Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Mega zestaw B)

No..stosowny do wieku.Położą na pagórku,nakryją  kamo szmatą.Snajpera od razu do tuningu na zwiększenie mocy o 30%.Maszynówa jest w sam raz.Snajperka też by stykła ale ja lubię jak po trafieniu ludek podskoczy.Trzeba jedynie uważać przy 600-700 fps na head shot'y,bez pełnej maski policzki może przestrzelić oba a po drodze wybić zęby.W dyńkę ładuje tylko do tych których nie lubię. :D .

Potrenować można na kłusolach.U mnie Wisła wąska 

Tomek cierniki samczyki  pierwsza klasa :) well done

Czekam na efekt końcowy w Twoim wydaniu. :)

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Coś w sam raz dla "statecznego pana", choć kto, jak kto, ale Ty raczej w miejscu nie potrafisz usiedzieć. W przenośni, bo zapewne na polu walki będziesz cierpliwie "narukwiał heady" z przyczajki :lol:  :lol:  :lol:

Raczej będzie to wersja ASG.Tu masz filmik jak to mniej więcej wygląda.

Jeszcze się claymorami obłożę i można kosić do sił wroga.

Dostałem wobki Tomku. :)

Dzięki za gratisy :)

Wszystko jest mega, wykonane.

a żabcia psyrokata obiecana to gdzie he :) (żarcik)

..a żabcia to z małymi Mrówami będzie.

Tomku zrobię co w mojej mocy ;)

Na 100% będzie ok.widząc to jak malujesz.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Tomek, ostatecznie do snajperki jako boczniaq styknął by gaziak. Np. Glock od KJW . Mniej waży a i kabure na nodze zapełnisz ładnie. Dodatkowo realistyczny, blow back. Zamek metal. Można dorwać też jakąś Berette, albo Colcika z tymi bebechami.

Doleciały do mnie moje i braciaka zabaweczki -wczoraj ale byłem w pracy to nie napisałem ...

Co jak mogę napisać ... pieprz rządzi ;) :wub: B) ,wygląd kozak ,bez alu a powala i tak :rolleyes:  .O pracy nie piszę bo nie zdarzyło się żeby wobek od Ciebie pracował inaczej niż było zaplanowane,konkret.

Dzięki Tom :)

Stery zamontowane,uszczelnione.Teraz się utwardza to wszytko.Cierniki ze sterem ale testowałem je też bez i tak:bardzo drobna praca przy ściąganiu-średnio mi się to widzi,ładnie lusterkują w opadzie ale przy podbiciu ich odejścia to mnie zaskoczyły bardzo pozytywnie.Teraz nie wiadomo co zrobić.Mogę dociążyć i praca przy ściąganiu się poprawi,lusterkowanie będzie takie samo albo mocniejsze ale przy podbiciu odejścia na boki znikną albo będą zbyt mizerne. Ze sterem praca X typowa bez rewelacji ale też sprawdzona i to działa.Mimo steru w opadzie mocno lusterkują.Bardzo dobre efekty przy podbijaniu szczytówką.Ogólnie można nimi trochę poczarować na różne sposoby.  

post-46714-0-55198700-1389972393_thumb.jpg

Teraz trochę trzeba odetchnąć od chemii przy drewnie.Głównie ZZ'Rap7.

post-46714-0-73234600-1389972497_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Doleciały do mnie moje i braciaka zabaweczki -wczoraj ale byłem w pracy to nie napisałem ...

Co jak mogę napisać ... pieprz rządzi ;) :wub: B) ,wygląd kozak ,bez alu a powala i tak :rolleyes:  .O pracy nie piszę bo nie zdarzyło się żeby wobek od Ciebie pracował inaczej niż było zaplanowane,konkret.

Dzięki Tom :)

No a teraz po testach co napiszesz o pracy hehhe :D

• Like 1

No a teraz po testach co napiszesz o pracy hehhe :D

No Stary Lisie ,wprowadziłeś mnie w stan upojenia i nie alkoholowego ;) :o

Te ciśnienie ;)  zadziałało pozytywnie ,nic nie napisałeś że zmieniasz pracę itd. cwaniaku ;)

Masakrycznie pracują ,jak wobek może być stabilny i to niezależnie,  czy jest prowadzony w opadzie, czy z prądem ,czy w poprzek nurtu,a przy tym wyczyniać takie cuda przy nagłych zwrotach akcji :rolleyes: ? Normalnie nie biorę do testów Twoich wobów ,bo po co ,jak praca jest zawsze taka jak ma być ,wziąłem dwa z tej partii co doszła i łup :blink: :wub: Po pierwszym rzucie o k...... co jest :o  :rolleyes: ,nie wiem czy zrobiłeś to celowo (nie mówiłeś że praca będzie inna .Dobrze że je wziąłem,bo jak pracują, zobaczyłbym dopiero w sezonie :unsure: Dawno już nie dostałem takiego prezentu ,kurde słodzę ale i tak nie wyrażę tego słowami ,krótko ... ze zwykłego opadowego drewienka zrobiłeś jerka i to konkretnego .

Dzisiaj obydwa Tomki zrobiły mi super prezent ,postaram się odwdzięczyć- jak tylko będę mógł .

No nie wiesz jak sie odwdzięczyć? Wybierz się latem na wycieczkę do Tomka a, że będziesz miał po drodze zajedziesz do mnie i wtedy pogadamy o odwdzięczeniu się haha Swoją droga muszę kiedyś nabyć zz rapa bo nawet nie mam żadnego jerka do porównania z moimi :) yyy w sensie pracy.

No nie wiesz jak sie odwdzięczyć? Wybierz się latem na wycieczkę do Tomka a, że będziesz miał po drodze zajedziesz do mnie i wtedy pogadamy o odwdzięczeniu się haha Swoją droga muszę kiedyś nabyć zz rapa bo nawet nie mam żadnego jerka do porównania z moimi :) yyy w sensie pracy.

Jak będzie czas to pojadę ,a co .Tylko pogodę trafić w miarę ,Tomek nie pije to żebyśmy choć trochę połowili .

A po drodze zajadę do Ciebie na te przelewy i przy okazji wątrobę Ci trochę popsuję...Przygotuj księżycówki trochę ,tylko żeby miała min 70 vol.,jak ma mniej to wolę :P :D :lol: :lol: :lol: mleko ;)

Dobra bo klepię o dupie Maryni,lepiej niech Tomek coś wstawi bez sterowego ,cieplej się zrobi .

Zmarzłem trochę dziś, ale było warto ,pocieszyłem się jak złoto :) Choć mam wrażenie ze mój labrador miał większą uciechę z wycieczki.

Sorki Tomek za głupoty. ;)