KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Na fotach wyżej widać nic...i wszystko .Za to na ostatniej focie, z ciemną stroną mocy, widać już kosmos.Jak dostanie barwy to myślę wyjdzie ostro...Ba, mnie i tak najbardziej ,póki co ,interesuje ta bananowa 6-tka z żywicy.Szczególnie jej praca ,bo wygląd to jestem sobie wstanie wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Przemawiają do mnie te żywiczne materiały, może kiedyś w przyszłości po kombinuję. W końcu te drobne łuski z odcisku oryginalnych ryb wyglądają u ciebie tak dobrze, że nie sposób o tym nie myśleć.Jazgarz ładnie wygląda, choć to jeszcze nie twoje ostatnie słowo. Ciernik dla mnie przekombinowany barwnie, ale co tam, jak innym się podoba. 20 Euro za taki wobler, to i tak taniej niż wiele wyrobów HM za naszymi granicami i do tego dużo prościej wykonanych. Dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ciernik.Podciągłem barwy na fotce bo nic nie było widać i tak nic nie widać.Czekam na słonko i zrobię fotki nad Wisłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Wreszcie sucz jedna wyszła dobrze.Lekkie poprawki i Ukleja będzie jak żywa.Zaraz polerka i forma połówkowa potem listwa 2-3mm do środka dopasowana do kształtu żeby pogrubić konstrukcje i forma właściwaTomy , z czego masz zamiar ładować do środka tą listwe 2-3 mm ? Nie ukrywam że po cichu też kombinuje z real fishem... Mniej więcej podobny tok praacy sobie obmysliłem. Te połówki ,wstawienie czegoś w srodek no i dalej kombinowanie z formą . Jak narazie poznaje i kombinuje z materiałami.. moze kiedys coś z tego będzie...a tymczasem Gratulacje EFEKTU ... Jazgar.. to jest już właśnie to.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Mrówy-Jumbo.Widzę je na konkretne Klenie i Jazie.Fotki do bani bo neonówka robi co robi.Potestowałem pracę.Uzbrojone w dużą 8mkę z górnej półki kółko łącznikowe 3mm ale 10kg realnej wytrzymałości [pół zeta sztuka ] a nie tylko na papirku.P1150805.JPGP1150807.JPGRaczki gotowe ok.3cm waga ok.2,5g.Dobrze nurkują.Praca mocna wężyk z migotaniem-stabilne.Moim zdaniem dadzą bardzo dużo fajnych holi Jazi,Kleni i innych ryb.Wobler bankowy.Mój faworyt na rok 2014.Uzbrojenie-górna półka.Kotwa małe nr.8.P1150812.JPGP1150814.JPGP1150816.JPGP1150811.JPG No i to jest mój zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 No i to jest mój zestaw No to mucha Happy Fly będzie do tego gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Tomy , z czego masz zamiar ładować do środka tą listwe 2-3 mm ?z byle czego.Potem szlifowanie i z tego forma finalna.Cały wobler będzie z żywicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 No to trzeba się przyłożyć do tych Jazgarków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Krok do przodu.Teraz oczka pomalować.Do suszarni.Dwa razy klar na to plamki,lakier finalny i powinno być dobrze. Edytowane 3 Stycznia 2014 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Chyba przestanę tu zaglądać. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Bo te jazgarki to nie plastik fantastik czy spienione coś tylko Tomek powrócił do korzeni ale zamiast skórek zaczął preparowanie całych rybek. Ja jestem w szoku i pełen uznania. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Chyba przestanę tu zaglądać. .Zgadzam sie z przedmowcam... Jeszcze tylko poczekam na okonia i później kasuje konto bo nie wyrobie z kasą na takie cuda. O tym że sie samemu odechciewa robić nie wspomnę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Krok do przodu.P1150829.JPGP1150834.JPGP1150839.JPGP1150842.JPGTeraz oczka pomalować.Do suszarni.Dwa razy klar na to plamki,lakier finalny i powinno być dobrze.Ciernik i jazgarze, to mi psychę niszczą. Wziąłem się za odlewy z żywicy, ale na dzień dzisiejszy mam jedną uklejkę na bazie wzorca struganego z lipy.. jezt ciężko na początku, ale białej flagi nie wywieszam. Powalasz pracowitością kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Powalasz pracowitością kolego. Też tak uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 A ja myślę ze Tomy jest jednym z trojaczkow i walą na zmianę 24h bez przerwy. Innego wyjścia nie ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Tak ale organizm wyrąbałem totalnie.Muszę sobie w końcu zrobić choć wolną niedzielę i jednak zwolnić tempo żeby te Jazgarze nie były moim ostatnim dziełem.Dzięki za pozytywne opinie.Świadczą że czegoś tam dokonałem.Obiecywałem sobie już setki razy że muszę odpocząć.Teraz to już nie ma wyjścia.Okonie ruszę dla własnego bezpieczeństwa po złapaniu oddechu i przywróceniu rytmu dobowego.Czuję że wyjdą a wtedy pójdę za ciosem i trzy doby na okrągło może zejść.Z sennością umiem sobie radzić ale organizm już nie za bardzo znosi turbo wspomaganie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Kiedy tworzysz przez sześć dni i widzisz, że "dobre było" warto siódmego odpocząć Nie jest rzeczą szczególnie chlubną działanie na nie korzyść własnego sprzymierzeńca (organizmu) choć zwycięstwo ducha nad ciałem zawsze cieszy i hartuje charakter ,- co w dzisiejszych spedalonych czasach także przestaje być popularną cechą,- ale my nie z nich Tak naprawdę Tomek nie ma dnia żebym nie zaglądał do Twojego wątku tylko piszę rzadko,- wiesz dlaczego Ale gdybym był wytwórcą woblerów to nigdy bym do niego nie zaglądał by nie łapać doła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dzisiaj tylko sobie foremkę finalną pod Jazgary zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Bo te jazgarki to nie plastik fantastik czy spienione coś tylko Tomek powrócił do korzeni ale zamiast skórek zaczął preparowanie całych rybek. Ja jestem w szoku i pełen uznania. Gratulacje.To jest odlew na preparowanie ryb nie mam czasu.Odlew z żywicy.Pianki nie uznaję,po za tym do takich szczegółów się nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 A ja myślę ze Tomy jest jednym z trojaczkow i walą na zmianę 24h bez przerwy. Innego wyjścia nie ma Dwóch robi wobasy a jeden spuszcza mi bęcki w BF 4 na konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dwóch robi wobasy a jeden spuszcza mi bęcki w BF 4 na konsoli No ale już przechodzę niedługo z BF4 na PS4.Cały mój pluton już tam siedzi.Fajnie to wygląda no i graczy 3razy więcej w rundzie.Miazga.Poproszę Monstera żeby ci wysłał werbunek.Ekipa zgrana na maxa.2 zarąbistych snajperów.Kilku speców od pojazdów lądowych i łodzi szturmowych i chyba 3 bardzo dobrze ogarnia śmigło.Jest forum plutonu tam się uzgadnia strategię i ustawki bo z przypadkowymi graczami to nie wypada.To jak lanie niemowlaka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 A jak tam Tomy idą prace z moimi jerkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Maniek.85tki są 65tki się robią.Bliżej jak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nowe kolorki Leviathanów11.Forma dokonuje już swego żywota,coś tam w zapasie jest odlane i finito.Potem jedynie na zamówienie.Happy Fly.Jest ok.Ale też nie będzie większej produkcji.Coś do samodzielnego wykonania pt. "I TY MOŻESZ ZROBIĆ WYGAROWEGO CIERNIKA"-dwie połówki sklejamy do kupy i sobie malujemy.Fotki poglądowe korpusy na sprzedaż są bdb.jakości.Nowe Pomysły/Inspiracje itd. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Maga wypas a te 85 powyżej dwa pierwsze od góry ,białaski to już by mogły być :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi