Tomy Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 (edytowane) Głównie chodzi o ten czerwonawy cień na dole - aerograf, czy wacik? Ogólnie efekt świetny.Tak no ciekawy efekt.Stosowałem to już w oczkach 3D ale tu wychodzi dużo lepiej.Powoli we wszystkich moich woblerach będę zastępował 3D na malowane.Wiąże się to z przebudową form ale to nie jest dużo roboty. Edytowane 15 Lutego 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Stoneface And Terminal Feat. Ana Criado - One Heart (Original Mix) malujesz tak jak w tym refrenie Dla mnie cudooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Ten pstrąg świetny. Będzie dostępny ? Milej pracy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Pstrąg to jest wobler na którym próbowałem nowych sposobów cieniowania itd.Coś tam wyszło .Chyba jest wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Pod głowatkę ten Leviatan malowany na pstrąga powinien być super, praca jest trafiona na 100% i wizualnie także przemawia do głowacicowej wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) Pstrąg już sprzedany .Raczek Jig.Waga 5gram ale będę chciał go podciągnąć do 8.Praca jak to jig trzeba pykać drobnymi skokami po dnie.Malowanie dostanie takie jak wersja ze sterem.Myślę że Okonie zagustują. Edytowane 16 Lutego 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Tomy raczki beda w 2 kolorach tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Tomy kiedyś wspominałem o pampuchu właśnie o takiej akcji jak ten raczek jig Bym chciał zarezerwować 3 sztuki jak będzie dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Tomy raczki beda w 2 kolorach tak?Kolorów będzie sporo.Dwie będą wersje1.Benzin-odcienie motoroil-baza czarna.2.Ghost-odcienie motoroil-baza biała. Ciernik bezsterowy 4,5cm waga 6gram.Przy ściąganiu drobna praca V z migotaniem.Opad-lusterkowanie.Podbicie-odejścia na boki.Uzbrojony będzie tylko w kotwicę brzuszną na tyle będzie ruchomy ogonek. Może się okazać hitem Boleniowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) Tomy kiedyś wspominałem o pampuchu właśnie o takiej akcji jak ten raczek jig Bym chciał zarezerwować 3 sztuki jak będzie dostępny Raczek Jig nie ma żadnej akcji bo i po co.Falującego czy migoczącego raka nie widziałem w naturze .Tylko to co zrobisz szczytówką.Skoki wyglądają bardzo naturalnie.Opada zadkiem w dół. Edytowane 16 Lutego 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) No!Wzorki gotowe.Jutro robię 20 gniazd i leje.Taka symulacja.Na niej widać lepiej szczegóły.Malowanie i opalizacja będą oszałamiające.Praca wyszła lepiej niż bardzo dobrze.Warto więc popracować nad nimi. Edytowane 16 Lutego 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) No i lampi się Tomcio z Sosnowca.Poszedł sobie i ani "lajka" nie dał. Edytowane 16 Lutego 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Taka symulacja.... Taka sytuacja Fajowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Średnie tempo-mocne tańce na ogonie.Tył dość mocno w dół.Tu już będą strzały Boleni w zadek.Wobler wystarczy zwijać i dać mu czasem odpocząć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) Będzie więcej czasu na ryby,na lurebuilding w 2014r. PS4 okazało się giiigantyczną kupą z totalnie zrąbanym padem z badziewnym łączem HDMI.Online 2stówy na rok.Czyli płacimy za przepustkę sieciową kupując grę a potem drugi raz za to żeby sobie pograć online.Podsumowując jak na ten czas rypanie na siłę i ilość za miskę ryżu w Chinach PS4 wyjdzie Sony bokiem.Konkurencja teraz jak dobrze pomyśli zmiecie z rynku soniaka bezpowrotnie.Bardzo dobrze powinni ich wdeptać w ziemię za taki badziew. Swoją drogą dobrze wykombinowane.Pierwsze egzemplarze dla frajerów z USA i Europy a dopiero potem premiera w Japonii-pewnie jak już będą poprawione. Edytowane 17 Lutego 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Oglądałeś już te haki Owner Tenkara Long-D HO-56508 ? Są w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Będzie więcej czasu na ryby,na lurebuilding w 2014r. PS4 okazało się giiigantyczną kupą z totalnie zrąbanym padem z badziewnym łączem HDMI.Online 2stówy na rok.Czyli płacimy za przepustkę sieciową kupując grę a potem drugi raz za to żeby sobie pograć online.Podsumowując jak na ten czas rypanie na siłę i ilość za miskę ryżu w Chinach PS4 wyjdzie Sony bokiem.Konkurencja teraz jak dobrze pomyśli zmiecie z rynku soniaka bezpowrotnie.Bardzo dobrze powinni ich wdeptać w ziemię za taki badziew. Swoją drogą dobrze wykombinowane.Pierwsze egzemplarze dla frajerów z USA i Europy a dopiero potem premiera w Japonii-pewnie jak już będą poprawione. Mam w pracy kumpla fanatyka - typu powrót z pracy do domu o 17;00, żona robi mu jedzenie, bierze z 4 piwa i gra to 2;00-3;00 godziny pijąc przy tym piwo i jedząc Jest zachwycony PS4 i jest fanatykiem sony. Jutro mu to przeczytam, to wyrzuci mnie przez okno chyba hehehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Ja też jestem za Sony i dlatego mnie to tak wk.....a.Nie wymyśliłem tego w necie aż huczy.PS4 ma problemy.Pewnie je poprawią ale to moim zdaniem trzeba odczekać.Kumplowi nie psuj zabawy,może trafił na dobry egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Oglądałeś już te haki Owner Tenkara Long-D HO-56508 ? Są w Polsce No właśnie widziałem są dostępne.Trzeba będzie zacząć coś kręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) Szczury. Edytowane 17 Lutego 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Tomy zrobisz mi szczurosława pod szczupaki? Ostatnio o tym myślałem, i może się to sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) Tomy zrobisz mi szczurosława pod szczupaki? Ostatnio o tym myślałem, i może się to sprawdzi Czytasz w moich myślach .Zrobię.Uklejki ZZ'Rap75 po pierwszych kolorkach.Tu już na serio się wezmę za design.Okoń bytujący w płytkiej nasłonecznionej wodzie,okolice trzcin .Druga strona jest malowana inaczej.Potem wstawię.Na dniach zabieram się za Sardynkę[ błąd ].Dokładnie jest to odbitka Stynki ok.9cm.Najprawdopodobniej dojdzie jeszcze boleniówka typu dead fish.Wiecie-wygięty bocznie korpus. Edytowane 17 Lutego 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Tomy jak duży jest okoń?To ja proszę w paczuszce okonia, duzego jazgarza, raczka ghost i szczura pod szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Tomy jak duży jest okoń?To ja proszę w paczuszce okonia, duzego jazgarza, raczka ghost i szczura pod szczupaki Okoń jest malowany na korpusie Jazgarza.Dopiero je będę robił.Teraz katuje to malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam, Odłoz i pare tych stynek dla mnie:) Przydadzą sie na szwedzkie jeziorowe pstragi, na takich rybach żerują wieczorami Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi