Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Tomek, ile waży ZZ  65?

I na kiedy będą gotowe?

Waga 12gram długość 6,5cm.Teraz zrobiłem 5sztuk ale to KrystWolf musi dać znać ile mu trzeba.Następne to kwestia 1,5 tygodnia i masz.Korpusy mam odlane.

Tomy dla mnie możesz odstawić na dzień dobry z 2 sardynki :)

Ok.ale to trochę zejdzie przy nich.

Waga 12gram długość 6,5cm.Teraz zrobiłem 5sztuk ale to KrystWolf musi dać znać ile mu trzeba.Następne to kwestia 1,5 tygodnia i masz.Korpusy mam odlane.

Ok.ale to trochę zejdzie przy nich.

W takim razie jeżeli KrystWolf nie będzie miał oczywiście nic przeciwko, to 1 szt chciałbym od razu zaklepać. Żebyś wrzucił ją do koperty razem z ZZ 85. A z Lewiatanów masz coś na stanie?

Tom,dopiero wszedłem do domu .

Tak czytam i czytam ,a czym tu się dzielić :blink: .Toć to tylko 5 sztukasów ,nawet do testa to skromno .

My z Młodym po 2 szt. i Maro 1szt.i koniec...

Jak byś ich zrobił tak jak zawsze to bym odstąpił spokojnie,a tak to szkoda nawet za przesyłkę ;) .

W sumie to czekaliśmy sporo czasu na nie.

Z dobrym człowiekiem to przesadziłeś :P ,właśnie skatowałem swojego bradora z 18 kilosów ze mną zrobił-biegiem ,kobita się na mnie obraziła.

Jak wszedłem to mówi... co mu znowu zrobiłeś :D .

Jak będą chodziły jak myślę (banany)to i tak będziesz musiał kilka zrobić ;) :ph34r:

W realu dużo lepiej to wygląda.Fotki na stronę zrobię nad wodą.

Najlepiej to i tak wygląda w pysku ryby. My w tym roku porobimy eksperymentów z fotami .

Celem jest i tak nakręcenie brania na bez stera ,mamy taki moment ,ale widać tylko wir po  zasysającej rapie.

A chcemy żeby to wyszło super ,więc trochę kombinowania będzie.

Pewnie najlepiej będzie to widać przy sporej przynęcie jak ZZRap 85 BS jerk.

Za każdym razem branie na bez stera spod samej powierzchni jest widowiskowe,więc powinno to wyjść fajowo.