KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) Kilogram mój !!!Na foto po prawo dopiero widać barwy...Bez alu wyglądają jeszcze lepiej ,będą bardziej trwałe na bank,a zyskały na wyglądzie .Teraz widać że można osiągnąć super efekt bez folii alu,można też pójść inna drogą ale to już trochę dzieło Boga.Do tego też trzeba mieć rękę ... Edytowane 17 Grudnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) Takie barwy są w słońcu.Na dole w pracowni to tak jakoś nie było widać ale jak wystawiłem na promienie efekt jest zadowalający.No i bardzo dużo bieli co jak wiadomo działa na Rapy.Mógłbym się pobawić jeszcze przy nich z malowaniem ale to czas więc i cena.Nie widzę sensu tak jest dobrze to co mają mieć to mają.Może dorzucę w następnej partii srebrny brokat.Wypasione na maxa będą z żywicy i gwarantuje że będą jak żywa ukleja ale cena mi wyszła minimum 50zł/sztuka.Będą ale na Polski rynek tutaj nie liczę,choć może się okazać co innego.Mnie już nic nie zdziwi. .Pozdrawiam wszystkich kolegów.A!Ci co kupili ostatnio w moim sklepie ZZ'Rap8 dostaną za obsuwę w terminie po 1sztuce dodatkowo gratis.Przepraszam z całego serca,po drodze wynikły różne problemy o których nie będę pisał.Termin jest termin i nikogo nie ma tym co obarczać,tłumaczyć itd. Edytowane 17 Grudnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinbox Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) arcydzieła, za dwa wieki będą warte tyle co dzieła van Gogh-a Edytowane 17 Grudnia 2013 przez marcin ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 no te Twoje ostatnie odlewy (mowa o fotkach z nowymi przynętami oczywiście ) same w sobie wyglądają już super...czekam z niecierpliwością na finał Twoich prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Spoko jest ale jak dorzucisz brokat to nie zaszkodzi Ja jestem koneserem tych wobów ,mi w nich wszystko pasuje,he he.Szkopuł jest tylko jeden... trzeba umieć na nie łowić ,a przede wszystkim przekonać się do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 No takich co same łowią to nie zrobię.Odłożyłem Kryst Tobie łądną partyjkę.Zaraz idę odciskać łuskę na 7mkach. .Żaby po testach.Spokojnie mogę robić chodzą ok.Uzbrojenie dwie 10tki lub 8mka na przód na tył 10tka wyeliminowałem problem zaczepiania jedna o drugą co miało miejsce w Rebelu.Oryginalne się nie czepiały ale dają tak małe że to tak jak by bez uzbrojenia łowił.Teraz poćwiczę sobie ich malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Tomku prosze żabusie zapisać w kajeciku dla mnie (parke) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) Koniec z folią ALU.P1150377.JPGP1150373.JPGP1150376.JPG Dobrze kiedyś ci pisałem, że gdybym tak malował jak ty, to był nie oklejał alu na twoim miejscu. Świetnie wyglądają i czas pracy masz krótszy. Edytowane 17 Grudnia 2013 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Dobrze kiedyś ci pisałem, że gdybym tak malował jak ty, to był nie oklejał alu na twoim miejscu. Świetnie wyglądają i czas pracy masz krótszy. Joker ma rację ...Masz głowę do strugania i malowania ,ta folia wyglądała dobrze ale były z nią problemy sam wiesz...Nie dość że roboty więcej ,to mniej trwałe-niestety.Teraz jak dobrze zabezpieczysz to niespodzianek nie będzie.Te wyszły luks,jak będziesz miał chwilę to zrób takie perłowe z brokatem i pieprzem. Jak chwilę złapiesz,ciśnienia nie ma ,byle bym ja je posiadał w maju ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) No i masz odciśnięte ZZ'Rap7mki.Rybka mniejsza to i łuska drobniejsza.i maluchy dla Młodego.Tak czy siak i tak przejdziesz na żywicę a ich atom nie ruszy Edytowane 17 Grudnia 2013 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Pięknie te drewno wygląda !!!Póki będę miał drewno to będzie zajmowało zawsze 1 miejsce ,drewienkiem się łowi sładniej ,poezja Lekko, subtelnie ,delikatnie ,jak walnie konkretna Rapa to jest szczyt emocji. Dochodzi jeszcze brak steru (opór) i przeważnie w miarę płytka woda.No dobra ,rób te małe z żywicy i te 8,5 cm i skonfrontuję ,zobaczę ,choć faworyzuję drewno ,moje skrzywienie.Żeby nie było,piana też dała mi kilka potężnych ryb,ale ja te drewno tak lubię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Ja z piany nie robię i nie zanosi się na to.Tylko żywica,dojdą może jeszcze z żywicy transparentnej ale to maszynę do odpowietrzania muszę sklecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Rób te z żywicy ,bedziem testować ... na rybach .Ten co go Młody posiada ma potencjał ,jeszcze tego 6,5 cm zrób .Widziałem że coś się już odlało ,ale to dopiero początek co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) No na te mniejsze właśnie forma stygnie.Te większe ZZ'Rap85 nie ma co testować bo sam je sprawdziłem,połowiłem i nie ma bata żeby Bolki u Ciebie na nie nie reagowały.Sam zobaczysz.Dwa masz odłożone fajnie odmalowane. Edytowane 17 Grudnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Raptor8BS na warsztacie.RapStick Orange Fire dla Jerseya.Zanderki dla Melanżyka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 No no w końcu się wziąłeś do roboty obiboku ;-) a teraz wsiadaj w samolot i mi je przywiez zebym je mial na 26-go ;-)Tylko nie mów że się nie da obsługa klienta ponad wszystko ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 ZZ'Rap8 gotowe. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Oczy w strachu wytrzeszczone, bo wiedzą, że będą gryzione :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 ależ Ci super opalizacja wyszła!!!!!! i to na fotkach, a to oznacza, że w realu jest o niebo lepiej.....miodna robota Tomypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) Najlepiej w pełnym słońcu to wygląda.Woda też daje dobre efekty.Muszę akwarium sobie sprawić do zdjęć.Real to samo jak fotki.Raptor7 tu już gorzej bo mi słonko uciekło ale za to widać subtelności tego designu.Może pobawię się w płoteczki tym sposobem.Jakieś małe jerki. Edytowane 18 Grudnia 2013 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 ZZ z ostatnich fotek wyszły Ci genialnie, opalizacja świetna Ja właśnie zrobiłem przelew dla Ciebie za 4 jerki, jak będą gotowe to adres masz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Maniej maly jerk jeszcze w powijakach.Co Ty tak z kasy wykakujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Znam siebie Za kilka dni może jej już nie być, kasa sie mnie nie trzyma Ja mam czas , teraz i tak bolków ganiać nie będe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Tomy, co ty zachorowałeś? Otwieram codzienną lekturę a tu dupa .Dobrze, że Lesiewicz się nie ociąga to jest czym oko nacieszyć. Edytowane 19 Grudnia 2013 przez saw70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi