Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Dokładnie,najlepsze pomysły powstają w oparach dymu Powiedzmy Cierniczek nabrał kształtów.Zdjęcia są w makro.To jest wobler mały ok.3,8cm i jak na taką bżdziągwę szczegóły są ok.Przez weekend może przyłożę się do nich z pędzelkiem. Edytowane 20 Grudnia 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ciekawe. Ciernika nie widziałem od... kilkudziesięciu już lat I nic nie wskazuje na to, abym przerwał złą passę. Zatem, prędzej ujrzę jakiegoś tutaj, niźli nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Tomy do żabkowych Hoolsów dorzuć mi też żabunie, baaardzo lubię takie wobki PS Jaka waga tych żab? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 ...u mnie w Wiśle jest go na kopy.Drugi taki gatunek i baza pokarmowa to czebaczek amurski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Chwytałem (i wypuszczałem) cierniki jako dziecko, ale od tamtej pory, jakby zapadły się pod ziemię. Można je łowić na wędkę, czego dowiedli m.in. Matt Hayes i Mick Brown Edytowane 20 Grudnia 2013 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Chwytałem (i wypuszczałem) cierniki jako dziecko, ale od tamtej pory, jakby zapadły się pod ziemię. Można je łowić na wędkę, czego dowiedli m.in. Matt Hayes i Mick Brown Hol musi być zarąbiście emocjonujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Raptor6 [sieczka] po kolorkach w tle ZZ'Rap7.P1150485.JPGP1150489.JPGNo, ciekawie wyszły z tą zielenią opalizującą w dodatku.Hu hu ,Merry Christmas and Chappy New Year ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 co do tematu promilowego to powiem Ci Tomy, że w sumie ten ciernik, gdyby kiedyś był stworzeniem żywym, prawdziwym to na fotkach wygląda jakby przeleżał trooooochę w trunku mocnopromilowym a poza tym fajna robota, jestem bardzo zaskoczony tym jak dobrze przenoszą się wszystkie szczegóły, maluj, maluj tego kolczastego zbójapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Hol musi być zarąbiście emocjonujący.Tam założenie było takie, że robią rajd po Wielkiej Brytanii i mają w określonej liczbie dni muszą złowić na wędkę wszystkie występujące tam gatunki. Już to gwarantowało emocje a i sprzęt był ultra lekki. Nie to co u nas, jakieś ciężkie wędki o cw do 3,5 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) A!no w sumie fajna zajawka.Dobra trzeba wrócić do tematu woblerów Boleniowych to taki pod moją X-Zogę 7mkę.Jak szaleć to szaleć.Panie ten wobler to jest kurna byk!Niestety ukleja na wzór miała przetrzepane dupsko przez Sandacza ale może to i dobrze.Będzie mocno realna.Najprawdopodobniej będą tego typu woblery w mojej ofercie ale to nie będą tanie zabawki.Pocieszające jest to że konstrukcje moje są w 90% pracujące przy powierzchni to i o zaczepy trudno. Edytowane 20 Grudnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Od dawna przeglądam, ale to co teraz wstawiasz jest fenomenalne pod względem wygląduNormalnie niszczy system! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 A ja z innej beczki...pięknie teraz Tomy tworzy wobki. ..malowanie cieniowania itp klasa sama w sobie ) ale ja mam pierwsze wobki które pojawiły sie w wątku...miałem tyle farta ze zakupiłem ich większą ilość i daje wam słowo honoru, że łowie już kilka sezonów! Raz na jakiś czas dostaną warstwę bezbarwnego-ale to tak delikatnie rzadkiego, żeby pracy nie stracił...dla mnie w tamtym momencie stały się bazą "boleniową" Już raz chciałem wysłać je by zrobić kilka kopii ale jak pomyślałem, że będą krojone odpuściłem to tak dla ścisłości że Tomy ma w łapie dryg i tyle, a że rozwija zdolności estetyczne to druga sprawa-za to ma mój wielki szacunek pomimo tego, ze za często nie kupuję "nowości" bo jeszcze staruszki dają sobie bardzo oj bardzo dobrze radę wielkie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Powiedzmy Cierniczek nabrał kształtów.Zdjęcia są w makro.To jest wobler mały ok.3,8cm i jak na taką bżdziągwę szczegóły są ok.P1150504.JPGP1150506.JPGP1150500.JPGPrzez weekend może przyłożę się do nich z pędzelkiem. No dałeś do pieca kapitalnie wygląda już teraz , niecierpliwie czekam na wersje finalną . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 No dałeś do pieca kapitalnie wygląda już teraz , niecierpliwie czekam na wersje finalną . wersję finalną Zbyszku to zobaczysz u mnie... :lol: oczywiście jak "ambrozję" ze mną "popróbujesz" bo jak nie to ni chu chu .... :ph34r: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 To tak na zaostrzenie apetytu..Wstępne cieniowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Jakies chude one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 To tak na zaostrzenie apetytu..Wstępne cieniowanie. W tym wypadku: wstępne ciernikowanie Jakies chude one Jakiś maruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 To jest system połówkowy.Dwa do kupy będą klejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Polowkowy czyli pół litra na sztukę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zaszyłem się 5lat temu i mam spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 To jest system połówkowy.Dwa do kupy będą klejone. Juliana skopiowales, będzie dumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Nie wiem kto to Julian.Jak by był jakiś problem,zapraszam na konfrontację.Tylko nie jakieś tam privy ale real i na kosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Nie wiem kto to Julian.Jak by był jakiś problem,zapraszam na konfrontację.Tylko nie jakieś tam privy ale real i na kosy. powialo krakowskim klimatem jak na kosy te nowe konstrukcje mega realistyczne ogladam temat z wielka ciekawoscia jak wszyscy zreszta Tomy masz łep za przeproszeniem pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) A!już wiem kogo ochrzciliście Julian.Do Pana SS nic nie mam a i on do mnie najprawdopodobniej też nie.Raczej w dobrej komitywie.Dobra coś na święta wam wstawię.Haha.Reklama fasolki ale jaka!!!!! podkręćcie mocno głos.http://www.youtube.com/watch?v=9WoM2bHfr48&feature=share Edytowane 21 Grudnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 powialo krakowskim klimatem jak na kosy te nowe konstrukcje mega realistyczne ogladam temat z wielka ciekawoscia jak wszyscy zreszta Tomy masz łep za przeproszeniem pozdrowieniaDzięki zawsze się to lepiej pracuje przy aplauzie.Byłem na stawach zamówić karpie wigilijne.Chciałem też Okonia żeby sobie jerka zrobić.No i mam ale tak rozmiarowo pod 40cm i będę próbował replikę z niego zrobić.Nic mnie chłop nie skasował.Powiedział że nikt tego nie chce.Na jutro się umówiłem i jadę po resztę pasiaków.Mają być żywe potem je wpuszczę do żwirowni.Cholerny żal takich ryb.Nikt nie chce hehe.Gdzie są te posrane koła wędkarskie???A no są już znaczki szykują,zacierają łapki niczym mucha na gównie-sałata tuż,tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi