Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Co seria to lepiej wychodzi.Dużo ich nie będzie na rynku max.100sztuk razem z tymi co już poszły do ludzi.ZZ"Rap85 też na wyczerpaniu.To tam nie wielka szkoda,zawsze można sobie będzie kupić raz lżejsze  sammy czy watera za 20dolców plus wysyłka. :)

Dla stałych klientów takich jak KrystWolf i wielu innych zawsze na zamówienie będą osiągalne wszystkie moje wzory/wersje.Jedynie czas realizacji może się wydłużyć,to też proszę o wzięcie tego pod uwagę.

Ty też tak Kryst pieprzysz.Najpierw mi piszesz gadzie jeden-"tylko bez żadnych Japońskich kolorków" a potem zdziwko :D

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Berzydal i tyle ...

Japońskie no weż ... tam stronkę wyżej ,taki z opalizującym granatowym lub troszkę oliwkowym grzbietem by mnie zadowolił.

Nie wiem co ryby na to  :)  :ph34r:  :o  ale mnie na pewno by zadowolił :wub: :D

Mam też takiego holigansa któremu żaden jaż w naszym porcie się nie oprze, a Berzydal jak cholera :lol: :lol: :lol:

Tomy, ciekawa bluza ta na fotce z konikiem, co to jest ?

Same takie ciekawe bluzy mam  :) .Cywilnych ciuszków nie używam.Raz mnie żona namówiła żebym w garniak wskoczył.Czułem się i wyglądałem jak idiota z kosmosu.To jest to.Na fotce są oznaczenia/opis.Od kogoś,gdzieś to dostałem. 

post-46714-0-13761700-1394367967_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

Fajna,po metce widać, że niestety raczej w handlu nie występuje... Komando Tomy, jak same takie wdzianka :)

Edit: może to któraś z tych ?http://www.militaria.pl/helikon_combat_shirt_black_t328694.xml

Jak chcesz pogadam z chłopakami.Mam kontakt z ludźmi z branży militarnej. 

Edytowane przez Tomy

Dzięki, już znalazłem w ciekawej cenie. Sporo tego jest, to bluzy pod kamizelki taktyczne. A jak z grubością ?

Tylko nie żadne helikony i texary.Tylko kontraktowe.Choć helikon niektóre łaszki ma fajne zwłaszcza z górnej półki ale combat shirt ma do bani.Reszta to już na priv.  

• Like 1

Wiadomość dla kolegów którzy zamówili Pampuchy/Ignorant Balsiane-są w trakcie produkcji.Pierwsza gromadka.

post-46714-0-40930100-1394543964_thumb.jpg

Tak jak zapowiadałem  w miejsce 2 modeli-Raptor7 i Raptor6 [woblery ze sterem z drewna] wchodzi jeden Raptor65 6,5cm waga ok.10gram.Będzie całkowicie nowy design tych woblerów. 

Edytowane przez Tomy

Wiadomość dla kolegów którzy zamówili Pampuchy/Ignorant Balsiane-są w trakcie produkcji.Pierwsza gromadka.

attachicon.gifP1170893.JPG

Tak jak zapowiadałem  w miejsce 2 modeli-Raptor7 i Raptor6 [woblery ze sterem z drewna] wchodzi jeden Raptor65 6,5cm waga ok.10gram.Będzie całkowicie nowy design tych woblerów. 

Kali chcieć zobaczyć to nowe designerskie cudo