Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Hej.Jestem świeżo po lekturze całego Twojego wątku i w tej chwili jestem w szoku i mam mętlik w głowie.Jestem woblerowym ignorantem a tu tyle tych super wobków boleniowych drewnianych, z źywicy, ze sterem,bez steru i wszystkie jak żywe.Muszę to sobie poukładać,ale na pewno chciałbym coś kupić.Zamówienia można składać w wątku,na priv czy pozostaje czekać aż coś pojawi się na giełdzie.? I jeszcze jedno.-w którymś z postów odsyłałeś do poczytania artykułów na swojej stronie mógłbym dostać do niej linka.Pozdrawiam

Można zamawiać przez priv.przez forum,na mojej stronie,kupować na giełdzie.Na stanie rzadko coś jest ale od daty wpływu na moje konto czas realizacji zamówienia max.2tygodnie. link do strony  http://www.tomysbait.pl/  w zakładce NEWS są artykuły.

Zarąbiste malowańko.  :)  zresztą nic więcej nie trzeba dodawać bo kto się orientuje na jb ten wie że masz jedną z najlepszych stajni z woblerami :D

To raczej przesada ale tego się będę trzymał-mimo wszystko :D

Drewienka ZZ'R7 pomalowane.Nie będzie za wiele kolorków ale za to na max.realistycznie.

attachicon.gifP1160276.JPG

To je moje :wub:  ,nie może być inaczej :angry:  ,przynajmniej 3 sztukasy...Jak mają taką pracę jak te ostatnie to 5 szt.Tylko nie gadaj że zamówione :P chyba że przeze mnie B)

Dobra.

ZZ"Rap85 srebrna pszczała.

attachicon.gifP1160252.JPGattachicon.gifP1160257.JPGattachicon.gifP1160264.JPG

Szatańskiego i do spania.

Te też odłóż do paki.

Już niedługo.

attachicon.gifP1160265.JPG

A pierwsze banany z tych form,też moje.

Potem możesz już produkować i dystrybuować gdzie i ile chcesz ;) :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Dobra to 5-2 i 5.Banany-zalana druga połowa foremki. 

Mała Mrówa 50% prac przy formie za mną.

post-46714-0-84346900-1390166285_thumb.jpgpost-46714-0-02799100-1390166304_thumb.jpg

To będzie ekonomiczny i mam nadzieję łowny smużak.Wersja ekonom nie będzie malowana bo nie będzie takie potrzeby.Masa z której będą odlane będzie barwiona.Spróbuje w 2kolorach odlewać np.łebek czarny odwłok zielony itd.

Krystian Twoje klimaty.

post-46714-0-72831900-1390166606_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

He he ...Nie ma lipy ... ;) :D :lol:

Wiesz że te ZZ Rapki z foty wyżej muszą być moje ,przynajmniej ta z foty drewniana :wub:  .

To je moje ...

Drewno = subtelność ,co by to nie znaczyło.

Dla mnie to znaczy że są podatne na wszystko co wykonam kijem, młynkiem itd.,opór w wodzie ...zero :) Branie bolka na to uderzenie gromu B)

Nie pokazuj już nic nowego ,bo chcę ten kij z betoniarą kupić.

Edytowane przez Krystekwolf

Tomek,już od jakiegoś czasu jak tylko do Ciebie zaglądam chcę coś skrobnąć,ale kiedy zaczynam pisać to wydaje się to jakieś takie banalne i płytkie... :huh:

Jak tak popatrzeć po wątku to chyba już dawno temu zostało wszystko napisane,świetne,mistrzowskie malowanie,masę nowych pomysłów,nowych wyrobów itd itp.. :rolleyes:

Dlatego siedząc sobie w domowym zaciszu "tylko" patrzę,podziwiam i oczywiście wspieram Twoje nowe wyzwania... :)

ps.Tak na marginesie,skrycie liczę na wiosennego Rasta i nowe smużaki... ;) :D pzdr

He he ...Nie ma lipy ... ;) :D :lol:

Wiesz że te ZZ Rapki z foty wyżej muszą być moje ,przynajmniej ta z foty drewniana :wub:  .

To je moje ...

Drewno = subtelność ,co by to nie znaczyło.

Dla mnie to znaczy że są podatne na wszystko co wykonam kijem, młynkiem itd.,opór w wodzie ...zero :) Branie bolka na to uderzenie gromu B)

Nie pokazuj już nic nowego ,bo chcę ten kij z betoniarą kupić.

Raptorki6.

post-46714-0-98296600-1390221401_thumb.jpg

• Like 1

Dobra to 5-2 i 5.Banany-zalana druga połowa foremki. 

Mała Mrówa 50% prac przy formie za mną.

attachicon.gifP1160282.JPGattachicon.gifP1160283.JPG

To będzie ekonomiczny i mam nadzieję łowny smużak.Wersja ekonom nie będzie malowana bo nie będzie takie potrzeby.Masa z której będą odlane będzie barwiona.Spróbuje w 2kolorach odlewać np.łebek czarny odwłok zielony itd.

Krystian Twoje klimaty.

attachicon.gifP1160285.JPG

Że tak powiem absolutnie się nie zgadzam na nie malowane :angry:

Ja już mam wszystko zaplanowane jakie i co :P

Oczywiście kilka ekonomicznych jak najbardziej ale ......... :angry: :angry:

Ino w tym designie co ten ostatni ZZ Rap i będzie miodzio.

Pamiętaj... że ten którego pokazałeś jest mój i chcę jeszcze takich kilka ,jak mówiłem ,ale Ty wiesz bo gadaliśmy.

No i Robert i Marek też by pewnie chcieli  :rolleyes: :P

Jest ich 15sztuk.Za tydzień gotowe.Wtedy będzie widać efekt.Bardzo podobne do żywej uklejki.R6stki w tym samym designie.Pracuje teraz nad głębiej nurkującymi Raptorami. :D i Hooligansami. 

Edytowane przez Tomy

Tylko nie przerób ich bo już wygląda ta jedna ostro :wub: ,tak jak to i moim rybom też pewnie przypasuje :) ;)

Jak zrobisz to chwilę wcześniej daj znać, powiem ile chcę oki ?

Praca byle była taka sama jak przy ostatnich ,a design wydaje się prosty  ;)  ale chyba będzie najskuteczniejszy wg.mnie.

Tomy jaka pracę ma ten ZZ rap?

Zajefajne malowanie.

Ten 85 .To tak przy ściąganiu dość mocno zamiata przechodzi w wężową pracę,opad mocne lusterkowanie,podbicie=odejście w bok.

Bardzo fajnie .

Ten ZZ rap 85 design-ersko wyszedł konkret.Dołóż z jednego do paczki.Oczywiście ten 85 praca jak tych co mam?

Ich praca jest bez zmian.