Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no... Tomek... 

to ja dziś 3 godziny klewrotek czyszczę, smaruje, pucuje...

(uwaga natury praktycznej. Nie należy czyścić kołowrotka z koszem na śmieci obok. Kusi bo łatwo wyćpić ubabrane waciki, papier itp, ale jak zadzwoni telefon i człowiek nieoczekiwanie wstanie odebrać, i ma nieskręcone oporowe i resztę, i ma w ręce kołowrotek, i mu to oporowe plus drugie łożysko plus te podkładki (Tourka ZiA czyściłem) wypadną, to może się tak zdarzyć, że nie spadną na stół, podłogę tylko do tego cholernego kosza. A jak się ma, jak ja, 6 miesięcznie dziecko to w koszu są różne, różniste nieciekawe rzeczy, a znaleźć się musi...)  

ostatnia partia Raptorków 7 z drewna i ze sterem musi powstać. Musi. 

Te ostatnie foty nawet dobrze pokazują jak jest w realu a wiem, że ciężko uchwycić pewne efekty.

No nie mogę się doczekać na wodowanie Twoich ZZ-ek, normalnie nie mogę.......w tym roku nie odpuszczę bolkom z takiej jednej miejscówki, zrobiły ze mnie barana i to konkretnego a pokazywały się takie mamuśki, że chętnie bym którąś przytulił, a tu nic........cholera może ja już jestem za stary? albo "wabik" już nie ten?

Raczki w jasnej wersji.

post-46714-0-45454400-1392140622_thumb.jpgpost-46714-0-53280100-1392140640_thumb.jpg

ZZ"Rap65 [bananki] po opalizacji.

post-46714-0-31193600-1392140687_thumb.jpgpost-46714-0-76194700-1392140706_thumb.jpgpost-46714-0-12203800-1392140721_thumb.jpg

i to wszystko z mojej strony na jakiś czas.Przez najbliższy miesiąc nowości nie przewiduje.Wałkować w koło też nie ma sensu.Jak będzie coś gotowe zapraszam do mojego sklepu [giełda ogłoszenia płatne] Tomy's Bait.

Pozdrawiam. 

Taka zapowiedź na morską Troć.

post-46714-0-85162400-1392142063_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 3

Rozumiem, każdy ma dylematy finansowe (różnej miary). Myślę , że przy Twoich pomysłach i poziomie realizacji zwrot poniesionych nakładów będzie błyskawiczny, a lud będzie uszczęśliwiony.Sardyna imponująca choć to nie moja liga.

Edytowane przez jurkan