Tomy Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 (edytowane) Niedługo zaczną huśtać wodą na progu.To też materiału do odbitek nie zabraknie.Nie wszystko nadaje się do wpuszczenia z powrotem.Można się spodziewać praktycznie wszystkich gatunków w formie woblera.Będą to raczej woblery dla koneserów a edycja limitowana.Design coś w stylu Jazgarza.Krótko będą to repliki ryb nadające się do łowienia. Edytowane 22 Marca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Niedługo zaczną huśtać wodą na progu.To też materiału do odbitek nie zabraknie.Nie wszystko nadaje się do wpuszczenia z powrotem.Można się spodziewać praktycznie wszystkich gatunków w formie woblera.Będą to raczej woblery dla koneserów a edycja limitowana.Design coś w stylu Jazgarza.Krótko będą to repliki ryb nadające się do łowienia.Ja to już od zeszłego roku czekam na te limitowane edycje . Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Ja to już od zeszłego roku czekam na te limitowane edycje . Wysłane z mojego C6903 przy użyciu TapatalkA bo to Seba w Polskich wodach jest limitowana ilość ryb... Pewnych rzeczy nawet Tomek nie przeskoczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Mrówy ruszyłem.Ciężarek będzie w formie miedzianej kulki która pozostanie widoczna.Myślę że będzie pełnić rolę wabiącą.Smużak na większą wodę.Pływak ale przy tym bardzo lotny.Rozmiarowo-spoikojnie klonek już na 30cm wyskoczy. Niedługo będą inne kolory a w tym białe na które bardzo liczę i myślę że będą łowne.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 To ja poprosze o dwie sztuki Tomek w tym malowaniu.Jak będą gotowe to poprosze o info.Tomku są szanse ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Karol Pampuchy mama zapisane dla Ciebie.A Mrówy też?Pampuchy tło pod malowanie.Trochę będą przypominały strzeble+fantazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Mrówki mogą być też dwie sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Dobra to zapisane 3 Pampuchy i Mrówy też dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Mrówy pokolorowane.Raptor8BS już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Cześć,załapię się na dwie mrówy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Jasna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Super - dziękuję. Za nadmiar szczęścia potraktuję jak się jeszcze uda wyhaczyć dwie Pampuchy (jedna biała i złota?). Załapię się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Nie no raptorki ekstra a mrówy rewelacja BĘDĄ ŁOWIĆ PANIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Tomy,z ciekawości jak rozmiarowo i wagowo wyglądają te mróweczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Tomy,z ciekawości jak rozmiarowo i wagowo wyglądają te mróweczki?Ok.3,8cm waga 5gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Super - dziękuję. Za nadmiar szczęścia potraktuję jak się jeszcze uda wyhaczyć dwie Pampuchy (jedna biała i złota?). Załapię się? Pewnie .Chyba baner do mojej strony tu dam na górę i będzie nam wszystkim łatwiej.Pogadam z Friko czy jest to możliwe. Slava zapisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jest wolna mrówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jest wolna mrówka?Jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 To do koszyka proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jest wolna mrówka? Tomy robi szybkie mrówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Dżem dobryMoze byc sybka oby lowna PozdawiamEzehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Poszło.Pstrągi ZZ"Rap 85 po następnych kolorkach.Widzę tą przynętę pod Morską Troć.Na pstrągi nie wiem czy będzie działało ale z drugiej strony Bolenie też stosunkowo niedawno zaczęto łowić na jerki.Raptor6-drewno w wersji soft.Mrówy po wstępnym malowaniu białych punktów.Po prostu świetnie się to robi po 3 kawie. Edytowane 23 Marca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Będą łowne Edytowane 23 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 W poniedziałek na gotowo ZZ"Rap8 [drewno].Pampuchy seledyn z pieprzem.złoto z pieprzem i srebro z czarną łuską.Bardzo łowne kolorki na moich łowiskach.Dojdą jeszcze różne kolorki i szczegóły na tych woblerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) "Fajrant". http://www.youtube.com/watch?v=Mo0jaqQiLjQ Dobrej nocki!!! Przez tą fotkę można się ze mną łączyć/kontaktować telepatycznie. Edytowane 23 Marca 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi