Tomy Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Bardzo fajny White Fish. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Mrówy Jumbo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) Na ps3 bedzie jeszcze kilka ciekawych tytułów, które nie wyjdą na ps4. Np. Dark Souls 2. Grałem w Deamon's Souls, teraz gram w Dark Souls i jestem pewien tego hitu. Warto więc ją sobie zostawić. O stracie na wartości przy sprzedaży nawet nie ma co mówić. Czwórka będzie extra, bankowo, ale potrzeba jej mocnych tytułów. Z trójką na wstępie też nie było bogato. Cierpliwość jest tu kluczem.No Black Ops 2 całkiem fajny.Zwłaszcza dla kogoś kto przeszedł 1nkę.No i na koniec zaaarąbista niespodzianka. http://www.youtube.com/watch?v=fgSubncNHa8 Edytowane 21 Lutego 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Black Ops nie znam. Z serii COD odpadłem w zasadzie po MW2, choć do MW1 było mu daleko. Ale to były inne czasy Teraz trudno mi wrócić do hardcorowego giercowania i FPP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Panowie ja teraz mykam w COD Ghost bo nudziło mnie ciągłe nawalanie BF4.Więcej się tam kasztaniło niż grało...Tomuś Tobie też radzę małą zmianę, będziesz mile zaskoczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Na PS3 grasz w to czy na 4rce już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Na 3 Tomek, 4 musi jeszcze poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 No musi a online grasz czy kampanie w COD Ghost?Tak 4 musi poczekać aż usuną usterki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 on line tylko, ja kampanii nigdy nie tykam, nawet nie wiem o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 A Ty grasz tylko DM a opcja online Conquest jest też ok.?Jakieś wparcie,medyk itd?Ile tiketów tam jest i czy Rundy są długie.BF4 jak nie będzie miało możliwości tworzenia plutonów i wykupienia swojego serwera to padnie!BF3-tam były rundy!Przy ustawce z Czechami to ok.6godzin na HC bez minimapy itd.plan na dziś ZZ"Rap85 i Mrówy Jumbo.ZZ'Rap75 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Fajnie wyszczuplał ten ZZ75. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 ZZ"Rap75 nigdy nie był gruby .Dobrze jest z tymi odbitkami ale to jeszcze nie to.Praca jest super.Naprawdę będzie to łowny wobler.Będzie dostępny w tej formie jak na foto ale cały czas będzie przechodził ewolucję aż do osiągnięcia designu żywej uklejki.Malowanie to nie problem.Problemem jest to że uklejka ma wszelkie szczegóły zaznaczone filigranowo i trzeba to przed lakierowaniem uwydatnić ale na tyle żeby po kryciu lakierami wyszło tak jak jest w naturze.To wpływu na łowność miało nie będzie,ale tu nie chodzi o to,nie chodzi o klientów.Tu chodzi o mnie że muszę dopiąć swego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ta opalizacja w Twoich wobkach zawsze mnie rozwala. Wszystkie generacje przynęt miały coś w sobie, ale te ostatnie odlewy i ich wykończenie przebijają wszystkie skórki naturalne i syntetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Sprawdzałem DM, mecze 10 min, tempo akcj doprowadza o zawał serca. Lokacje sa dosc małe i ciasne. Jest duzo przejść, budynkow itp. Jedna mapa jest genialna dla snajpera, stare ruiny zamku i murki na zielonych łąkach Anglii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) Sprawdzałem DM, mecze 10 min, tempo akcj doprowadza o zawał serca. Lokacje sa dosc małe i ciasne. Jest duzo przejść, budynkow itp.Jedna mapa jest genialna dla snajpera, stare ruiny zamku i murki na zielonych łąkach Anglii.To króciutko.Nie dla mnie.Zero taktyki.Taka bieganka z pukawką a co drugi pewnie shotgunem.Ołówki BamboBait 6,5cm waga ok 8-9gram.ZZ'Rap65 następna partia gotowa 10sztuk.Może z pięć zostanie do rozdysponowania.Cierniki bezsterowe.Moje prywatne wobki. Edytowane 24 Lutego 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Mrówy Jumbo-De lux- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) No to "jedziem" .Na trzy dni się żegnam z wami. Dobra nuta i do pracy.,http://www.youtube.com/watch?v=DisTN-2x3EU Edytowane 25 Lutego 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) Melanżyk i Joker się cieszą że mnie nie będzie przez trzy dni . Wreszcie trochę luzu od oszołoma Edytowane 25 Lutego 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) ..z nowości Lecą ZZ"Rap75 i Leviathan9.Wbrew pozorom nie jest to duży wobler. Edytowane 25 Lutego 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Tomek, KREW, POT i ŁZY jak w piosence.Rzuć na priva co masz dla mnie i jaką kasię mam szykować( a może jeszcze na coś czekamy?) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Przygotuję Ci paczuszkę i dam znać.Jazgary dzisiaj ruszyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Melanżyk i Joker się cieszą że mnie nie będzie przez trzy dni . Wreszcie trochę luzu od oszołoma Najbardziej mi sie podoba ta część z oszołomem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 kapitalnie robisz te boleniówki cieszą oko myślę że rybkom też sien spodobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Z reguły Boleniom się podobają od paru lat.ZZ'Rap65 6,5cm waga 12gram.Po testach na wodzie/rzeka.Wbija do stałej oferty 2014. ZZ"Rap75 7,5cm waga 13gram.Po testach na wodzie/rzeka.Wbija do stałej oferty 2014. ZZ"Rap75 są dość bogate w opalizacje i potrafią różnie wyglądać w zależności od kąta padania światła.Fotki powyżej w pełnym słońcu.Poniżej fotki z innych ujęć. Edytowane 26 Lutego 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Tomek, ten Zet zet 75 pracuje podobnie do bananka i zzjerk 85 ? Edytowane 26 Lutego 2014 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi