Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Tomy, znalazłeś gdzieś materiał imitujący masę perłową na rybich łuskach? Szukam po necie i nie mogę znaleźć.. przekopałem już folie ze srebra, folie perłowe, lakiery, pyły... Mam lekką załamkę z tym tematem.Iras jest chyba tylko jedno wyjście: cyt" Bardzo udaną imitacją jest tzw. perła z rybiego srebra. Składa się ona z kulki szklanej pełnej albo wydrążonej i napełnionej woskiem . Kulki są powleczone specjalnym preparatem sporządzonym z napęczniałych, miałko zmielonych łusek ryby słodkowodnej z rodzaju karpia. Edytowane 18 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Iras jest chyba tylko jedno wyjście: cyt" Bardzo udaną imitacją jest tzw. perła z rybiego srebra. Składa się ona z kulki szklanej pełnej albo wydrążonej i napełnionej woskiem . Kulki są powleczone specjalnym preparatem sporządzonym z napęczniałych, miałko zmielonych łusek ryby słodkowodnej z rodzaju karpia.Zrób mi tak odpicowaną ,to już ostatnia przynęta będzie A bym zapomniał... Te ostatnie Raptorki Młodego lżej chodzą ,a tyry tyry tak samo Coś Ty ostatnio chyba kombinujesz faktycznie ,nie tylko z designem. Edytowane 18 Stycznia 2014 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jak jest lżejszy wobler ze sterem to poddaje się nurtowi a to wygląda i wabi dużo lepiej niż ciężarówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To samo chciałem powiedzieć ,ta sama praca a mniejszy opór stawia .Może zrobisz kilka i dla mnie bo Młody swoich nie odda.Ładnie tym razem im w bebechach zamieszałeś ,no i bez tej feralnej alu .Ładnie łuseczkę wytrasujesz i cykniesz sreberkiem i będzie efekt miodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ok.Teraz robię drewno przez co namniej 2tygodnie bo już się stęskniłem za tym materiałem no i pod żywice formy się robią..ZZ'Rap7 surówki gotowe do malowania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Tomek, jak będziesz dłubał R6 ze sterem to odłóż mi 2 sztuki w jakimś ekonomicznym malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 One są ekonomiczne po 25 pelena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) To po 25 Odłóż mi dwa raptorki 6, jak będą gotowe daj info na priv Edytowane 18 Stycznia 2014 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Dobra.ZZ"Rap85 srebrna pszczała.Szatańskiego i do spania. Edytowane 19 Stycznia 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ehh to ja już wiem co zamiast alkocholu będzie jak zawitasz na Bolki do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Ehh to ja już wiem co zamiast alkocholu będzie jak zawitasz na Bolki do mnie ...papirosy O!Dziewki możesz jakieś naraić. Edytowane 18 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dokładnie a czy ja miałbym co innego na myśli :P Swoją drogą dobrze że mi się nie sprzedał ten zestaw casta co od Ciebie brałem. Dasz mi kilka lekcji a nuż załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ostatnie foto po ile idzie???? Bedzie na sprzedaz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tomy te ZZ 85 mają chyba inne kolorki niż poprzednie, nowy des.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tomy te ZZ 85 mają chyba inne kolorki niż poprzednie, nowy des.?To jest taki prosty design i sztukas wychodzi 24zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Aaaa. Panimaju, różnica na foto jednak znaczna i cenka tyż.Ja jednak poczekam na króciejsze bo może bolki u mnie pod zz85 są tylko ja do nich za cienki Bolek więc zacznę od młodzeży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Aaaa. Panimaju, różnica na foto jednak znaczna i cenka tyż.Ja jednak poczekam na króciejsze bo może bolki u mnie pod zz85 są tylko ja do nich za cienki Bolek więc zacznę od młodzeżyJuż niedługo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tomek jaką wagę przewidujesz dla tych małych zztek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Moje mają 12g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jest foremka, będzie ZZ-cik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Drewienka ZZ'R7 pomalowane.Nie będzie za wiele kolorków ale za to na max.realistycznie. Edytowane 19 Stycznia 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 To dopiero pierwsze kolory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tomek jak widzisz przyzwyczaili się ludziska , że malujesz jak Matejko to przy tak "ubogim" disie robi się wielkie HALO !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Hej.Jestem świeżo po lekturze całego Twojego wątku i w tej chwili jestem w szoku i mam mętlik w głowie.Jestem woblerowym ignorantem a tu tyle tych super wobków boleniowych drewnianych, z źywicy, ze sterem,bez steru i wszystkie jak żywe.Muszę to sobie poukładać,ale na pewno chciałbym coś kupić.Zamówienia można składać w wątku,na priv czy pozostaje czekać aż coś pojawi się na giełdzie.? I jeszcze jedno.-w którymś z postów odsyłałeś do poczytania artykułów na swojej stronie mógłbym dostać do niej linka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zarąbiste malowańko. zresztą nic więcej nie trzeba dodawać bo kto się orientuje na jb ten wie że masz jedną z najlepszych stajni z woblerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi