzydła z większej wersji którą teraz robię. Edytowane 14 Grudnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Pierwszy rzut oka na zdjęcia muchy - co za kupę ma na ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Kurde to sobie wyobraź czarną z kudłami!Dalej kupa? Edytowane 15 Grudnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Pisałem na pierwszy rzut oka . Będziesz się bawił z futerkiem? Kurde ale skojarzenia, kupa futerko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Pisałem na pierwszy rzut oka . Będziesz się bawił z futerkiem? Kurde ale skojarzenia, kupa futerko Nooo! byś się wstydził!Bigrafi. Siwek to Twoje będą.Raptor6.Dzisiaj w przerwie 5 zrobiłem ale będzie dycha bo KrystekWolf nie odpuści. Ta harmonijka za łukami skrzelowymi będzie na krwistą czewień. Edytowane 14 Grudnia 2013 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Nooo! byś się wstydził!Bigrafi. Siwek to Twoje będą.Raptor6.Dzisiaj w przerwie 5 zrobiłem ale będzie dycha bo KrystekWolf nie odpuści. Ta harmonijka za łukami skrzelowymi będzie na krwistą czewień.P1150252.JPGP1150251.JPGP1150254.JPGNo teraz Mlody sie pocieszy,bo gadal mi o tych 6-tkach i gadal.Ja wole te bez steru ale jak juz zrobiles ,to skorzystam,he he.Widze ze cosik im tam naciales ,ciekawe jak wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Nooo! byś się wstydził!Bigrafi. Siwek to Twoje będą.Raptor6.Dzisiaj w przerwie 5 zrobiłem ale będzie dycha bo KrystekWolf nie odpuści. Ta harmonijka za łukami skrzelowymi będzie na krwistą czewień.P1150252.JPGP1150251.JPGP1150254.JPGOk .Jakoś się podzielimy razem. W sumie i tak przeważnie razem jezdzimy na ryby. Dzięki . Tomek męczę tak o te 6cm bo miałem dobre efekty u mnie częściej wisiały na agrafce w lato jak 7mki . Być może to kwestia wiary w nie dlatego z nich nie zrezygnuje. Było by super jak byś je maznął na perłowo. W lato waliły na taki wzorek. A dlatego nie stać mnie na to żeby ich nie mieć z powodu takich bolków Edytowane 13 Września 2014 przez siwek219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 To tak zrobimy.Na biały brzuch dam trochę brokatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 To tak zrobimy.Na biały brzuch dam trochę brokatu.No i pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Niesamowite ryby!ZZ'Rap8 Raptor7 po opalizacji.P1150224.JPGP1150215.JPGP1150219.JPGP1150221.JPGCoś w tym ubranku jak da radę i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Ok.Teraz działam z muchą domową.Nie co odbijając od tematu.Ludzie to mają pomysły. Edytowane 15 Grudnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dobra.Na początek-Happy Fly- Następnie ZZ'Rap85 w nowej opalizacji.Moim zdaniem fajowej Leviathan11 dla Chłopaków znad Morza.Niech będzie-MAKRELKA-dojdzie jeszcze trochę malowania-brzuch biała perła.Jazgar.To początek jego drogi ale już jestem z stanie stwierdzić że będzie bardzo,bardzo ok. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 łooooooo teraz jazgier to wymiata, już nie moge sie doczekać efektu finalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Tomy ten jazgar to będzie pod sandacza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Pod wszystko co je Jazgarze.Akcja ma być jerk tonący w opadzie mocno lusterkujący.Płocia tak sobie.Jedną zrobię ale teraz przymierzam się do imitacji Okonia ok.25cm-Jerk.No i podstawa to Boleniówka imitacja uklejki też będzie to spory wobler około 11-12cm. Edytowane 15 Grudnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Łojezu :-) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jakość odcisku jazgarza oszałamiająca. Noże mi się potępiły gdy to obejrzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 I po co rzeźbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Kuźwa Tomy Ty mi sprobój tego okonia 25cm nie zrobić jako pierwszemu to udusze jazgarz klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Będzie dla Ciebie jako pierwszy będziesz miał.no!Płocia przepolerowaem.Jest w miarę Tak się błyszczy i mieni. Odgwizdać fajrant ...DŻEM SESZYN i spać. http://www.youtube.com/watch?v=RSDoq0F2wHE Edytowane 15 Grudnia 2013 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Moim zdaniem najlepsza piosenka Dżemu Chociaż .........Kołysanka też w bani siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Piękne czasy,piękne.Kurcze to przeleciało.Właśnie dlatego w pracy siła.drugi jazgar jak by mi się czasem popsuł ten pierwszy.Parę odlewów.Na dzisiaj to już naprawdę dość.No nie no!Muszę odpocząć. Happy-Fly. Edytowane 15 Grudnia 2013 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 I po co rzeźbić Rzeźba to rzeźba.Odlew też mi dał po nerwach i czasowo.Ważne że jest krok do przodu.Niedługo wezmę się za replikę ryby.Może Sandacza[można kupić] może pstrąga.Tak to sobie wyobrażam.Jako podstawy użyć grubej płyty metakrylanowej,pokryć to kamieniami z rzeki+jakiś korzeń,Wszystko to scalić klejem typu clear ,główne expo-ryba i zależnie np. przy Sandaczu czy Okoniu jakieś małe ryby,rak pręgowany przy korzeniu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Niesamowitehttp://www.youtube.com/watch?v=21bFpgEfDFM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Plocia tez calkiem sexi. Nie zauwazylem jej jakos na komorce.Jak ja skonczysz napisz mi cene, tez ja chce Nie moge sie okonia doczekac hehe mysle ze znajde Ci kilku kupcow na te duze jery tutaj w Irl.Jak beda lowic a na pewno beda to beda kupcy.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi