Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Kilogram mój !!!

Na foto po prawo dopiero widać barwy...

Bez alu wyglądają jeszcze lepiej ,będą bardziej trwałe na bank,a zyskały na wyglądzie .

Teraz widać że można osiągnąć super efekt bez folii alu,można też pójść inna drogą ale to już trochę dzieło Boga.

Do tego też trzeba mieć rękę ...

Edytowane przez Krystekwolf

Takie barwy są w słońcu.Na dole w pracowni to tak jakoś nie było widać ale jak wystawiłem na promienie efekt jest zadowalający.No i bardzo dużo bieli co jak wiadomo działa na Rapy.Mógłbym się pobawić jeszcze przy nich z malowaniem  ale to czas więc i cena.Nie widzę sensu tak jest dobrze to co mają mieć to mają.Może dorzucę w następnej partii srebrny brokat.

Wypasione na maxa będą z żywicy i gwarantuje że będą jak żywa ukleja ale cena mi wyszła minimum 50zł/sztuka.Będą ale na Polski rynek tutaj nie liczę,choć może się okazać co innego.Mnie już nic nie zdziwi. :D .Pozdrawiam wszystkich kolegów.A!Ci co kupili ostatnio w moim sklepie ZZ'Rap8 dostaną za obsuwę w terminie po 1sztuce dodatkowo gratis.Przepraszam  z całego serca,po drodze wynikły różne problemy o których nie będę pisał.Termin jest termin i nikogo nie ma tym co obarczać,tłumaczyć itd.

Edytowane przez Tomy

No takich co same łowią to nie zrobię.Odłożyłem Kryst Tobie łądną partyjkę.Zaraz idę odciskać łuskę na 7mkach. :) .

Żaby po testach.Spokojnie mogę robić chodzą ok.Uzbrojenie dwie 10tki lub 8mka na przód na tył 10tka wyeliminowałem problem zaczepiania jedna o drugą co miało miejsce w Rebelu.Oryginalne się nie czepiały ale dają tak małe że to tak jak by bez uzbrojenia łowił.Teraz poćwiczę sobie ich malowanie.

post-46714-0-97232000-1387292185_thumb.jpg

Dobrze kiedyś ci pisałem, że gdybym tak malował jak ty, to był nie oklejał alu na twoim miejscu. Świetnie wyglądają i czas pracy masz krótszy. 

Edytowane przez joker

Dobrze kiedyś ci pisałem, że gdybym tak malował jak ty, to był nie oklejał alu na twoim miejscu. Świetnie wyglądają i czas pracy masz krótszy. 

Joker ma rację ...

Masz głowę do strugania i malowania ,ta folia wyglądała dobrze ale były z nią problemy sam wiesz...

Nie dość że roboty więcej ,to mniej trwałe-niestety.Teraz jak dobrze zabezpieczysz to niespodzianek nie będzie.

Te wyszły luks,jak będziesz miał chwilę ;) to zrób takie perłowe :ph34r: z brokatem i pieprzem.

Jak chwilę złapiesz,ciśnienia nie ma ,byle bym ja je posiadał w maju ...

Pięknie te drewno wygląda !!!

Póki będę miał drewno to będzie zajmowało zawsze 1 miejsce  :P ,drewienkiem się łowi sładniej ,poezja :wub:

Lekko, subtelnie ,delikatnie ,jak walnie konkretna Rapa to jest szczyt emocji. Dochodzi jeszcze brak steru (opór) i przeważnie w miarę płytka woda.

No dobra ,rób te małe z żywicy i te 8,5 cm i skonfrontuję ,zobaczę ,choć faworyzuję :wub: drewno ,moje skrzywienie.

Żeby nie było,piana też dała mi kilka potężnych ryb,ale ja te drewno tak lubię :D .

Najlepiej w pełnym słońcu to wygląda.Woda też daje dobre efekty.Muszę akwarium sobie sprawić do zdjęć.Real to samo jak fotki.

Raptor7 tu już gorzej bo mi słonko uciekło ale za to widać subtelności tego designu.

post-46714-0-28977500-1387376106_thumb.jpgpost-46714-0-94207700-1387376122_thumb.jpg

Może pobawię się w płoteczki tym sposobem.Jakieś małe jerki.

Edytowane przez Tomy
  • Like 3