Tomy Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Mifas.I tego się będę trzymał!!!Nowa opalizacja ZZ'Rap85. Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 piękna perła)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Baza pod samczyki Ciernika w szacie godowej.Pomarańczowe podgardle będzie już malowane. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Tomku daj tam do mojego zamówienia dwa cierniki samca i samiczke czy jak Ty je tam zwierz ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Tomku daj tam do mojego zamówienia dwa cierniki samca i samiczke czy jak Ty je tam zwierz ;-)Ok.No!Wreszcie skończyłem odlewanie.Myślałem że ta żywica się normalnie nie skończy.Jutro zabieram się za Cierniki,kończę Jazgarze a w międzyczasie robię sporo gniazd na małą mrówę,dużą mrówę,raczki.Raptora7 [2014] pierwsza forma pod wzorniki,Jazgarz też pierwsza forma pod wzorniki.Tak odbijanie ryby już nie stanowi dla mnie żadnego problemu-gatunek dowolny w związku z tym w sezonie 2014 najprawdopodobniej będzie trochę woblerów mocno,mocno wypasionych.No!jeszcze robactwo ale to musi zacząć coś fruwać żeby było z czego kopiować.Okoń jerk 20-25cm też jest w planach.Może w tym miesiącu złożę maszynkę do odpowietrzania mas transparentnych to już całkiem będzie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Dalsze prace z Jazgarami.Jeszcze klar,opalizacja,klar i powinno być już wszystko. Edytowane 10 Stycznia 2014 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Yyyyyyyyyy Nie mam pytań ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Tomy, coś kręcisz Toć to są prawdziwe jazgarki ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jak dla mnie to już jest wszystko :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 O w mordę... jak uschnięte żywczyki masakra Tomy, pierwsza liga ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opalizacja trochę to przytłumi.Z deczka te ciapki za wyraźne a klar je podniesie.Będzie taki trójwymiar.Taki w sam raz.Będzie taka seria woblerów.Raczej dla koneserów.Obejmie bardzo dużo gatunków ryb a może i wszystkie rodzime.Efekt końcowy-będzie podstawka-na niej opis.mocowanie woblera i wobler.Kolekcjonerzy będą mieli na co czekać.A będzie to raczej mocno limitowana edycja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Petarda,opalizację bym odpuścił-tak jest igła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Brzydkie te jazgarze ;p pracują jak trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Pracują ok.ale wersja ostateczna przejdzie jeszcze zmiany.Teraz zabieram się za Cierniki.Żywice wreszcie skończyłem a przy niej to mus odlać max.w 3dni.Nie ma dla mnie nic gorszego jak taka monotonia.Odlewać przez 3dni non stop to jest masakra.Duże jerki uratują sytuację bo łykają sporo materiału. Edytowane 10 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Mając w domu kota nigdy bym nie zostawił wobów TB bo bydle by je zeżarło. ps czekam cierpliwie na nowe R 7,5 i studiuję wątek, przy okazji pytanie do Twórcy w jakim malowanku będą nowe R-ki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Mając w domu kota nigdy bym nie zostawił wobów TB bo bydle by je zeżarło. ps czekam cierpliwie na nowe R 7,5 i studiuję wątek, przy okazji pytanie do Twórcy w jakim malowanku będą nowe R-ki ?Gdzieś miałem fotkę pomalowanego prototypu.Poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jak duże są te jazgarze ....i ile ważą ? i dlaczego ja ich jeszcze nie mam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dałeś do pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Mając w domu kota nigdy bym nie zostawił wobów TB bo bydle by je zeżarło. ps czekam cierpliwie na nowe R 7,5 i studiuję wątek, przy okazji pytanie do Twórcy w jakim malowanku będą nowe R-ki ?Tu jest prototyp nowego Raptora.Tak na szybko maźnięty. Jak duże są te jazgarze ....i ile ważą ? i dlaczego ja ich jeszcze nie mam ?Jak na Jazgarze to są bardzo duże.Tym czasem są dwa.Robię formę.Po dopracowaniu pracy będą dostępne.Pełny wypas 20Euro/sztuka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) No Tomek ,teraz to mi się tu znowu podoba Mówisz ,na szybko mażnięty ,to ja chcę tylko takiego na szybko mażniętego Zrób takiego bez steru ,będzie do kolekcji ,na lato...Wygląda jak skóra ,to pewnie dzięki tej rybce która się poświęciła dla dobra wędkarzy z JB.pl ,w sensie posłużyła jako pierwowzór ,czy jakoś tak..Ps. Chodzi oczywiście o Raptora . Edytowane 10 Stycznia 2014 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Czekam na te nowe Raptorki <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 podziękowania za fotkę R7 -czekam,czekam, czekam na gotowce w ofercie i mam nadzieję że tym razem dopadnę do kompa w odpowiednim momencie na zakup jakiejś piątki sztuków.(jednak kot by zeżarł bez namysłu, pełen real) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 To o takie malowanie Raptora pytałem, kiedy dostępne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 To o takie malowanie Raptora pytałem, kiedy dostępne ?Tak.To jest na szybko i dawno jak się uczyłem opalizacji.Teraz będzie jak prawdziwa.Na tym korpusie będzie Raptor75-ze sterem i ZZ'Rap75-bez sterowiec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jutro pierwsza forma.Potem wzorniki i formy wielogniazdowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi