jurkan Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Na giełdzie w moim sklepiku-ogłoszenia płatne. Dzięki już zamówiłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Dobra.Widziałem.Widzę że jest zainteresowanie to i zestawy będą dostępne a w późniejszym czasie obejmą wiele rodzimych gatunków.Ja teraz muszę się skupić na szczurkach bo propozycje dostałem nie do odrzucenia.Robię formę i pomocnik do frezowania pod stelaż i obciążenie.Co do ich zastosowania w Polsce to widzę je na wąsate z powierzchni.Głównie będą łowić-Mongolia,Syberia. Edytowane 13 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 A ja myślałem że na 1 fotce szykujesz niespodziankę na Wielkanoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Wszystko jest... ,a gdzie bananki ?Coś tam widziałem ,ale mam nadzieję że dla mnie też coś się znajdzie .Oglądam teraz Japan Megabass Jerking ,moja nazwa ,he he i się stroję .Tylko że ja inne rybki będę łowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Bananki takie pierwsze modele były.Teraz formę trzeba zrobić na kilka gniazd bo warto i na sezon będą na 100%.Myślę że tak w Kwietniu.Na tą chwilę przechodzi modyfikację designerską ZZ"Rap85.Kształt i praca zostaną takie same ale dojdą płetwy i może jeszcze coś. Edytowane 13 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tomku Ty to masz obroty. Nie odpuszczasz nawet mimo choróbska Ja chociaż w połowie chciałbym być tak "zawzięty" jak Ty szybkiego powrotu do zdrowia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 No zapału Tomkowi do wobasów nie zabraknie, tylko czy taki sam zapał ma do kobitek )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) No nie wiem.Jedynie żeby się przekonać to musiałbyś mi podesłać swoją. Cierniki po pierwszym cieniowaniu. Edytowane 13 Stycznia 2014 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Mrówa po oczojebka.Raczki naturalCiernik samiec w malowaniu prostym/standardowym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Mrówa faktycznie wali po oczach, a raczki jak żywe.Ciernik........... właśnie dlatego zamówiłem do złożenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tomek, fajnie by było jak byś te nowe Raptorki wrzucił na sell jako Luremarker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Tomek, fajnie by było jak byś te nowe Raptorki wrzucił na sell jako LuremarkerNie.Tego raczej nie będzie.Przynajmniej w najbliższym czasie. Edytowane 13 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Te jasne cierniki mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) No tak teraz wyglądają.Już tylko klar z 2razy i gotowe.Fotki nie za bardzo.Łuki skrzelowe są mocno srebrne.Samce też już w sumie zrobione.Klar i finito.Jazgarze skończone.Pełna prezentacja po ukończeniu stojaka.tła itd.Pierwsze woblery kolekcjonerskie.Łowić też można-bogatemu wszystko wolno Edytowane 13 Stycznia 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ten jazgar chyba jeszcze żyje. Tomy zaczerpnąłeś od najlepszego z twórców pełną garścią.podziwiam zdolności w manualu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Tomku, rozumiem, że jazgarze są już w sprzedaży? Poproszę o cenę i dane w PW Wersję do łowienia ma się rozumieć poproszę, choć bogaty to ja nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Jazgarze skończone.Pełna prezentacja po ukończeniu stojaka.tła itd.Pierwsze woblery kolekcjonerskie.Łowić też można-bogatemu wszystko wolno P1160067.JPGP1160064.JPGP1160066.JPG Ale ja nie chce kolekcjonerskiego ma łowić i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 ten jazgar jest chyba najwierniej odwzorowaną z natury Twoją robotą Tomy, jestem pod wielkim wrażeniem, realizm niesamowity a jeszcze bardziej niesamowite jest to, że ciągle wszystko doskonalisz......godne podziwu, gratuluję świetnego efektu, pozostałe przynęty rzecz jasna też pierwyj sort, no ale mnie osobiście ten jazgar rozbroił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Tomku taki wizualny szczegół spróbuj zniekształcać źrednice w oczkacha ciernika jak i w innych. Przyglądnij się zawsze oczom ryby Najłatwiejszy sposób wg. mnie to patyczek + czarna farba akrylowa, precyzyjny zabieg, nie wolno przedobrzyć, ale efekt znacznie lepszy.Patrząc na ciernika którego pokazałeś od razu rzuciły mi się w oczy jego nie naturalne źrenice. Wiem, że przy dużych partiach takie poprawki mogą być trudne, ale znając Twój zapał możesz pokusić się o własne oczy pod dany wobler Luźna propozycja Edytowane 14 Stycznia 2014 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Tak,tak.Oczka tego typu mam zamówione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Dwa ostatnie zdjęcia ,tzn zbliżenie na łuskę jazgarzy.............to to jest chyba......cholera ,szok-SZACUN Nie wiem jak pracują Twoje przynęty,ale przecież w większości dzieł pokazywanych w internecie tego nie wiemy,ale jedno jest pewne ,od strony wykończenia, to jest to zdecydowanie poziom MISTRZOWSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Ja też nie wiem jak określić pracę moich przynęt.Łowią ryby to najważniejsze.Nie będę się wygłupiał z oznaczeniami pracy VMNPS XYZ/R bo sam z tego nic nie kumam i chyba nie chcę.Tak je robię żeby praca była najbardziej zbliżona do żywej ryby.Te Jazgary to próba sił w malowaniu.Wersje do gabloty-pracować,pracują ale to jeszcze nie to czego od nich oczekuje.Muszą poczekać na swoją kolej.Teraz priorytetem są szczury na Tajmienie.Potem jak będzie ciepło dogrywanie pracy Jazgarzy i innych Jerków-największy będzie Okoń ok.22cm-25cm. Edytowane 14 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Tomy rób okonia rób. Jak dobrze pójdzie to za 1,5 miesiąca szczupaki będą napierdzielać jak szalone, jak nie to za 8-9tygodni...2 lata temu 9marca woda w jeziorach miała 16st i napierdzielały jak złe. Ja łowiłem w krótkich spodenkach... Wszystko zależy od pogody więc uwijaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Na wszystko przyjdzie kolej.Teraz Szczury.Jerki przewiduje na lato najwcześniej.Trzeba tempo nie co zmniejszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 A nowe Raptoryy ?? czekam i czekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi