Forecast Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Węgorz rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Właśnie ten zapas korpusów jest dla stałych klientów.<br />Jak odejmiesz moje 15 to zapas się skurczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Jak spieniasz żywice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Nuuuda przy tym odlewaniu.Jest pomysł,jest!!! P1160564.JPG Oki ,Tomek ,tylko po co czorny Zmień barwy ,będzie słodko ,ciekawe jak to będzie się wić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) http://www.youtube.c...HWSPaO2SN8E#t=0będzie dzwonek na fona... :lol: a tu coś bliższe naszej "profesji"... Edytowane 4 Lutego 2014 przez krystiano1981r 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) Kiedyś się zastanawiałem skąd ten węgorz Edytowane 4 Lutego 2014 przez Forecast 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Oki ,Tomek ,tylko po co czorny Zmień barwy ,będzie słodko ,ciekawe jak to będzie się wić ? Jak będzie dobrze wywijał to się pomyśli nad jasnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 You don' t know the power of the dark side Tak mnie chciałeś powiedzieć :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) Wczoraj leczyłem psa.Jedyne co pomaga na bąble po solankach sypanych w zimie to afrykańska pijawka.Wszystkie inne leki są o dupę potłuc.Dziadostwo i wydzieranie kasy za shit.Małe zwierzątko cały ten problem załatwia w godzinę .Śmiech na sali cała ta medycyna.Wracając do tematu woblerowego.Jazgarz pogrubiony tam gdzie trzeba.Napompowany tu i tam celem osiągnięcia pożądanej pracy.Dzisiaj jeszcze jedno rozlanie i dość.Szczurki eleganckie wyszły Edytowane 5 Lutego 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) Nuuuda przy tym odlewaniu.Jest pomysł,jest!!! P1160564.JPG http://www.youtube.c...HWSPaO2SN8E#t=0Widzę ,że wpadliśmy na podobny pomysł, tylko segmentów u mnie trochę mniej. Właśnie sobie strugam boleniowego bezsterowca w dwóch kawałkach Na solankę dla pieska polecam specjalne buciki. Piesek trochę na początku głupieje i śmiesznie wygląda ale nie cierpi Edytowane 5 Lutego 2014 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 To mój jazgarzo? ;-) łuska prezentuje się znakomicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Jak tak dalej pójdzie to za chwilkę takie cuda będziesz robił 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) To mój jazgarzo? ;-) łuska prezentuje się znakomicie Będzie taka próbna seria tych dużych Jazgarzy tak do m-ca.Muszę odpocząć od żywicy trochę. Jak tak dalej pójdzie to za chwilkę takie cuda będziesz robił 541120_432620513467515_1461450690_n (1).jpgJak bym się uparł dał bym radę z taką repliką ale to tak.Inwestycja w materiały spora a w klientów na to za bardzo nie wierzę.Żeby to robić musiałbym odłożyć woblery na bok.Kłopot taki że przynęty lubię robić a jeszcze bardziej na nie łowić. Edytowane 5 Lutego 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Tomek jest jak Chuck Norris... to nie on robi przynęty, to przynęty proszą się Tomka by być zrobione... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) No widzę Adaś że jesteś na fali .No jeszcze trochę i nad wodę.Luty przeleci.Marzec już coś tam można pospacerować z kijem nad wodą.Jak wszystkim wiadomo jestem japońskich woblerów i nie ukrywam biorę z nich przykład ale tu to jest teraz sytuacja odwrotna albo idziemy podobnym tropem.Przynęty o pracy dość stonowanej.Ja już w sezonie 2013 przekonałem się o mocy takich wabików Raptor8BS-Ty Adamie też.Obserwuje sobie to nowe konstrukcje Japan i jestem pod wrażeniem.Pracę znam ale pod względem designu to jest kosmos i trzeba będzie te wobki transparentne w końcu ruszyć praca wypisz wymaluj R8BS i ciernik bezsterowy.http://www.youtube.com/watch?v=9wfSDwQPppo#t=76Na podobnej zasadzie będzie działał mój raczek bezsterowy tylko będzie cięższy. Jestem pod wrażeniem,masę nowych pomysłów.Nowe kierunki.Polska jak zwykle zastój totalny,nowych rzeczy się nie tworzy,wszystko to przegadane tematy-piszę tu o większej skali.Podły nastrój.Jeszcze do tego leci serial"Ojciec cipereusz" Edytowane 5 Lutego 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 ZZ'Rap85 solidna partyjka w trakcie prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Jestem pod ogromnym wrażeniem twoich prac ;] oby tak dalej ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Dziękówka Ostatnio jak odbijałem "żywą" ukleje doszedłem do wniosku że odbijanie łuski dla mnie nie ma sensu.To są tak drobne zarysy że czym bym, nie odbił to i tak będzie to zbyt siermiężne i psuje optykę.Dlatego też nie umieszczam swojego logo na moich woblerach.Nie po to się staram żeby potem cały realizm spierdzielić podpisem na pół woblera.Jaki by on piękny nie był.Sygnowanie jest w planie ale na grzbiecie i raczej będzie to już wylane w masie.Tzn.z logo będą wychodzić korpusy z formy.Idę teraz do drugiej pracowni i działam z drewnem. Edytowane 6 Lutego 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Drewienka.Raptor7 i 6-golas z opalizacją.Raptor7-malowana łuska na opalizacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Tomi to zdjęcie pierwsze z góry szooook. To tak wygląda w rzeczywistości czy poswirowales w photoshopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) W rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej.Nic nie kombinowałem z foto shopem.Te z łuską po lakierze bezbarwnym też są ok.łuska nie co zdystansowana od tła i wygląda jak by była w "powietrzu" .Bezbarwnym też ją trochę tuszuje i jest bardziej naturalna.Idę malować ZZ"Rap85 z żywicy Edytowane 6 Lutego 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Twoje woblery są już na tyle rozpoznawalne, że żadnego podpisu nie potrzebują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Lakierowanie skończone.Jeszcze 2 warstwy i finał. Edytowane 6 Lutego 2014 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Tomy, R-ki wyszły bajecznie , ZZ to już kosmos . WIELKIE GRATKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Drewienka.Raptor7 i 6-golas z opalizacją.P1160606.JPGP1160605.JPGRaptor7-malowana łuska na opalizacji.P1160598.JPGP1160602.JPGP1160603.JPGWood is magic .Na takim czymś nie trzeba już łuchy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi