bigrafi Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Tomy dla mnie możesz odstawić na dzień dobry z 2 sardynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Tomek, ile waży ZZ 65? I na kiedy będą gotowe?Waga 12gram długość 6,5cm.Teraz zrobiłem 5sztuk ale to KrystWolf musi dać znać ile mu trzeba.Następne to kwestia 1,5 tygodnia i masz.Korpusy mam odlane. Tomy dla mnie możesz odstawić na dzień dobry z 2 sardynki Ok.ale to trochę zejdzie przy nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 A ja się pytam gdzie moje kolorowe mrówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) A ja się pytam gdzie moje kolorowe mrówy Narazie masz Czarne z opalizacją i z białymi trójkącikami.Kolorowe będę potem bo mi formę szlag trafił przez nieuwagę. Edytowane 12 Lutego 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Narazie masz Czarne z opalizacją i z białymi trójkącikami.Kolorowe będę potem bo mi formę szlag trafił przez nieuwagę. To ile ich tam masz zrobione teraz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 To ile ich tam masz zrobione teraz ??7 czarnych/opalizacja/białe trójkąty.2 orange i 1 żółta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Waga 12gram długość 6,5cm.Teraz zrobiłem 5sztuk ale to KrystWolf musi dać znać ile mu trzeba.Następne to kwestia 1,5 tygodnia i masz.Korpusy mam odlane. Ok.ale to trochę zejdzie przy nich. W takim razie jeżeli KrystWolf nie będzie miał oczywiście nic przeciwko, to 1 szt chciałbym od razu zaklepać. Żebyś wrzucił ją do koperty razem z ZZ 85. A z Lewiatanów masz coś na stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 To taki układny człowiek z tego Krysta i dobry że na 100% jednego odpuści.BamboBait. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Tomek a będą w tym malowaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Są w takim samym ale inny korpus to i inaczej opalizuje.Woblery wszystkie będą tylko w naturalnych barwach uklejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Tomek, a masz Leviatany i Raptory 8BS na stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Lviathan11 jest R8BS poszły do lakieru.Dobrze by było połączyć zakup bo poczta za list priorytet z zadeklarowana wartością kasuje od lutego średnio 12zł.Wcześniej było 7-8zł. Edytowane 12 Lutego 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 To dorzuć tego Leviatanka narazie. No i czekamy czy Kryst 1 szt ZZ odpuści. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Masz już zaklepane.Robię następne ZZ'Rap65.Machnąłem wszystkie co miałem ok.50sztuk na tydzień starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 To dorzuć tego Leviatanka narazie. No i czekamy czy Kryst 1 szt ZZ odpuści. PzdrNiestety zz rap 65 już są zaklepane i podzielone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Niestety zz rap 65 już są zaklepane i podzielone .50sztuk!!!!??No nie róbcie jaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 He he, a co 50 sztuk . Chodziło mi o te 5sztuk jak się sprawdzą to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Tom,dopiero wszedłem do domu .Tak czytam i czytam ,a czym tu się dzielić .Toć to tylko 5 sztukasów ,nawet do testa to skromno .My z Młodym po 2 szt. i Maro 1szt.i koniec...Jak byś ich zrobił tak jak zawsze to bym odstąpił spokojnie,a tak to szkoda nawet za przesyłkę .W sumie to czekaliśmy sporo czasu na nie.Z dobrym człowiekiem to przesadziłeś ,właśnie skatowałem swojego bradora z 18 kilosów ze mną zrobił-biegiem ,kobita się na mnie obraziła.Jak wszedłem to mówi... co mu znowu zrobiłeś .Jak będą chodziły jak myślę (banany)to i tak będziesz musiał kilka zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Nikomu nie zbraknie.Dopiero po opalizacji jeszcze malowanie oczek i bezbarwny parę razy.To zajmuje najwięcej czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) Woblery -Tomy'ego75-.Żeby pokazać je jak trzeba potrzebne jest słońce.Może wylezie dzisiaj. Edytowane 13 Lutego 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 A co Ty jeszcze chcesz naświetlać ?Tu już chyba wsio widać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 W realu dużo lepiej to wygląda.Fotki na stronę zrobię nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Leviathan11. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 W realu dużo lepiej to wygląda.Fotki na stronę zrobię nad wodą.Najlepiej to i tak wygląda w pysku ryby. My w tym roku porobimy eksperymentów z fotami .Celem jest i tak nakręcenie brania na bez stera ,mamy taki moment ,ale widać tylko wir po zasysającej rapie.A chcemy żeby to wyszło super ,więc trochę kombinowania będzie.Pewnie najlepiej będzie to widać przy sporej przynęcie jak ZZRap 85 BS jerk.Za każdym razem branie na bez stera spod samej powierzchni jest widowiskowe,więc powinno to wyjść fajowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Pewnie najlepiej będzie to widać przy sporej przynęcie jak ZZRap 85 BS jerk. To ja robię coś takiego??? Ja pieprze róbcie chłopy jakieś archiwum bo to różnie może być.Mrówa Jumbo-smużak 3,5cm waga 5gram lata wściekle a do tego pływający. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi