AdasCzeski Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 No chyba ze to tajemnica.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 (edytowane) No chyba ze to tajemnica....Romeo masz tu coś do poczytania.Adam pisz jak prowadzisz nie graj w-uja.http://www.tomysbait.pl/newsy/raptor-bs-w-akcji!.aspxRaptory7 i 6 niebawem na giełdzie,Cena w granicach 25zł z uzbrojeniem standard....no i nowe ZZ'Rap75 Jeszcze główka i płetwy będą podmalowane.Jak na to nie będą walić to mi kaktus na czole wyrośnie Edytowane 8 Lutego 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Tomy,kiedy przewidujesz w obrocie te króciaki BS (35 i 50)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Na sezon boleniowy zdążę na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 (edytowane) Tomek jak będą gotowe ZZ75 razem z R-kami to proszę dołóż mi jednego ZZ Edytowane 8 Lutego 2014 przez jurkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 łe Jezu... podroczyć się nie można... Można go fajnie "zawiesić" w warkoczu tuż przy główce. Rzucam w warkocz i ściągam do podstawy głowki, jak już jest metr półtora do główki to zatrzymuję i czekam kilkanaście sekund machając szczytówką tak by zaoczkował i spłynął, zaoczkował i spłynął. Główki na Wacie nie maja 100 metrów, trzeba stanąć dość daleko by woda nie zmywała wobka, on musi "stanąć" na granicy warkocza albo od brzegu, albo od nurtu. Jak walę w warkocz to na kotwice daję ołów. Lepiej się trzyma wody. Na prostce. Rzut pod prąd i prowadzić tempem wody, równolegle do brzegu, ale żeby szedł wierzchem i robił V na wodzie, albo ciut pod powierzchnią i szczytówką podnosić (nie szarpać) go co kilka metrów do oczkowania. Nie bać się ciągnąć przy samym brzegu. Jak jest 1 metr wody i płynie, tam zwłaszcza w maju i czerwcu będą ukleje, a pod nimi patrolujące bolenie. Popatrzcie jak często na wiosnę ukleje "migrują", pływają stadami w górę rzeki pod samym brzegiem (prostym brzegiem, jak są główki tego nie widać). Jak posiedzicie cicho i popatrzycie na stadko tych uklejek, to jak będą obok was można zobaczyć bolenie pod nimi. Jak spojrzycie w kierunku, którym płyną to dziwnym trafem pojawią się bolenie, co 10 - 30 metrów, ataki będą jak zaprogramowane. Podpływają ofiary, drapieżca się aktywizuje, przepłyną i będzie cisza do następnego stadka uklejek. Wówczas znów się pojawią bolki i co ciekawe w tych samych miejscach. Na małej główce. Też pod prąd na godzinę 10, 11 i ciągnąć w tempie wody, ale żeby przeszedł po skosie przez warkoczyk dosłownie kilkanaście centymetrów od szczytu. Poważnie... jak pójdzie metr, dwa od brzegu... dupa. Oczywiście nie jestem magikiem. Jak bolek żeruje i trafimy z przynętą to pogoni, że hej, ale jak jest cwany, leniwy, dziwnie nie biorący... trzeba kombinować. Ja kombinowałem tak jak opisałem. Teraz ja czekam na wasze kombinacje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Dzięki za ten opis prowadzenia przynęty.Przetestuje na bank. Tomy czekam z niecierpliwością na Raptora 6 i ZZrapa 75.Możesz odłożyć. Boję się że na giełdzie nie zdąże kupic i będzie kiszka. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Dzieki Adam Dam znac w maju jakie kombinacje u mnie na Warcie beda skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Tomek jak będą gotowe ZZ75 razem z R-kami to proszę dołuż mi jednego ZZBędą gotowe niedługo ale ja nie wiem czy one będą w sprzedaży.Coś dla siebie muszę mieć,coś czego nikt inny nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Będą gotowe niedługo ale ja nie wiem czy one będą w sprzedaży.Coś dla siebie muszę mieć,coś czego nikt inny nie ma. O'k " wola Twoja Panie " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Tomek... dalej ty pierwszy... sprzedaj 1 sekret prowadzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Nakręcę pracę ZZ"Rap75 na basenie spod wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 A ja jeżeli można ...Po prostu ustawię kamerę na wodę,wezmę patyk do łapy i postaram się pokazać ja bolek zasysa lub zagryza woba spod powierzchni.Ja maluczki jestem ale może się uda .No i wtedy ciśnienie się trochę podniesie...mam nadzieję ,jak główny aktor będzie chciał współpracować. Moje zdanie...Pokazać komuś jak merdać przynętą,to jak wsadzić początkującego kierowcę do sportowego auta ,pokazać jak się śmiga i kazać mu zrobić to samemu No chyba że ten który chce poznać nowe sztuczki chce wszystko dostać na tacy i nie jest znowu taki początkujący Może żle zobrazowałem ale mnie się to tak kojarzy... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Tomek: basen srasen... pisz i nie ZZ tylko Rap 8 tu jest na tapecie... "nie graj w-uja". Krystian wypiłem dziś od 18:00 ze 3 setki ginu z toniciem, ale nie rozumiem drugiej części Twojego posta/postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Nie kłócić mi się tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 yyy... ja kłócących się nie widzę. Widzę natomiast niepiszących... karrrammba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 No to nie przekomarzać się.Miałem ciężki dzień. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Pany,jeśli ktoś ma ździebko wyobraźni i doświadczenia w spinie , a nigdy nie próbował BS-a (ja) to prosty instruktarz na pewno pomoże w pojęciu istoty prowadzenia tego wabia i zachęci do jego zastosowania w praktyce.Pomysły filmowe są świetne i na bank wszyscy odwiedzający wątek Tomka będą zachwyceni (oczywiście zainteresowani).Tomy, daleko do wiosny więc wszyscy nie łowiący zimą mają ciężkie dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Byłem na testach z nowym ZZ'Rap75.O tych mowa co są na załączonej fotce.Powiem jedno-udało się wycisnąć to czego chciałem.Bardzo mocne lusterkowanie [widać je na kiju ] .Zdecydowane odejścia na boki przy podbiciu z jednoczesnym wychyleniem wobka wynikiem czego jest błyśnięcie boczkiem.Jednostajne prowadzenie też bardzo ok.praca migocząca.Sumując ZZ'Rap75 -turbo-.Na 100% będą efekty i najprawdopodobniej będzie jeszcze mniejszy i większy model.Może w tym roku.Ten ZZ'Rap75 wchodzi do "produkcji" i będzie dostępny może już za m-c.Ja w roku 2014 będę łowił głównie na to.Woblery ze sterem odpuszczam Panowie.To jest inny kierunek,inna fizyka a ja chcę się skupić na bez sterowcach i wszystkiego nie dam rady.Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy.Wiek jest jaki jest.Człowiek stary trochę ślepy.Trzeba lekko dać na luz. Edytowane 9 Lutego 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Ty jednak jesteś niezły "czarodziej" i lubisz podgrzać atmosferę (ZZ), powiedział stary do "Starego".Tak mnie nakręciłeś do tych bezsterowców , że nie mogę się doczekać rapołowów i ZZ-tów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Plan na dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Na stronce http://www.tomysbait.pl/produkty.aspx też nie będziesz miał już wobków ze sterem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Niebawem zostaną usunięte ze strony.Jak będzie duży nacisk ze strony klientów to wrócą w wersji R&L z żywicy.Próby ze sterem były w ZZ'Rap75 i chodzi całkiem,całkiem. Edytowane 9 Lutego 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi