Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie,najlepsze pomysły powstają w oparach dymu :)

Powiedzmy :) Cierniczek nabrał kształtów.Zdjęcia są w makro.To jest wobler mały ok.3,8cm i jak na taką bżdziągwę szczegóły są ok.

post-46714-0-11661600-1387541976_thumb.jpgpost-46714-0-07897100-1387542000_thumb.jpgpost-46714-0-23328000-1387542021_thumb.jpg

Przez weekend może przyłożę się do nich z pędzelkiem.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

co do tematu promilowego to powiem Ci Tomy, że w sumie ten ciernik, gdyby kiedyś był stworzeniem żywym, prawdziwym to na fotkach wygląda jakby przeleżał trooooochę w trunku mocnopromilowym B)

a poza tym fajna robota, jestem bardzo zaskoczony tym jak dobrze przenoszą się wszystkie szczegóły, maluj, maluj tego kolczastego zbója

pozdrawiam

Hol musi być zarąbiście emocjonujący.

Tam założenie było takie, że robią rajd po Wielkiej Brytanii i mają w określonej liczbie dni muszą złowić na wędkę wszystkie występujące tam gatunki. Już to gwarantowało emocje ;) a i sprzęt był ultra lekki. Nie to co u nas, jakieś ciężkie wędki o cw do 3,5 gr ^_^

A!no w sumie fajna zajawka.Dobra trzeba wrócić do tematu woblerów Boleniowych to taki pod moją X-Zogę 7mkę.Jak szaleć to szaleć.Panie ten wobler to jest kurna byk!

post-46714-0-82154600-1387550006_thumb.jpg

Niestety ukleja na wzór miała przetrzepane dupsko przez Sandacza ale może to i dobrze.Będzie mocno realna.Najprawdopodobniej będą tego typu woblery w mojej ofercie ale to nie będą tanie zabawki.Pocieszające jest to że konstrukcje moje są w 90% pracujące przy powierzchni to i o zaczepy trudno. 

Edytowane przez Tomy

A ja z innej beczki...pięknie teraz Tomy tworzy wobki. ..malowanie cieniowania itp klasa sama w sobie ;) )  ale ja mam pierwsze wobki które pojawiły sie w wątku...miałem tyle farta ze zakupiłem ich większą ilość i daje wam słowo honoru, że łowie już kilka sezonów! Raz na jakiś czas dostaną warstwę bezbarwnego-ale to tak delikatnie rzadkiego, żeby pracy nie stracił...dla mnie w tamtym momencie stały się bazą "boleniową"  Już raz chciałem wysłać je by zrobić kilka kopii ale jak pomyślałem, że będą krojone odpuściłem ;)  to tak dla ścisłości że Tomy ma w łapie dryg i tyle, a że rozwija zdolności estetyczne to druga sprawa-za to ma mój wielki szacunek pomimo tego, ze za często nie kupuję "nowości" bo jeszcze staruszki dają sobie bardzo oj bardzo dobrze radę ;)  wielkie pozdro

Powiedzmy :) Cierniczek nabrał kształtów.Zdjęcia są w makro.To jest wobler mały ok.3,8cm i jak na taką bżdziągwę szczegóły są ok.

attachicon.gifP1150504.JPGattachicon.gifP1150506.JPGattachicon.gifP1150500.JPG

Przez weekend może przyłożę się do nich z pędzelkiem.

No dałeś do pieca ;) kapitalnie wygląda już teraz :) , niecierpliwie czekam na wersje finalną :ph34r: .

• Like 1

No dałeś do pieca ;) kapitalnie wygląda już teraz :) , niecierpliwie czekam na wersje finalną :ph34r: .

wersję finalną Zbyszku to zobaczysz u mnie... :lol: :lol: :lol: oczywiście jak "ambrozję" ze mną "popróbujesz" bo jak nie to ni chu chu .... :ph34r: :ph34r: :ph34r: ;) :D

• Like 1

Nie wiem kto to Julian.Jak by był jakiś problem,zapraszam na konfrontację.Tylko nie jakieś tam privy ale real i na kosy. 

powialo krakowskim klimatem jak na kosy  :)

te nowe konstrukcje mega realistyczne ogladam temat z wielka ciekawoscia jak wszyscy zreszta Tomy masz łep za przeproszeniem pozdrowienia

A!już wiem kogo ochrzciliście Julian.Do Pana SS nic nie mam a i on do mnie najprawdopodobniej też nie.Raczej w dobrej komitywie.

Dobra coś na święta wam wstawię.Haha.Reklama fasolki ale jaka!!!!! :D  :D  :D podkręćcie mocno głos.

http://www.youtube.com/watch?v=9WoM2bHfr48&feature=share

Edytowane przez Tomy

powialo krakowskim klimatem jak na kosy  :)

te nowe konstrukcje mega realistyczne ogladam temat z wielka ciekawoscia jak wszyscy zreszta Tomy masz łep za przeproszeniem pozdrowienia

Dzięki zawsze się to lepiej pracuje przy aplauzie.Byłem na stawach zamówić karpie wigilijne.Chciałem też Okonia żeby sobie jerka zrobić.No i mam ale tak rozmiarowo pod 40cm i będę próbował replikę z niego zrobić.Nic mnie chłop nie skasował.Powiedział że nikt tego nie chce.Na jutro się umówiłem i jadę po resztę pasiaków.Mają być żywe potem je wpuszczę do żwirowni.Cholerny żal takich ryb.Nikt nie chce hehe.Gdzie są te posrane koła wędkarskie???A no są już znaczki szykują,zacierają łapki niczym mucha  na gównie-sałata tuż,tuż.