Manniek66 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Kielo, te jerki co Tomy trzyma na dłoni to są ZZ'rap65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 No to ZZ'rap65 :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 To będzie fajna "robota" .Stadko Cierników w trakcie odlewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nowe kolorki Leviathanów11.Forma dokonuje już swego żywota,coś tam w zapasie jest odlane i finito.Potem jedynie na zamówienie.P1150852.JPGP1150858.JPGP1150854.JPGHappy Fly.Jest ok.Ale też nie będzie większej produkcji.P1150847.JPGP1150868.JPGP1150872.JPGCoś do samodzielnego wykonania pt. "I TY MOŻESZ ZROBIĆ WYGAROWEGO CIERNIKA"-dwie połówki sklejamy do kupy i sobie malujemy.Fotki poglądowe korpusy na sprzedaż są bdb.jakości.P1150877.JPGP1150880.JPGNowe Pomysły/Inspiracje itd.P1150884.JPGP1150885.JPGTomek,to zapakuj mi ze cztery muszki do tych "czarnuchów" i zaraz ślę resztę kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Sprzedałem je . Została jedna mucha pikująca. Edytowane 6 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 to zaczekam na kolejną partię... ale jak zrobisz to od razu mi odłóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Ok.Zrobię i odłożę.Skupiłem się bardziej na raczkach.One będą na bank wymiatały na Jaśkach i Kleniach.Odlewam wersje R&L.Baza jest beżowa wpadająca lekko w pomarańcz.Coś jak laska przeginająca z Solarium.Na to będzie położona olliwka od góry,wcześniej w załamaniach prążki czerwone.Oczka czarne.Sebo mnie umęczył i tak jak mu obiecałem.Powrót mniejszej Mrówy.Zasuwam głównie z ZZ'Rap85 dlatego mało nowości ostatnio.Na tym korpusie przewiduje jeszcze jumpera ze sterem z przodu coś jak w moich szczurach.Wstawię niedługo fotkę gotowca.Będzie to wobler ciężki ale powierzchniowy o akcji Uklejki w panice.I mi to wyjdzie Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Bardzo mnie ciekawi ten jumper Ustawiam się w kolejce po 2 jak będą Jaką wagę szacujesz że będzie miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Sebo mnie umęczył i tak jak mu obiecałem.Powrót mniejszej Mrówy.<br /> P1150897.JPG<br />No i to mnie się podoba ;-) dla mnie od razu partyjka 15 szt. kolory dogadamy przez telefon :-P Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Sebo0707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Bardzo mnie ciekawi ten jumper Ustawiam się w kolejce po 2 jak będą Jaką wagę szacujesz że będzie miał?tak pod 20gram albo ciut więcej. <br />No i to mnie się podoba ;-) dla mnie od razu partyjka 15 szt. kolory dogadamy przez telefon :-P15sztuk .Szaleństwo.Musiały chyba dobrze połowić w zeszłym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysju Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tomku , to ja na te raczki czekam .Dokładnie ten kolorek .2 szt do kajetu proszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 tak pod 20gram albo ciut więcej. 15sztuk .Szaleństwo.Musiały chyba dobrze połowić w zeszłym sezonie.A co się będę rozdrabniał :D Połowiły i dopiero połowią w tym sezonie :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tomku , to ja na te raczki czekam No ja też Tomy przyszła dziś paczuszka z leviatanami zanderkami, wyglądają super soczyscie jak tylko huragan sie skończy w Irl to lecę wypróbować. No ale raczka bezstera do opadu tam nie było? (smutek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Nie było bo jeszcze nie robiłem większej partii.Niestety szybciej robić nie mogę już bo szlag mnie trafi.Idea Jumpera boleniowego mniej więcej na tym ma polegać.Ster będzie z poliwęglanu 2 mm przyklejony i dokręcony nierdzewnym wkrętem.Raczki się robią.Za parę dni będzie ok.30gniazd pójdzie zdecydowanie szybciej.Żaba-próby nowej techniki-malowanie żywicą.Dość trudne ale chyba tylko na początku.Może to wykorzystam przy czymś tam.No i następca drewnianego Raptora7 i ZZ"Rap8.Jutro idzie do formy.Taka symulacja bo na oryginale nie widać szczegółów zbyt dobrze. Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Śliczna ukleja, piękny brzunio, łagodne przejścia kształtu a nie takie kanciate Super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tomek chciałbym jedna taka żabkę w takich właśnie kolorach na testy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tomek chciałbym jedna taka żabkę w takich właśnie kolorach na testy ;-)To dostaniesz do tego zamówienia za FREE tą żabkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 To dostaniesz do tego zamówienia za FREE tą żabkę. mucha żabka rozpieszczasz mnie Tomku. :-P właśnie zrobiłem przelew ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Przy takich zakupach to ja nie widzę innej opcji. Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Oj tam oj tam jak pokażesz mi w końcu jak te bolki łowić to dopiero będą zamówienia. Taki mam plan ze w ramach odpoczynku zaproszę Cie nad Odrę w moje strony na jakiś kilka dzionków wiem wiem nie masz czasu ale jakoś będziesz musiał go znaleźć . A i wątrobę w domu zostawic trzeba będzie :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Oj tam oj tam jak pokażesz mi w końcu jak te bolki łowić to dopiero będą zamówienia. Taki mam plan ze w ramach odpoczynku zaproszę Cie nad Odrę w moje strony na jakiś kilka dzionków wiem wiem nie masz czasu ale jakoś będziesz musiał go znaleźć . A i wątrobę w domu zostawic trzeba będzie :-PNo na Bolki to ja jestem zawsze chętny.Jak będzie ok.ze zdrowiem to podjadę.Wątrobę to ja zostawiłem w młodości gdzieś tam i nie mogę jej znaleźć.Trzustka też dwa razy OZT,potem wpadłem crossem na drzewo-dokładnie trzustką-trafiłem tak więc wypicie alkoholu na tą chwilę to dla mnie jednorazowe przeżycie.Po tym wypadku to już chyba na zawsze.Tak napieprzało że nie wiedziałem jak oddychać.Chwilami myślałem że będzie lepiej chyba przestać i się udusić.Dobra.Mrówa w mocno żółtej bazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 A tu o proszę aby nie było że jestem gołosłowny ( na marginesie kiedy będzie to lato ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Mam idealne miejsce do wiosennych testów też żółtej mrówy Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Greed111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Piękna rzeczka.Ten model mrówy jest już przetestowany na wszelkie sposoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 skrzyzowanie Kumaka: drzewołaza: i salamandry plamistej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi