Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Te R8BS mają mega malowanie :)

Głęboka łuska+opalizacja dają ten efekt.Długo przy nich schodzi ale jak już są gotowe jest ok..Robię w tym designie Jaziowo/Kleniową baryłkę ze sterem.Większą od Pampucha taką na konkretne ryby.

Edytowane przez Tomy

Tomy należy podziwiać cierpliwość i wytrzymałość Twojej Pani, ale pewnie wiedziała że wielcy twórcy tak już mają.

Czekam na R6 i R7.

No po prostu wie że zarówno dla wędkarstwa jak i związku jest zawsze jakaś alternatywa.Choć po ostatnim salcie kończącym się na konarze i uszkodzeniem trzustki z KTM-em dałem sobie na luz.

post-46714-0-76384500-1390851782_thumb.jpgpost-46714-0-98925800-1390851803_thumb.jpg 

http://www.youtube.com/watch?v=tTav-0JzxW8

http://www.youtube.com/watch?v=c40-EzTxtro

Edytowane przez Tomy

hehehehheee, Tomy widzę, że nie tylko ja miałem ten pomysł z parasolem z tym że ja chciałem atakować z 4 piętra i miałem fart, że sąsiadka akurat z okna obok wyglądała i mnie zagadała bo wiadomo jak by się to skończyło :lol: , a potem wpi.... od rodziców i pomysły głupie odeszły

Krystek, Ty to kupujesz woblery na kilogramy chyba ?! :)  :D  skoro śmieszy Cie że kolega kupuje 2. 

Mnie nie śmieszy że ktoś kupuje 2 ,nie moja sprawa ,żarcik.

Chodzi mi o wycenę pracy Toma ;) ,żarcik.

Trzeba umieć czytać między wierszami :) Jestem raczej ostatni który się nabija z rzeczy które raczej nie są śmieszne :ph34r:

Mocno zygzakujący mały powierzchniowiec Boleniowy-BamboBait-7cm waga 9g.

attachicon.gifP1160433.JPG

Gdybym nie przeczytał Twojego wątku od dechy do dech i to ze zrozumieniem pomyślał bym , że próbujesz robić ludziska w jajo z tymi patykami.

Nie jeden gościu popukał by się w czoło gdybyś mu powiedział , że na to łowi się konkretne ryby.  

Ołówek RH wersja camo :)

BamboBait duuużo mniejszy niż Roberta Hamera.RapStick-fotki poniżej-bardziej w gabarytach tej przynęty.Praca-kontynuacja mojego Jumpera.

post-46714-0-42719600-1390931809_thumb.jpgpost-46714-0-49594900-1390931835_thumb.jpg

RapStick w 2014 będzie wyposażony również w kotwicę brzuszną.Brań było sporo w 2013 w tym największy z ubiegłego roku 85-88cm.Złowiony w upał,zaczął się przewracać brzuchem do góry to też zrezygnowałem z sesji zdjęciowej.Brzuszna kotwa rozwiązała problem pustych strzałów.Jak była tylko tylna to albo strzał i pusto ,albo strzał i zapięcie na zewnątrz pyska.To znaczy że atakowały zdecydowanie w brzuch wobka a nie w tył. 

post-46714-0-38108600-1390932575_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

BamboBait duuużo mniejszy niż Roberta Hamera.RapStick-fotki poniżej-bardziej w gabarytach tej przynęty.Praca-kontynuacja mojego Jumpera.

attachicon.gifP1120043.JPGattachicon.gifP1120055.JPG

RapStick w 2014 będzie wyposażony również w kotwicę brzuszną.Brań było sporo w 2013 w tym największy z ubiegłego roku 85-88cm.Złowiony w upał,zaczął się przewracać brzuchem do góry to też zrezygnowałem z sesji zdjęciowej.Brzuszna kotwa rozwiązała problem pustych strzałów.Jak była tylko tylna to albo strzał i pusto ,albo strzał i zapięcie na zewnątrz pyska.To znaczy że atakowały zdecydowanie w brzuch wobka a nie w tył. 

attachicon.gifx.JPG

Tomek ,a ja to bym chciał żebyś zrobił coś takiego jak ten Twój Sauron ...

Widziałem jego pracę ,postawiony w nurcie lusterkował ,a nawet przy lekkim podciągnięciu ruszał pod prąd .To była bardzo ciekawa konstrukcja.

Rap Stick-a  z dwiema kotwami mam ,to w tym sezonie będzie można go wypróbować ,szkoda ze go nie wziąłem go razem z nowymi ZZ Rapami do po testowania .

Ten Bambo Bait jest faktycznie maluch ,może ciekawie robić w płytkiej furkoczącej wodzie .