Tomy Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Jak dostaną ciapki.Aktualizacja strony.Rodzinka ZZ"Rap w komplecie. Rodzinka RaptoprBS też w rozbudowei będzie rozmiar 3,5cm/5cm/8cm Rodzinka Leviathan-całkiem nowe wzory 7cm i 9cm Na sezon w zakładce NEWS będą nowe artykuły poświęcone w/w. woblerom i filmy z połowu na nie. Edytowane 5 Marca 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Giętarka do sterów. P1170647.JPG To twarda guma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Żywica narzędziowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jazgary się wygrzewają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) ZZ"Rap65 będzie w 3kolorkach grzbietu.Zielony perła,Wrzos perła,Niebieski perła.Wyszły bardzo ok.Jest wiele na nich "smaczków" ale to przy lepszym świetle zrobię fotki i jak już będą gotowe. Edytowane 6 Marca 2014 przez Tomy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Patrzę na te twoje jazgarze i odechciewa mi się dłubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Patrzę na te twoje jazgarze i odechciewa mi się dłubać To odlej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Może dzisiaj się wezmę za tego smoka.Odbitka z mega uklejki.Trzeba ją jednak szlifować tu i tam.Może coś z tego będzie.To by była największa bolenióka na rynku Edytowane 6 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Kleniowo/Jaziowe-Ignorant35-Szczurki gotowe do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 fajne te ignoranty... jakby tak jeszcze dostaly złoty / zólty akcent w postaci kresek lub kropek a'la black fry to by był całkiem odlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Tomek,dla tych ignorantów przewidujesz inne opcje malowania? To będzie stała oferta,czy tylko kaprys ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) fajne te ignoranty... jakby tak jeszcze dostaly złoty / zólty akcent w postaci kresek lub kropek a'la black fry to by był całkiem odlot To by nie był ignorantem Tomek,dla tych ignorantów przewidujesz inne opcje malowania? To będzie stała oferta,czy tylko kaprys ?Głównie takie malowanie dla nich przewiduje.Oferta stała ale na zamówienie.Woblery są z twardej balsy. Edytowane 6 Marca 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 To by nie był ignorantem Głównie takie malowanie dla nich przewiduje.Oferta stała ale na zamówienie.Woblery są z twardej balsy. P1170529.JPGP1170534.JPGP1170531.JPGTo ja poprosze o dwie sztuki Tomek w tym malowaniu.Jak będą gotowe to poprosze o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Ok.Zapisane.Chyba się spodobało.No i pogoniły mnie do roboty no! Edytowane 6 Marca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) ZZ"Rap65 będzie w 3kolorkach grzbietu.Zielony perła,Wrzos perła,Niebieski perła.Wyszły bardzo ok.Jest wiele na nich "smaczków" ale to przy lepszym świetle zrobię fotki i jak już będą gotowe. P1170686.JPGWziąłbym je ale nie wiem ile mnie Krzysztof skasuje za kijek... Może dzisiaj się wezmę za tego smoka.Odbitka z mega uklejki.Trzeba ją jednak szlifować tu i tam.Może coś z tego będzie.To by była największa bolenióka na rynku P1170692.JPGJak takie cosik chciałem to nie chciałeś zrobić ,bo za duże ... na bolka No i interesuje mnie ta martwa ryba(dead fish) w obydwu wielkościach -wagach. Pomyślałbyś też nad jednym pływakiem tego gatunku w wersji ok. 6cm. Edytowane 6 Marca 2014 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Raczej na to odkładaj. Maj już niedługo a wątpię żeby mnie zagoniła do pracy jakakolwiek gotówka na początku sezonu Boleniowego.Tak tylko piszę żeby potem lamentów nie było.Cena w tym designie 28zł/sztuka. Edytowane 6 Marca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Czy ja kiedyś lamentowałem Dobrze że mam coś więcej to się nie martwię Teraz szukam czegoś o innej pracy ,nietypowej ,przyda się w sezonie ...Dlatego chciałem wiedzieć czy będziesz robił tego dead fisha .Mógłby być nawet na koniec czerwca -lipiec .Wtedy stają się wybredne ,to i ja zaczynam kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Będę robił a te ZZ"Rap75 skreślę z zamówienia.To w to miejsce dead fish?Nie bierz wszystkiego do siebie.Tak ogólnie piszę że w Maju mogą być braki na stanie woblerów boleniowych. Edytowane 6 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Takie tło pod malowanie Strzebli.Ćwiczę na korpusach R6BS docelowo faktura łuski na strzeblach będzie oczywiście inna. Powrót Pampucha żywicznego ale w mniejszej wersji i z jajem.Bardzo lotny i stabilny. Edytowane 6 Marca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Tomy , jaki rozmiar i waga tego mniejszego Pampa (na Wkrę może być super) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Tomy , jaki rozmiar i waga tego mniejszego Pampa (na Wkrę może być super)z 2,5cm waga pow.3gram.Raptor8BS L.C. White Fish.Schodzą z suszarni.Dzisiaj znalazłem wzorniki Raptora6BS L.C. które zaginęły przy zmianie miejsca pracowni.Robię formy i dołączy do oferty za jakiś czas. Edytowane 6 Marca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 No to mi się te Pampy 25 bardzo podobają, na kiedy planujesz realizację bo już mnie naprawdę nosi i myślę zrobić wypad na Wkrę w połowie marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 No to mi się te Pampy 25 bardzo podobają, na kiedy planujesz realizację bo już mnie naprawdę nosi i myślę zrobić wypad na Wkrę w połowie marca. To te dostaniesz w dobrej cenie do testów.Ja też za Jaśki się biorę w tym roku.W pełnym sezonie imitacje kiełży DR ok.1,5cm.Szukałem multika pod takie zastosowanie i chyba padnie wybór na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Będę robił a te ZZ"Rap75 skreślę z zamówienia.To w to miejsce dead fish?Nie bierz wszystkiego do siebie.Tak ogólnie piszę że w Maju mogą być braki na stanie woblerów boleniowych.A kto Ci kazał skreślić te R7,5 co ?Odłóż jednego tego white fisha ,z ostatniej foty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Dobra czyli 15sztuk ZZ"R75 i jeden W.F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi