Tomy Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Zasada działania jest podobna ale to zawsze są jakieś subtelne różnice.Subtelne dla człowieka,dla Bolenia mogą być kluczowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 ZZ"Rap85 gotowe.Dwie wersje tańsza i droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Przygotuję Ci paczuszkę i dam znać.Jazgary dzisiaj ruszyłem.P1170203.JPGP1170202.JPGDzięki. ZZ"Rap85 gotowe.Dwie wersje tańsza i droższa.P1170341.JPGP1170344.JPGP1170345.JPGP1170347.JPGStary jestem to i ślepy więc na fotach nie widzę wyraźnej różnicy dla mnie one wszystkie są "żywe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Są na giełdzie jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Tomku, Jest jakas szansa na lewiatany i stynki w wykonczeniu takim jak na dole strony 56 twojego watku czyli chrom na bokach? Takie cos by mi sie przydalo do Szwecji, pstragale zeruja na sieji/sielawie, lowi sie w szarowce i musza blyskac, nie wazne ile by kosztowalo Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Stynki [leviathan9] zrobię w chromie.Folia alu cienka do pieczenia a jak będzie za słabo to jeszcze jest taki materiał którego chcę spróbować.Jak dobrze pójdzie to będą jak z rtęci."Panie ale to są drogie rzeczy" Edytowane 27 Lutego 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Tomy nie zebym sie czepial ale miałeś tu nie zaglądać i nie spamowac przez 3 dni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Zmyłkowy ze mnie kolo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 ee hehehe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 ee hehehe image001.jpgŻeby mieć czym sp....lać przez Morze Czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 No te fotki ZZ"Rap75 oddają w miarę to jak wyglądają w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) LADIES END GENTLEMENOdlewanie zakończone.Co będzie grane teraz nie wiem.Pogubiłem się.Celem zabicia monotonii no tam było co nie co przy tej jak że zaj....ście wciągającej czynności.Raptor8BS,ZZ"Rap65,Mrówa Jumbo,Raczek,Szczury,ZZ'Rap65 zwany banankiem,ZZ"Rap75 są dwie tace[ciekawe kto to będzie robił],Odbita Stynki wzorki pod formę. Jazzzzgary.Plan jest taki-Jerk tonący z oczkiem w łebku.Po opadnięciu na dno ma stać ogonem do góry.Przy podbiciu ma odchodzić na boki.Celem są Sandacze. ============================================================================================================= Spotyka się Wróbel z Sokołem.-Wróbel się pyta-a kto Ty jesteś-Jam jest Sokół król przestworzy a Ty kto?-Ja?......Orzeł!!!Tylko trochę chorowaaaałem. Edytowane 27 Lutego 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Pogubiłeś się... Zatrudnij asystenta... tkę... zrobi Ci większy bajzel, wrócisz wówczas do stanu bez asystenta i będziesz mega zadowolony. Zresztą... każdy głupi ogarnia porządek, geniusz panuje nad chaosem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 ooo!to to!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Super pomysł z tym jazgrem, żeby jeszcze ładnie pracował w opadzie i stał ogonem do góry(na boki nie musi mykać) to sadały zwariują. Jak uda ci się coś takiego wyczarować, to ja muszę to mieć PS. Tylko jak go wrzucić w kołki, trochę szkoda Edytowane 27 Lutego 2014 przez saw70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 No to w opadzie z oczkiem w łebku to raczej nie będzie chodził.Spróbuje jeszcze taką druga wersje zrobić żeby lusterkowała w opadzie ale wtedy ogonem do góry nie będzie stał.Pobawię się z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Takiego robala DR kombinuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Tomy,co to za materiał, chyba nie GUMA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 To jest żywica twarda i lekka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Ciągle zaskakujesz ludziska nowymi pomysłami choć czasami się zarzekasz , że będziesz robił tylko kilka modeli ( katalog na 2014 rok). Działaj, działaj co prawda Nobla za to nie dostaniesz ale szacun ludzi z Forum jakim Cię darzą za twórczość i upór też chyba coś wart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Tomy taki robal może być ciekawy, jaka praca przewidziana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Wzorkiem wyjściowym był Japończyk-pupa mikaduki czy jakoś tak.Oryginał miał pracę dobrą ale co chwile się wywalał do góry nogami i sterem do góry szedł.Ja to trochę pozmieniałem.Praca bardzo mocne X i dość stabilna.Na wędce petarda,myślę że Klenie na 100% na Jaśki może być za mocno,ale Brzana powinna na trzymanego przywalić tym bardziej że będą malowane na pijawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Może po weekendzie ruszymy dupsko za jaziem?pogoda jest git to moze sie i ruszą .Pijawa jest dobra kleń, brzana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Może po weekendzie ruszymy dupsko za jaziem?pogoda jest git to moze sie i ruszą .Pijawa jest dobra kleń, brzana.Kartę muszę zapłacić.ZZ"Rap65.Co nie co skończone. ZZ"Rap85-max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Ciągle zaskakujesz ludziska nowymi pomysłami choć czasami się zarzekasz , że będziesz robił tylko kilka modeli ( katalog na 2014 rok). Działaj, działaj co prawda Nobla za to nie dostaniesz ale szacun ludzi z Forum jakim Cię darzą za twórczość i upór też chyba coś wart.Nobla bym chciał.Chyba jakąś kasę dają.Poszła by inwestycja w pracownie.Wolę w sumie szacun.To prawda że będę robił parę wzorów na handel a może i jeden w większej ilości.Dla siebie zawsze będę coś kombinował to pijawkę,to raczka czy coś i jak wyjdzie obiecująco to zawsze będzie można zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi