Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Głównie chodzi o ten czerwonawy cień na dole - aerograf, czy wacik? Ogólnie efekt świetny.

Tak no ciekawy efekt.Stosowałem to już w oczkach 3D ale tu wychodzi dużo lepiej.Powoli we wszystkich moich woblerach będę zastępował 3D na malowane.Wiąże się to z przebudową form ale to nie jest dużo roboty.

Edytowane przez Tomy

Tomy raczki beda w 2 kolorach tak?

Kolorów będzie sporo.Dwie będą wersje

1.Benzin-odcienie motoroil-baza czarna.

2.Ghost-odcienie motoroil-baza biała.

Ciernik bezsterowy 4,5cm waga 6gram.Przy ściąganiu drobna praca V z migotaniem.Opad-lusterkowanie.Podbicie-odejścia na boki.Uzbrojony będzie tylko w kotwicę brzuszną na tyle będzie ruchomy ogonek.

post-46714-0-60175400-1392544818_thumb.jpg

Może się okazać hitem Boleniowym.

Tomy kiedyś wspominałem o pampuchu właśnie o takiej akcji jak ten raczek jig ;) Bym chciał zarezerwować 3 sztuki jak będzie dostępny :)

Raczek Jig nie ma żadnej akcji bo i po co.Falującego czy migoczącego raka nie widziałem w naturze  :) .Tylko to co zrobisz szczytówką.Skoki wyglądają bardzo naturalnie.Opada zadkiem w dół.

Edytowane przez Tomy

Będzie więcej czasu na ryby,na lurebuilding w 2014r. PS4 okazało się giiigantyczną kupą z totalnie zrąbanym padem z badziewnym łączem HDMI.Online 2stówy na rok.Czyli płacimy za przepustkę sieciową kupując grę a potem drugi raz za to żeby sobie pograć online.Podsumowując jak na ten czas rypanie na siłę i ilość za miskę ryżu w Chinach PS4 wyjdzie Sony bokiem.Konkurencja teraz jak dobrze pomyśli zmiecie z rynku soniaka bezpowrotnie.Bardzo dobrze powinni ich wdeptać w ziemię za taki badziew. Swoją drogą dobrze wykombinowane.Pierwsze egzemplarze dla frajerów z USA i Europy a dopiero potem premiera w Japonii-pewnie jak już będą poprawione.

Edytowane przez Tomy

Będzie więcej czasu na ryby,na lurebuilding w 2014r. PS4 okazało się giiigantyczną kupą z totalnie zrąbanym padem z badziewnym łączem HDMI.Online 2stówy na rok.Czyli płacimy za przepustkę sieciową kupując grę a potem drugi raz za to żeby sobie pograć online.Podsumowując jak na ten czas rypanie na siłę i ilość za miskę ryżu w Chinach PS4 wyjdzie Sony bokiem.Konkurencja teraz jak dobrze pomyśli zmiecie z rynku soniaka bezpowrotnie.Bardzo dobrze powinni ich wdeptać w ziemię za taki badziew. Swoją drogą dobrze wykombinowane.Pierwsze egzemplarze dla frajerów z USA i Europy a dopiero potem premiera w Japonii-pewnie jak już będą poprawione.

Mam w pracy kumpla fanatyka - typu powrót z pracy do domu o 17;00, żona robi mu jedzenie, bierze z 4 piwa i gra to 2;00-3;00 godziny pijąc przy tym piwo i jedząc :)  Jest zachwycony PS4 i jest fanatykiem sony. Jutro mu to przeczytam, to wyrzuci mnie przez okno chyba hehehehe.

Tomy zrobisz mi szczurosława pod szczupaki? Ostatnio o tym myślałem, i może się to sprawdzi :)

Czytasz w moich myślach :D .Zrobię.

Uklejki ZZ'Rap75 po pierwszych kolorkach.Tu już na serio się wezmę za design.

post-46714-0-83276700-1392677820_thumb.jpgpost-46714-0-62895200-1392677837_thumb.jpg

Okoń bytujący w płytkiej nasłonecznionej wodzie,okolice trzcin  :lol:  :lol:  :lol: .Druga strona jest malowana inaczej.Potem wstawię.

post-46714-0-15871100-1392678056_thumb.jpg

Na dniach zabieram się za Sardynkę[ błąd ].Dokładnie jest to odbitka Stynki ok.9cm.

post-46714-0-91897600-1392678146_thumb.jpg

Najprawdopodobniej dojdzie jeszcze boleniówka typu dead fish.Wiecie-wygięty bocznie korpus. 

Edytowane przez Tomy
  • Like 1