AdasCzeski Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Nie no... Tomek... to ja dziś 3 godziny klewrotek czyszczę, smaruje, pucuje... (uwaga natury praktycznej. Nie należy czyścić kołowrotka z koszem na śmieci obok. Kusi bo łatwo wyćpić ubabrane waciki, papier itp, ale jak zadzwoni telefon i człowiek nieoczekiwanie wstanie odebrać, i ma nieskręcone oporowe i resztę, i ma w ręce kołowrotek, i mu to oporowe plus drugie łożysko plus te podkładki (Tourka ZiA czyściłem) wypadną, to może się tak zdarzyć, że nie spadną na stół, podłogę tylko do tego cholernego kosza. A jak się ma, jak ja, 6 miesięcznie dziecko to w koszu są różne, różniste nieciekawe rzeczy, a znaleźć się musi...) ostatnia partia Raptorków 7 z drewna i ze sterem musi powstać. Musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Plan na dziś.<br /> P1160722.JPG P1160723.JPG <br />Czy tu widać moje Mrówy? Bo o kilka za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 ZZ"Rap85 skończone. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Podobają mnie sie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Tak błyskają oczkami że .,.. Poproszę dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Leviathan11 nowe kolorki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Fajne, są tonące rozumie się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 No 25 gram ale stosunkowo łatwo poprowadzić i w górnych partiach wody.Zależy na jaka głębokość pozwolić im na początku zatonąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Mrówkii raczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Tomy, fajne te bazyliszkowe gały Ci powychodziły (w wobkach oczywista ), efekt niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) Tomy, fajne te bazyliszkowe gały Ci powychodziły (w wobkach oczywista ), efekt niesamowityTaki Japan Style dla ubogich,tzn.mam siebie na myśli jako twórcę.Słabiutki Ci u nas wybór materiałów.ZZ"Rap85 . Edytowane 11 Lutego 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Te ostatnie foty nawet dobrze pokazują jak jest w realu a wiem, że ciężko uchwycić pewne efekty.No nie mogę się doczekać na wodowanie Twoich ZZ-ek, normalnie nie mogę.......w tym roku nie odpuszczę bolkom z takiej jednej miejscówki, zrobiły ze mnie barana i to konkretnego a pokazywały się takie mamuśki, że chętnie bym którąś przytulił, a tu nic........cholera może ja już jestem za stary? albo "wabik" już nie ten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Ruszyłem z ZZ'Rap65 zwanym "banankiem" mała partia ale zawsze coś.Dzisiaj jeszcze opalizacja.Raczki przed ostatnią warstwą klaru....i Mrówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) Raczki w jasnej wersji.ZZ"Rap65 [bananki] po opalizacji. i to wszystko z mojej strony na jakiś czas.Przez najbliższy miesiąc nowości nie przewiduje.Wałkować w koło też nie ma sensu.Jak będzie coś gotowe zapraszam do mojego sklepu [giełda ogłoszenia płatne] Tomy's Bait.Pozdrawiam. Taka zapowiedź na morską Troć. Edytowane 11 Lutego 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Tomy, takie "zawieszenie broni na kołku " to do Ciebie niepodobne, twórz i pokazuj bo lud to kocha' a jak tworzą to i twórców kocha.Nikt nie żąda byś został poetą, rób dalej swoje cacuszka i pokazuj,komentuj,opowiadaj o ich testach itd.(nie mylić z Insp. Transp. Drog.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 No to jest nowy pomysł.Sardyna na Troć.Wiosną będą małe klenie,jelce itd.ale żeby to odbijanie było dobre to trzeba trochę zainwestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Taki Japan Style dla ubogich,tzn.mam siebie na myśli jako twórcę.Słabiutki Ci u nas wybór materiałów.ZZ"Rap85 .P1160795.JPGP1160796.JPGP1160782.JPG Będą wystawione na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) Rozumiem, każdy ma dylematy finansowe (różnej miary). Myślę , że przy Twoich pomysłach i poziomie realizacji zwrot poniesionych nakładów będzie błyskawiczny, a lud będzie uszczęśliwiony.Sardyna imponująca choć to nie moja liga. Edytowane 11 Lutego 2014 przez jurkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Będą wystawione na sprzedaż?Są na giełdzie w moim sklepie.Wersja wypasiona.Będzie jeszcze wersja tańsza ok.32zł/szt ale to w prostym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 .Sardyna imponująca choć to nie moja liga.a czemu.Myślisz że Bolki nie będą w to tłukły .Będą,będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Skoro tak twierdzisz to będą walić na bank , przecież jesteś w materii boleniowej ekspertem. Jaka długość i waga tej sardyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 A ja mysle ze bolek jak zobaczy ze to ryba morska to nie uderzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Tomy a ja widze same sterowe raczki. A gdzie bezsterowy dla mnie do opadu? smutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Tomy a ja widze same sterowe raczki. A gdzie bezsterowy dla mnie do opadu? smutek Dzisiaj zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Tomek, ile waży ZZ 65? I na kiedy będą gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi