Melanzyk Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Wow Tomy. Widzę ze mój jazgarz nabiera kolorów :-) ile on ma wagi i cm? Juz sie nie mogę doczekać aby nim polowic. Myślę ze jakas wiosenna metrowka go na pewno zagryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Pięknie wyszły :-) nie przedobrzyj :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jazgarz to taki jerk na Polskie warunki.Obiecałem-będziesz miał ale dla Ciebie to będą Okonie odpowiednie do gabarytów Twoich zębaczy.Taki 22-25cm już bywa wygrzbiecony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Pięknie wyszły :-) nie przedobrzyj :-)Nie no tam tylko brakuje czarnych drobnych plamek no i opalizacja.Najgorzej z oczami bo w naturze mają taką lekką fioletową poświatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Ciernik już po wszystkich kolorkach.To tylko taka wprawka przed malowaniem większej serii.Jeszcze klar i finito.Zrobię potem fotki w słońcu bo tak to w sumie nic nie widać. Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Tomek, rób foty i na stronę z tymi wszystkimi nowościami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 tomy a już miałem wstawiać coś mojego a tu patrzę taki mega ciernik to moje będą blado przy tym wyglądać hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Tomy ale ze kurka jak, jazgarz nie dla mnie? Nie nerwuj Melka bo jak Melek znerwiony to sie złe rzeczy dzieją. Chce i jazgarza i okonia. Ile będzie szacowana waga okonia bo jerk 25cm brzmi potężnie i jak coś zanim skonczysz to będę musiał mocniejszy kij kupić. Jak okon będzie działał w trollu tak jak jerek co Ci na filmie pokazałem to nie będę go zdejmowal nawet z kija i gwarantowane grube zdjęcia bo wezmę też kilka dla chłopaków. Na 25cm do rzucania będę musiał kijek kupić ale da sie zrobić. Zapytam po raz pięćdziesiaty ile ma jazgarz? :-) Edit: fajny ciernik :-) Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Melanzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 11cm ok.30gram ma Jazgarz jeden jest Twój tak jak pisałem powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 tomy a już miałem wstawiać coś mojego a tu patrzę taki mega ciernik to moje będą blado przy tym wyglądać hehePrzestań.Każde rękodzieło jest piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Kurka siwa, zapisy jakieś. Tomaszu, proszę wpisz i mnie w kajet na tę jazgarską bestyję Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Dobra . Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Mrówy-Jumbo.Widzę je na konkretne Klenie i Jazie.Fotki do bani bo neonówka robi co robi.Potestowałem pracę.Uzbrojone w dużą 8mkę z górnej półki kółko łącznikowe 3mm ale 10kg realnej wytrzymałości [pół zeta sztuka ] a nie tylko na papirku.Raczki gotowe ok.3cm waga ok.2,5g.Dobrze nurkują.Praca mocna wężyk z migotaniem-stabilne.Moim zdaniem dadzą bardzo dużo fajnych holi Jazi,Kleni i innych ryb.Wobler bankowy.Mój faworyt na rok 2014.Uzbrojenie-górna półka.Kotwa małe nr.8. Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Tomku -jazgarze są przesk...sko zaje...te 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 No kurcze bardziej naturalne od żywych rybek te jazgarze...CUDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Odechciało mi się rzeźbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 No w końcu!!! :wub: :wub:Teraz to mi się zaczyna tu podobać :lol: :lol: ZZ'Rap65 długość 6,5cm waga 12gram.Praca-zygzakująca [jerk].P1150752.JPGCoś z tego będzie P1150755.JPGZacząłem malowanie.P1150757.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Odechciało mi się rzeźbić nie tylko tobie .pije kawę przeglądam pudełka i stwierdziłem ze jestem jeszce w 19wieku. Niestety Tomy wyprzedził nas o całe epoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita800 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Te jazgarki pokryte skórą kiedy będą na giełdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Pokrytych skórą nigdy nie będzie bo takich nie robię.Po co ten odlew jest wystarczająco podobny. Tak to wyglądało przed malowaniem.Od razu piszę że jeszcze trochę pracy z nimi jest.Do końca daleko.Teraz chodzą ok.ale to jeszcze nie to co chcę.To co wstawiłem to jest tło pod malowanie finalne i opalizację.Są to woblery dość spore,duży nakład pracy i cena też niska nie będzie-tak w granicach 20Euro/sztuka.Seria Real Fish to taka moja odskocznia od typowych konstrukcji. Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Moja Kobita zorientowała się, że to przynęty (jazgarze) dopiero jak zobaczyła "dłoń Stwórcy" Tomy jutro telefonicznie coś zamówię, bo ZZRap 10 ze starej kolekcji ostatnio nie miał sobie równych... Szacun Kolego, talent masz wielki! Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Odechciało mi się rzeźbić To tak jak byś porównał Lamborghini do Hondy Civic R-Type.To i to ma kopa i jest fajne jednak rękodzieło stu procentowe jest zawsze bardziej wyjątkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ciernik wygląda bardzo ciekawie. Bardzo ciekawie Odechciało mi się rzeźbić nie tylko tobie .pije kawę przeglądam pudełka i stwierdziłem ze jestem jeszce w 19wieku. Niestety Tomy wyprzedził nas o całe epoki Spokojnie, koledzy. Na stanie w miejscu mało kto może sobie pozwolić. Każdy, kto chce się rozwijać i ma odpowiednią determinację może osiągnąć znakomite efekty. Jeśli mi nie wierzycie, spójrzcie proszę na początkowe prace Tomka, te z 2011 roku. Czy uważacie, że to przekracza Wasze możliwości?! Minęły raptem trzy lata. W tym czasie jedni dreptali w miejscu, inni kroczyli naprzód, a jeszcze inni sadzili sporymi susami Tomek jest wspaniałym inspiratorem. Pokazuje, jak dużo można osiągnąć. Wystarczy zaangażowanie i determinacja.Talent też nie zaszkodzi Ale pracowitość plus fantazja to podstawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Zgadza się.Mi pomagają zioła.Duże ilości tego naparzam.Alkohol zdecydowanie szkodzi.Nawet jak by człowiek wenę po nim miał i tak nie ma siły robić a rano to już nic nie pamięta.Alkohol-NIE.Zioła-TAK.Dobrze sobie odpuścić też mięso na jakiś czas.Oprócz ryb a najlepiej zastąpić plugawą świnie dorszem. Wreszcie sucz jedna wyszła dobrze.Lekkie poprawki i Ukleja będzie jak żywa.Zaraz polerka i forma połówkowa potem listwa 2-3mm do środka dopasowana do kształtu żeby pogrubić konstrukcje i forma właściwa.ZZ'Rap8 dostanie właśnie taki design.Coś już podobnego wstawiałem ze sterem ale to będzie dużo,dużo lepsze jakościowo.Taka symulacja. Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi