KRYSTEKWOLF Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Słodko wyglądają te R6 .Młody okłamałeś największy miał 79 cm zmierzony, ale było blisko.Te co teraz wymalowałeś bardzo podobne do tych właśnie co skosiły trochę bolków na wiosnę tego roku.Wiosna to ich czas. Potem też na maluchy można połowić ,tyle że bez steru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Tomek ja też biore dwa ! zapisz proszę !!! Jakich oczu używasz do wobków . Średnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Tomy dzięki za zz-tki Można oglądać fotki z Twoimi dziełami jak najbardziej ale jak to wygląda w realu to ciężko nawet opisać. Wykonanie ponad miarę. A te opalizacyjne efekty specjalne powodują zwarcie pod moją czachą i ślinotok u mojego kota. Robota niesamowita. Teraz pozostaje uczyć się prowadzenia tych majstersztyków, tylko szkoda, że jeszcze tyyyyyle czasu trzeba czekać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) No tej opalizacji na fotce uchwycić się nie da.Przynajmniej tym sprzętem co mam.Do efektu jak na żywej uklejce jeszcze trochę,ale jestem na dobrym tropie.Podstawa dla mnie w kolejności to-praca,opalizacja,szczegóły na woblerze typu skrzela,płetwy itd.Dzisiaj paluchy będą bolały. Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Tomy, jak oceniasz pracę tego Raptora 6?Idzie jak przecinak czy praca wyraźnie wyczuwalna na kiju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Praca jest drobna i mocna.Wyczuwalna coś jak mała cykada na kiju.Choć to zależy też od patyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dzisiaj paluchy będą bolały.P1160348.JPGTomek a jakie to maluszki będą....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Tomek a jakie to maluszki będą....? Hooligans 2,5cm.Wzorek Tiger Camo bywa łowny Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Znaczy się będzie mrowisko otoczone chuliganami w mundurkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Tak.Myślałem też dużo o odskoczni od Bolków.Pomysły były różne.Karpiowanie,sumy z gruntu,pławik ale to padło.Czekając na branie oczy bym sobie wydrapał.Wybór padł na Tenkarę.http://www.tenkarausa.com/video.phpWędkę sprowadzam.Jak mi się spodoba pewnie będą następne patyki.Benche do kręcenia much i pudełka na nie,będą produkowane przeze mnie.Potencjalne łowiska mam.Zobaczymy co się będzie działo. Za tą rzeczką już trochę tęsknię.Przespacerowałem tam dziesiątki kilometrów z UL castem i zawsze było ciekawie.Trochę widoczków spod wody Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Na Wiśle też będzie Tenkara testowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 yyyyyyyyyyyyyyyyyyy Tomy to jest Wisła w Twojej okolicy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jestem bardzo zainteresowany Tenkarą, to będzie na bank moja metoda połowu. Jakiej długości kij chcesz sobie sprawić i jak duże maksymalnie ryby chcesz na nim próbować łoić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) yyyyyyyyyyyyyyyyyyy Tomy to jest Wisła w Twojej okolicy????To jest odnoga Wisły w mojej okolicy Warto tam być zwłaszcza jak się chrust roi. Jestem bardzo zainteresowany Tenkarą, to będzie na bank moja metoda połowu. Jakiej długości kij chcesz sobie sprawić i jak duże maksymalnie ryby chcesz na nim próbować łoić? No!!!to super.Na początek kupiłem set z patykiem Iwana 360 action 6:4.W zestawie jest do tego linka,muchy.Ogólnie wszystko i jako pakiet startowy myślę że to dobry wybór.Ryby jakie będę próbował tym łowić to Jazie i Klenie.Potem w planie kijek na większe ryby w/w gatunków-Amago-na to już karpie łowią to i Jaziowi konkretnemu da radę.Jako zamknięcie całości jakaś witka na małe rzeczki i myślę że to będzie wszystko. Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 3,60 fajna długość, to już niezły zasięg na suchara. Będę czekał relacji z pierwszych połowów i wrażeń. Jeśli ogarnie tym jazia, klenia i pstrąga do 45cm, to więcej bym nie szukał Jaka cena za taki zestawik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 z wysyłką wychodzi ok.7stówek.Pewnie dowalą cło i vat i będzie 9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 a to jeszcze nie jest u ciebie. Jak na to patrzę, to jakbym się wracał do lat 70-tych. Wtedy wszystko było takie proste. Leszczyna , żyłka, i ryby na wyciągnięcie ręki. Łowienie tą Tenkarą musi będzie bardzo przyjemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) a to jeszcze nie jest u ciebie. Jak na to patrzę, to jakbym się wracał do lat 70-tych. Wtedy wszystko było takie proste. Leszczyna , żyłka, i ryby na wyciągnięcie ręki. Łowienie tą Tenkarą musi będzie bardzo przyjemne. Zapłacone i jest w drodze do mnie.Klamka zapadła hehe.Tu masz Tenkarę i big fish.Gość łowi najprawdopodobniej na model ITO a to nie jest najmocniejsza wędka z tej serii. ...i najmocniejsza wędka z serii-Amago- Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 TENKARA - czyżby nowe "szaleństwo" THM ?Tomy wysłałem priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Tomek ja też biore dwa ! zapisz proszę !!! Jakich oczu używasz do wobków . ŚrednicaZależy do jakich.Staram się żeby było proporcjonalnie do wielkości woblera od 3-6mm.Ponotowałem wszystkich chętnych na R6 tych z wątku i tych na priv no i nic nie zostało.Trzeba dorobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 hehehehehe Teraz szybko je wykończ, bo ja i moja wanna czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Ciernik będzie również w wersji DR.Praca drobna i dość mocna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Ciernik będzie również w wersji DR.Praca drobna i dość mocna.P1160350.JPGTomek na jaką głębokość zejdzie ten "cierń"...?Wygląda zachęcająco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Dość dobrze pikuje ale na jaką głębokość dokładnie to nie wiem.Ma też swoją wagę [5gram] bo ja lekkich wobków po prostu się brzydzę.Z mniejszych woblerów real fish będzie jeszcze Jazgarz ok.5cm w niedługim czasie.Potem będą dochodzić kolejno-Ukleja,Kiełb,Okoń,Strzebla,Pstrąg itd.Wszystko w rozmiarze 5-7cm. Edytowane 24 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita800 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Tomy czym nagrywałeś ten podwodny filmik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi