Melanzyk Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dobra idę się kimnąć.Nocka zeszła.Przyszła 8 i kolejny z trojaczkow wsiada za stery? Tomy narazie nie potrzebuje, dzięki nam sporo nowości swoich w tym sezonie do potestowania ale napewno zanderek będzie dostawał swoją szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Śpij spokojnie i nie śnij o nowych projektach bo sen będzie koszmarny i krótki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 E...nie usnę.Robótka na dziś.Raczki i Cierniki Samczyk oraz jego gorsza połowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 A jednak próbowałeś śnić. Tworzyć, tworzyć ponad wszystko( z czymś mi się to kojarzy) oczywiście w pozytywie.Muszę wrócić do cierników w wątku, może polubią go moje garbusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nie mogłem spać bo mam potworną grypę.Chyba hiszpanka albo jaka świńska.Leczę się mlekiem z czosnkiem.Najpierw żona się pochorowała więc jej się dostało że mnie zaraziła.Wczoraj było tragicznie ale teraz już odpuszcza.Tak z 3dni będzie trzymać.Znajomy lekarz był zalecił jakieś para leki to nie jest dobre wyjście.Swoje wiem a z chemii i farmakologii byłem wręcz wybitny choć nie kształcony w tym kierunku.Takie hobby.Mleko z czosnkiem da radę o ile się w to wierzy bo 99% skuteczności to wiara w skuteczność.Człowiek wiarą może wszystko.Przykładowo-kumpel ostatnio nawalił się nospą bo mu ktoś powiedział że się da i jest super.Tym czasem jest to niemożliwe,choć zawiera papawerynę która jest opiatem tyle że pozbawionym właściwości narkotycznych.Można się co najwyżej poczuć nad przeciętnie wyluzowanym i odprężonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Swoje wiem a z chemii i farmakologii byłem wręcz wybitny To już chyba wiem skąd wzioł sie twój nick @aptekarz (tylko nie pamietam czy to na tym forum czy innym było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Aptekarz to jest ksywa z wojska ale to bardziej z precyzji/celności się wzięło+zdolności farmakologiczne i tak chłopakom wyszło.Potem miałem 2 Apteki taka zbieżność ale dałem sobie z tym spokój.Za dużo zachodu.Po za tym co ta za przyjemność sprzedawać leki w Polsce ludziom chorym,często starszym,wydającym ostatnie grosze po to żeby przeżyć.Po tym jak refundacja zaczęła obejmować tylko proszki na ból głowy i inne przeważnie tanie,rujnujące wątrobę,trzustkę itd.Sprzedałem to w cholerę mać bo ciężko na sercu było. Góra się tym kosztem dobrze bawi ale przyjdzie oj przyjdzie czas Brunona K. Wspomnicie moje słowa. Edytowane 12 Stycznia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tomy, jak Twoja czosnkowa walka z chorubskiem ?.Mam nadzieję ,że i w twj materii robisz postępy.Nie daj się.Jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Powiem szczerze że jeszcze takiego grypska nie miałem.Wczoraj sobie jeszcze dremelem ucho zawiałem.Ciekawe co dzisiaj się stanie.Co tym razem!Złamanie czy może oko se wybije?Ważne że przesyłki spakowane i w sumie odrobiony jestem.Jakoś trzeba na pocztę dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Będziesz zarazki po Polsce rozsylal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Rychłego powrotu do zdrowia, Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tomy ta grypa to znak ze musisz przystopowac i odpocząć trochę. Jak to mawiali w wojsku tzw zmęczenie materiału. Zrób sobie kilka dni przerwy od lurebuildingu i odpocznij zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Dzięki.Do lekarza nie idę bo lubię ich tak jak straż miejską.Byłem ostatni raz jakieś 5lat temu.Wyczaił prostatę-DEBIL-Okazało się że piasek na nerkach miałem ale tyle co się nażarłem tych leków niepotrzebnie to moje.Chciałem iść i go tłuc ale był na wakacjach a potem mi przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tomy ta grypa to znak ze musisz przystopowac i odpocząć trochę. Jak to mawiali w wojsku tzw zmęczenie materiału. Zrób sobie kilka dni przerwy od lurebuildingu i odpocznij zdrowia!Nie da rady to mnie przy życiu trzyma.Zwolnię tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 No ja jak narazie okaz zdrowia a jak coś juz sie zaczyna dziać to i tak nigdzie nie idę bo też ich nie lubię! Ogólnie to tabletek żadnych też nie lykam, nawet przeciwbolowcow. U teściowej przez 10 lub nawet 11 lat kilkunastu lekarzy nie potrafilo zdjagnozowac boreliozy. Ilestam zabiegów, tony leków i nic nie pomagało. Papierów z historia choroby miała tyle co nie jedna mała firma dokumentów. Aż w końcu jakiś młody lekarz po wysłuchaniu dolegliwości i zerknięciu w wyniki różnych badań powiedział ze ma wszystkie książkowe objawy właśnie boreliozy... załatwił to w 5-10min. Tyle lat ja szprycowali prochami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Przerażające, ale to tym bardziej przemawia za tym, aby samemu dbać o własne zdrowie i nie dopuszczać do tego, aby robili to inni. Koniec końców, organizm wyczerpany pracą, jak silny by nie był, jest bardziej podatny na wszelkie choróbska. To obok boreliozy, rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 A ja ostrzegam przed grypą. Trzeba wykurować do końca - mi rozwaliła zastawkę w serduchu. Czeka mnie wymiana na plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Mniej siły to też mniejsze woblerki teraz działam .Raczki natural-Baza-Raczki-Cannabis/Motoroil/Benzin jak kto woli.Cierniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tomy zostaw mi jednego cierniczka w barwach godowych. Do tych ZZrapów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nie ma sprawy.Będą a w zasadzie to już są w sprzedaży zestawy do samodzielnego montażu.Dla Ciebie gotowiec rzecz jasna i dodam Ci jeden zestaw żebyś się z tym pobawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 co do zdrowia to trzymaj się Tomy i jak najszybciej wywal to diabelstwo co Cię nęka... a robota nie zając nie ucieknie, no ale.....w sumie tak z drugiej strony jak ktoś lubi robić to co robi, to za żadne skarby świata tego nie zaprzestanie - znam to , choć w moim przypadku oprócz wędkarskiej zajawki lubię sobie w kuchni postać i coś upyrczyć dobrego - ale na dobre mi to nie wychodzi zimą wchodzę na lód dopiero jak ma koło 20 cm grubości, bo strach to jeszcze raz Tomy szybkiego powrotu do zdrowia życzępozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nie ma sprawy.Będą a w zasadzie to już są w sprzedaży zestawy do samodzielnego montażu.Dla Ciebie gotowiec rzecz jasna i dodam Ci jeden zestaw żebyś się z tym pobawił.Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 świetne boleniówki piękna robota pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tomy gdzie do nabycia do samodzielnego montażu zestawypiszę z fona dlatego taki koszmarex.Szybkiego powrotu do pełnej formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Tomy gdzie do nabycia do samodzielnego montażu zestawypiszę z fona dlatego taki koszmarex.Szybkiego powrotu do pełnej formyNa giełdzie w moim sklepiku-ogłoszenia płatne. Edytowane 13 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi