AdasCzeski Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 hmmmmmmm....naaa...maaaa..nnnaaaaa...rajjjjannna..hmmmm...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Tomy, zmień ostatnią fotkę, bo nie działa ;P. No chyba, że mi powiesz co chcę domówić do mojego ostatniego zamówienia, he he. Pozdrawiam,Sławek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 P1180346.JPG Przez tą fotkę można się ze mną łączyć/kontaktować telepatycznie. adin, dwa, tri, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Dzisiaj trochę gotowców.Po rozplanowaniu coś tam może trafi na giełdę.ZZ"Rap9/ZZ"Rap8/ZZ"Rap7Pampuchy w siatce i alu. Edytowane 24 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Tomy, a dorzuciłbyś mi jeszcze dwa ZZ"rap8 do mojego ostatniego zamówienia? Załapię się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Już wczoraj dołożyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Super, daj proszę znać ile mam jeszcze dopłacić - zrobię szybki przelew... i dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Po testach szczurków zdecydowałem się na zastosowanie amortyzatora pod sterem.Łowi się na nie nocą i o rzuty niekoniecznie w wodę nietrudno. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Tomy, straaach sie baaaać !!!! ZZ-ty są zarąbiste, czekam na maj i możliwość przetestowania jakiegoś BS-a.(Raptorów tyż) Edytowane 24 Marca 2014 przez jurkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Deus meus kosmateus. Edytowane 24 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 i morele baks ! Kryjesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) ..ale patrz Jurkan ta wyliczanka to za komuny była a Deus meus kosmateus to jak nic-Moim panem jest szatan.Tzn.można to tak interpretować.Czy komuniści w ten sposób chcieli od najmłodszych lat odwrócić ludzi od Boga?Przypadkowo ten rym dzieciakom przecież nie wyszedł. Edytowane 24 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Oni zrobili by wszystko dla uzyskania efektu o którym mówisz, tyle w temacie "kosmatego".Tośmy sobie pogadali, a teraz do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 .....Na pstrągi nie wiem czy będzie działało .....P1180317.JPGP1180316.JPG Jak się tylko pojawią jerki na kropasa , takie +- 6.5cm to 5szt poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 No będę kombinował z tym.Pstrąg "step" któryś tam,nie pamiętam.Takie malowanie Raptora.Pampuchy L.C. stadko.Następne prosto ze szlifierni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco_bryce Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 No będę kombinował z tym.Pstrąg "step" któryś tam,nie pamiętam.P1180381.JPGTakie malowanie Raptora.P1180394.JPGPampuchy L.C. stadko.P1180383.JPGNastępne prosto ze szlifierni.P1180378.JPG DARK SIDE RAPTOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Tak jak zapowiadałem wcześniej-wchodzę w małe woblery kleniowo/jaziowe.Na początek Hooligans[white fish] 2,5cm waga ok.3gram z kotwicą.Stabilne,mocno pracujące,lotne i łowne.Już od paru sezonów na rynku.Teraz nowa odsłona,dojdzie jeszcze mniejsza wersja w ok.1,5cm+wersje SDR na jesień.Woblery kleniowo/jaziowe będą z drewna. Edytowane 25 Marca 2014 przez Tomy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Klenie będą miały co wsuwać good job Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Takie Pampuchy-sympaciuchy.robię.....i Raptory75-będą ze sterem.NEWS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felo Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Tomy zobacz to http://flymenfishingcompany.org/wp-content/uploads/2012/08/FS-LivingEyes_AllPacks-1024x680.jpg byłyby idealne,do Twoich perfecto wobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 To ja się piszę na takiego newsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 To ja się piszę na takiego newsa ok.ZZ"Rap85-jerk pstrągi.Pampuchy L.C. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 No to jedziemy dalej .Raptor6 Soft dla Areczka z nad Renu w tym parę.Od razu dzięęęękóweczka za wobaska właśnie doszedł.Długość 6cm waga ok.6-7gram.Praca drgająca tzw."padaka".Wszystkie kolorki już są.Jedynie bezbarwny pozostał do położenia 3 warstwy.Razem będzie z 8. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 aż się łza w oku kręci. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi