Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomy, znalazłeś gdzieś materiał imitujący masę perłową na rybich łuskach? Szukam po necie i nie mogę znaleźć.. przekopałem już folie ze srebra, folie perłowe, lakiery, pyły... Mam lekką załamkę z tym tematem.

Iras jest chyba tylko jedno wyjście: cyt" Bardzo udaną imitacją jest tzw. perła z rybiego srebra. Składa się ona z kulki szklanej pełnej albo wydrążonej i napełnionej woskiem . Kulki są powleczone specjalnym preparatem sporządzonym z napęczniałych, miałko zmielonych łusek ryby słodkowodnej z rodzaju karpia.

Edytowane przez Tomy

Iras jest chyba tylko jedno wyjście: cyt" Bardzo udaną imitacją jest tzw. perła z rybiego srebra. Składa się ona z kulki szklanej pełnej albo wydrążonej i napełnionej woskiem . Kulki są powleczone specjalnym preparatem sporządzonym z napęczniałych, miałko zmielonych łusek ryby słodkowodnej z rodzaju karpia.

Zrób mi tak odpicowaną ,to już ostatnia przynęta będzie ;)

A bym zapomniał... Te ostatnie Raptorki Młodego lżej chodzą :ph34r: B) ,a tyry tyry tak samo :wub:

Coś Ty ostatnio chyba kombinujesz faktycznie ,nie tylko z designem.

Edytowane przez Krystekwolf

Hej.Jestem świeżo po lekturze całego Twojego wątku i w tej chwili jestem w szoku i mam mętlik w głowie.Jestem woblerowym ignorantem a tu tyle tych super wobków boleniowych drewnianych, z źywicy, ze sterem,bez steru i wszystkie jak żywe.Muszę to sobie poukładać,ale na pewno chciałbym coś kupić.Zamówienia można składać w wątku,na priv czy pozostaje czekać aż coś pojawi się na giełdzie.? I jeszcze jedno.-w którymś z postów odsyłałeś do poczytania artykułów na swojej stronie mógłbym dostać do niej linka.Pozdrawiam