KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Kolejne ZZ"Rap65 w różnych kolorkach.P1170793.JPGP1170791.JPGP1170792.JPGMoje to chyba jakieś wybrakowane są, albo takie Tomek mi wysyła po złości ostatnio Muszę sobie chyba coś zamówić, to coś mu się pomyli i lepiej odpicowane wyśle :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) Co seria to lepiej wychodzi.Dużo ich nie będzie na rynku max.100sztuk razem z tymi co już poszły do ludzi.ZZ"Rap85 też na wyczerpaniu.To tam nie wielka szkoda,zawsze można sobie będzie kupić raz lżejsze sammy czy watera za 20dolców plus wysyłka. Dla stałych klientów takich jak KrystWolf i wielu innych zawsze na zamówienie będą osiągalne wszystkie moje wzory/wersje.Jedynie czas realizacji może się wydłużyć,to też proszę o wzięcie tego pod uwagę.Ty też tak Kryst pieprzysz.Najpierw mi piszesz gadzie jeden-"tylko bez żadnych Japońskich kolorków" a potem zdziwko Edytowane 8 Marca 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Berzydal i tyle ...Japońskie no weż ... tam stronkę wyżej ,taki z opalizującym granatowym lub troszkę oliwkowym grzbietem by mnie zadowolił.Nie wiem co ryby na to ale mnie na pewno by zadowolił Mam też takiego holigansa któremu żaden jaż w naszym porcie się nie oprze, a Berzydal jak cholera :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Nowy wobler boleniowy się szykuje ZZ"Rap80 Top Water. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Dzisiaj wolne.Byłem u mojego zwierzaka.Stęsknił się za Tatusiem.Teraz dogrywam top watera to taka zabawa nie praca. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Teraz dogrywam top watera to taka zabawa nie praca.P1170804.JPGP1170805.JPGP1170807.JPGCiekawe jak to będzie robić ...Przez ten zderzak to pewno wodę będzie kotłował jak pchacz po Wiśle.W lipcu i sierpniu może pocieszyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Tomy, ciekawa bluza ta na fotce z konikiem, co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Tomy, ciekawa bluza ta na fotce z konikiem, co to jest ?Same takie ciekawe bluzy mam .Cywilnych ciuszków nie używam.Raz mnie żona namówiła żebym w garniak wskoczył.Czułem się i wyglądałem jak idiota z kosmosu.To jest to.Na fotce są oznaczenia/opis.Od kogoś,gdzieś to dostałem. Edytowane 9 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Fajna,po metce widać, że niestety raczej w handlu nie występuje... Komando Tomy, jak same takie wdzianka Edit: może to któraś z tych ?http://www.militaria.pl/helikon_combat_shirt_black_t328694.xml Edytowane 9 Marca 2014 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Fajna,po metce widać, że niestety raczej w handlu nie występuje... Komando Tomy, jak same takie wdzianka Edit: może to któraś z tych ?http://www.militaria.pl/helikon_combat_shirt_black_t328694.xmlJak chcesz pogadam z chłopakami.Mam kontakt z ludźmi z branży militarnej. Edytowane 9 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Dzięki, już znalazłem w ciekawej cenie. Sporo tego jest, to bluzy pod kamizelki taktyczne. A jak z grubością ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Dzięki, już znalazłem w ciekawej cenie. Sporo tego jest, to bluzy pod kamizelki taktyczne. A jak z grubością ?Tylko nie żadne helikony i texary.Tylko kontraktowe.Choć helikon niektóre łaszki ma fajne zwłaszcza z górnej półki ale combat shirt ma do bani.Reszta to już na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 ZZ"Rap75-7,5 cm waga 12,5 gram bez kotwic. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Dobry sposób na ból głowy Czarna magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Tomy, kiedy coś dla mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) Masz priv.Stynki 9cm. Humor dnia.-z kim graniczy Rosja?-z kim chce!-a z kim chce?-z nikim! Edytowane 11 Marca 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Tomek dobrze że robisz fajne i skuteczne przynęty bo humor :lol: Lepszy chyba byłby ten... Odwiedż Rosję za nim ta odwiedzi ciebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 w ten humor trzeba się nie co wgłębić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) Wiadomość dla kolegów którzy zamówili Pampuchy/Ignorant Balsiane-są w trakcie produkcji.Pierwsza gromadka. Tak jak zapowiadałem w miejsce 2 modeli-Raptor7 i Raptor6 [woblery ze sterem z drewna] wchodzi jeden Raptor65 6,5cm waga ok.10gram.Będzie całkowicie nowy design tych woblerów. Edytowane 11 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 ...Będzie całkowicie nowy design tych woblerów. I to bardzo w tym wątku lubię,zresztą nie tylko to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Wiadomość dla kolegów którzy zamówili Pampuchy/Ignorant Balsiane-są w trakcie produkcji.Pierwsza gromadka. P1170893.JPG Tak jak zapowiadałem w miejsce 2 modeli-Raptor7 i Raptor6 [woblery ze sterem z drewna] wchodzi jeden Raptor65 6,5cm waga ok.10gram.Będzie całkowicie nowy design tych woblerów. Kali chcieć zobaczyć to nowe designerskie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 I to bardzo w tym wątku lubię,zresztą nie tylko to... Korpsy już są . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Korpsy już są . P1170904.JPGPraca pełna para wre, jak zwykle.Najgorsze na koniec - ustawianie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 ZZ"Rap65.Na gotowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi