Tomy Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Te R8BS mają mega malowanie Głęboka łuska+opalizacja dają ten efekt.Długo przy nich schodzi ale jak już są gotowe jest ok..Robię w tym designie Jaziowo/Kleniową baryłkę ze sterem.Większą od Pampucha taką na konkretne ryby. Edytowane 27 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 ZZ'Rap7-na giełdzie w moim sklepie.Zostało 7sztuk.P1160417.JPG Moje odłożyłeś mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Dla Ciebie już jest tu odłożone na 3stówki z hakiem ZZ"R7,ZZ"R85,Raptor6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Tomy należy podziwiać cierpliwość i wytrzymałość Twojej Pani, ale pewnie wiedziała że wielcy twórcy tak już mają.Czekam na R6 i R7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Dla Ciebie już jest tu odłożone na 3stówki z hakiem ZZ"R7,ZZ"R85,Raptor6No ,bo już myślałem że będzie kupa .Na teraz koniec z przynętami,tera trzeba będzie za betoniarę zabulić i sztycę do niego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Tomy należy podziwiać cierpliwość i wytrzymałość Twojej Pani, ale pewnie wiedziała że wielcy twórcy tak już mają.Czekam na R6 i R7.No po prostu wie że zarówno dla wędkarstwa jak i związku jest zawsze jakaś alternatywa.Choć po ostatnim salcie kończącym się na konarze i uszkodzeniem trzustki z KTM-em dałem sobie na luz. http://www.youtube.com/watch?v=tTav-0JzxW8http://www.youtube.com/watch?v=c40-EzTxtro Edytowane 27 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Tomek , Ty jesteś odjechany gość i stagnacja w Twoim wykonaniu to tylko w Twojej dawnej twórczości (trumny) W Związku trzeba się umieć dogadywać i mieć zrozumienie dla "zboczeń" partnera bez tego nie ma życia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 No może to co robiłem trochę wspólnego z trumnami miało.Odjechany od dziecka.Pierwszy mój numer to był skok z otwartym parasolem z 1piętra jak miałem 6lat bo się bajek durnych naoglądałem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 I widać efekty na wobkach Mega szał pomysłów. Że Ci dyńka nie siada ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Tomy, podrzuć na priv ile Ci za te dwa R6 przelać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Spokojnie Panowie spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Tomy, podrzuć na priv ile Ci za te dwa R6 przelać Wyślij ze 200 zł powinno styknąć :lol: :lol: No nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 hehehehheee, Tomy widzę, że nie tylko ja miałem ten pomysł z parasolem z tym że ja chciałem atakować z 4 piętra i miałem fart, że sąsiadka akurat z okna obok wyglądała i mnie zagadała bo wiadomo jak by się to skończyło , a potem wpi.... od rodziców i pomysły głupie odeszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Mocno zygzakujący mały powierzchniowiec Boleniowy-BamboBait-7cm waga 9g. Edytowane 28 Stycznia 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Cóż Ty im zrobiłeś Będziesz w Tajlandii łowił snakehead-y czy jak?A może to i dobrze tak zmienić całkowicie strategię,z partyzanta je :lol: U nas woda kakaowa to mogą się za bardzo kamuflować ale z wiosny ...Ciekawy jestem co Ty jeszcze wykombinujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Wyślij ze 200 zł powinno styknąć :lol: :lol: No nie mogłem się powstrzymać Krystek, Ty to kupujesz woblery na kilogramy chyba ?! skoro śmieszy Cie że kolega kupuje 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Krystek, Ty to kupujesz woblery na kilogramy chyba ?! skoro śmieszy Cie że kolega kupuje 2. Mnie nie śmieszy że ktoś kupuje 2 ,nie moja sprawa ,żarcik.Chodzi mi o wycenę pracy Toma ,żarcik.Trzeba umieć czytać między wierszami Jestem raczej ostatni który się nabija z rzeczy które raczej nie są śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Mocno zygzakujący mały powierzchniowiec Boleniowy-BamboBait-7cm waga 9g.P1160433.JPG Gdybym nie przeczytał Twojego wątku od dechy do dech i to ze zrozumieniem pomyślał bym , że próbujesz robić ludziska w jajo z tymi patykami.Nie jeden gościu popukał by się w czoło gdybyś mu powiedział , że na to łowi się konkretne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Patyczki są łowne.Nie wiem czy będą w sprzedaży ale filmy z rybami na nie będą na 100%. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Tomy,widziałem w dziale "Sprzedam" startówkę R6 i R7 w drewienku, a co z R75 w żywicy?Jeśli nie planujesz ich w najbliższym czasie to piszę się na 2 szt. R7 w drewienku + oczywiście szóstki o których pisałem wcześniej. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 R75 z żywicy będą 1Maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Mocno zygzakujący mały powierzchniowiec Boleniowy-BamboBait-7cm waga 9g.P1160433.JPGOłówek RH wersja camo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 R75 z żywicy będą 1Maja.O'k, czyli teraz wezmę R-ki 6 i 7 jeśli będzie mi dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Ołówek RH wersja camo BamboBait duuużo mniejszy niż Roberta Hamera.RapStick-fotki poniżej-bardziej w gabarytach tej przynęty.Praca-kontynuacja mojego Jumpera.RapStick w 2014 będzie wyposażony również w kotwicę brzuszną.Brań było sporo w 2013 w tym największy z ubiegłego roku 85-88cm.Złowiony w upał,zaczął się przewracać brzuchem do góry to też zrezygnowałem z sesji zdjęciowej.Brzuszna kotwa rozwiązała problem pustych strzałów.Jak była tylko tylna to albo strzał i pusto ,albo strzał i zapięcie na zewnątrz pyska.To znaczy że atakowały zdecydowanie w brzuch wobka a nie w tył. Edytowane 28 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 BamboBait duuużo mniejszy niż Roberta Hamera.RapStick-fotki poniżej-bardziej w gabarytach tej przynęty.Praca-kontynuacja mojego Jumpera.P1120043.JPGP1120055.JPGRapStick w 2014 będzie wyposażony również w kotwicę brzuszną.Brań było sporo w 2013 w tym największy z ubiegłego roku 85-88cm.Złowiony w upał,zaczął się przewracać brzuchem do góry to też zrezygnowałem z sesji zdjęciowej.Brzuszna kotwa rozwiązała problem pustych strzałów.Jak była tylko tylna to albo strzał i pusto ,albo strzał i zapięcie na zewnątrz pyska.To znaczy że atakowały zdecydowanie w brzuch wobka a nie w tył. x.JPGTomek ,a ja to bym chciał żebyś zrobił coś takiego jak ten Twój Sauron ...Widziałem jego pracę ,postawiony w nurcie lusterkował ,a nawet przy lekkim podciągnięciu ruszał pod prąd .To była bardzo ciekawa konstrukcja.Rap Stick-a z dwiema kotwami mam ,to w tym sezonie będzie można go wypróbować ,szkoda ze go nie wziąłem go razem z nowymi ZZ Rapami do po testowania .Ten Bambo Bait jest faktycznie maluch ,może ciekawie robić w płytkiej furkoczącej wodzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi