bigrafi Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Panowie tu odpiszę zbiorczo bo na priv.mi się nie chce oddzielnie.Cierniki były w zestawach do kupienia?-były.Kupił ktoś?-no jeden kolega kupił.Tak więc resztę postanowiłem zrobić sam,nie ma zestawów i nie będzie.Będą gotowe cierniki. Nikt nie umie ich podmalować jak Ty, to po co im zestawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Dobra Kleniowo/Jaziowy Predator Rasta. Edytowane 30 Stycznia 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Robi wrażenie Zwłaszcza jak ktoś jest fanem Predator & Alien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Masz fantazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Haha Tomy Ty mnie juz niczym nie zaskoczysz. Fajny ten predator. W Irlandii znam jedno komercyjne lowisko gdzie na wyspie naparzaja kolesie asg. W przerwie możesz sobie wsiąść muchowke i złapać grubego teczaka także da sie to jakoś połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Nie no ten predator to tak dla polewki zrobiłem.Przymierzam się do tej glinki sculpey robię różne pierdołki żeby sobie spisać co mi potrzebne.Parę gadżetów trzeba będzie kupić.No dzisiaj ostatnia nocka na rowerze.Zimno brrr, Edytowane 31 Stycznia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Nie no ten predator to tak dla polewki zrobiłem.Przymierzam się do tej glinki sculpey robię różne pierdołki żeby sobie spisać co mi potrzebne.Parę gadżetów trzeba będzie kupić.No dzisiaj ostatnia nocka na rowerze.Zimno brrr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jurkan co Ty mnie przedrzeźniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Tomek,ja nie wiem co Ty zażywasz,ale ja też bym tego spróbował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Tomek sorry, próbowałem pisać z fona ale szlag mnie trafił bo w połowie(cytat) poleciało w sieć. Pisałeś o jeździe na rowerze i zimnie, zapraszam na moją wiochę, dziś 8. 00 -14stopni, wiatr piździ że świata nie widać , a na lokalnej zaspy ponad pół metra i gdzie tu rowerem , więc nie narzekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Sorki Tomy ale muszę się niestety powtórzyć ......jazgarze to bajka nad bajkami i moim skromnym zdaniem jeszcze nie było tak wiernej imitacji(tylko dlaczego zawsze tak myślę jak trzaśniesz coś nowego ), mistrzostwo świata jak dla mnie. Dawaj znać jak będziesz tworzył mniejszych braci bo ja kudłaty, durnowaty.......nie jestem w stanie się im oprzeć - wykonanie perfekcja w każdym calupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Teraz jeszcze odlewam typowe przynęty.R&L tylko Ukleja na Bolenie.Potem zabieram się za odbijanie wielu gatunków ryb stanowiących bazę pokarmową dla rodzimych drapiżników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Tomy,ale nie poświęcaj się tylko realom do gabloty, działaj również te łowne,chyba że z jakiegoś powodu chcesz pozostawić w nieutulonym żalu wszystkich odwiedzających Twój wątek i wielbicieli Twych "stworzonek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Te będą bardzo realistyczne i łowne.Malowanie wobka do gabloty a do łowienia jedynie się różni.Do łowienia design jest nieco na skróty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 No to przynajmniej ja odetchnąłem z ulgą, niech będzie na skróty i tak są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Teraz jadę ostro z ZZ'Rap85.Chcę mieć już mocny zapas na sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Drewienka w podkładzie.Kurcze muszę suszarnie zrobić.Wydzieliłem już pomieszczenie ok.20 m kwadratowych bo to takie dupy szkłem obcieranie jest teraz.Tu żywica,tam drewno jeszcze gdzie indziej dogrzewanie.Wszystko ląduje w jednym pomieszczeniu do m-ca.Wentylacja,dogrzewanie wszystko i oddzielone od pracowni żeby tej chemii nie wdychać. Edytowane 1 Lutego 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Kurza dupa Ty się niedługo zrobisz Fabrykant, tylko patrzeć jak nowy gmach do LB postawisz i wszystko jak zwykle "do miesiąca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 ZZ'Rap85 różne opalizacje+wersja ciemna i jasna.Za tydzień będą gotowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Cierniki mocniej nurkujące-cannabis lub jak kto woli-szata godowa.Cierniki natural. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Ciężko już na tym forum czymś zszokować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Tomek zrób lepiej zz ta 6,5cm te bananki to ja i Krystek się ucieszymy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Tomy - pociap jakiś korpus byle jak plakatówkami to będzie szok Wszystko co wstawiasz wygląda bardzo naturalnie/jak żywe - czym się tu zszokować? Za to Predator Rasta to było to! PS. Ostatnio właśnie tak sobie myślałem że w zależności od wątku (dorobku Twórcy) like like'ówi nie równy. Dla Ciebie i kilku innych to powinny być Superlike'i! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Ja pierdziele .Raptory6 i 7 po opalizacji.Spojrzenie Mrówy Jumbo. Edytowane 2 Lutego 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi