jersey Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 plażowe trocie chyba nie wiedzą, że nie powinny brać na przynęty boleniowe. rapstick w kolorze "marchewkowa furia" dał dziś fajną rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Tomy gratki za sukces z tenkarą, piękny rybas obyś nie zdradził spina i bolków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) Tomy gratki za sukces z tenkarą, piękny rybas obyś nie zdradził spina i bolków.W życiu no co Ty.Tenkara to odskocznia i to nie wiadomo jak długo.Teraz popróbuje Float Fishingu i coś raczej będę chciał wybrać.Cast pozostanie do grobowej dechy.Dzisiaj byłem połowiłem małe klonki.Znudziło mnie i po godzinie spakowałem manele.Przy tej okazji jak tak łaziłem z tenkarą zlokalizowałem konkretnie Bolenie.Bananek [ZZ"Rap65] puszczony po wierzchu musi tam zadziałać,w maju rzecz jasna. Edytowane 30 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 No to odetchnąłem z ulga, zaliczyłem dzisiaj Wkrę w okolicach Cieksyna ale totalna bryndza, woda wysoka i mocno "trącona" przelewy prawie jak stół gładkie. Trzy nieśmiałe kontakty bez zapięcia i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ja to samo.Na dokładkę jakiś debil mi rzucał boleniowym wobkiem w moje łowisko.Nie dość że okres ochronny to jeszcze w pewnym momencie prawie we mnie trafił.Mówiłem,ostrzegałem nie słuchał.No to ruszyłem przez wodę do niego,wodery mi przebrało no i mnie spowolniło.Kolo zniknął ale wiem jakie auto to sobie jeszcze "podyskutujemy" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) Ja to samo.Na dokładkę jakiś debil mi rzucał boleniowym wobkiem w moje łowisko.Nie dość że okres ochronny to jeszcze w pewnym momencie prawie we mnie trafił.Mówiłem,ostrzegałem nie słuchał.No to ruszyłem przez wodę do niego,wodery mi przebrało no i mnie spowolniło.Kolo zniknął ale wiem jakie auto to sobie jeszcze "podyskutujemy" . Tomek musisz wozić ze sobą swoją klamke U nas na Odrze też ci ETYCZNI :angry: łowią już bolenie i mówią ze sportowo łowią i wypuszczają i nic się nie dzieje bo bolki już wytarte.Nóż w kieszeni się otwiera Edytowane 30 Marca 2014 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ja to samo.Na dokładkę jakiś debil mi rzucał boleniowym wobkiem w moje łowisko.Nie dość że okres ochronny to jeszcze w pewnym momencie prawie we mnie trafił.Mówiłem,ostrzegałem nie słuchał.No to ruszyłem przez wodę do niego,wodery mi przebrało no i mnie spowolniło.Kolo zniknął ale wiem jakie auto to sobie jeszcze "podyskutujemy" . Dowiedziałem się, że połowili Jazi na "Boleniowe woblery i gumy". Rozmiar 7 cm wzwyż! Czas najwyższy, by wprowadzić zakaz łowienia do końca kwietnia na przynęty większe niż 5 cm. Zakaz nie powinien obejmować wód pstrągowych, za to na wodach "górskich" przynęty na bezzadziorach. Przepraszam Tomku za OT, ale trzeba dziadostwo plenić. Pokazywać palcem i nazywać po imieniu. I gonić z łowiska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) Tomek musisz wozić ze sobą swoją klamke U nas na Odrze też ci ETYCZNI :angry: łowią już bolenie i mówią ze sportowo łowią i wypuszczają i nic się nie dzieje bo bolki już wytarte.Nóż w kieszeni się otwiera Zawieszone pozwolenie na broń palną po strażnikach miejskich.Mam podkręcone ASG.Wali tak że rękawy podwija.Tylko trochę nieporęczna. Dowiedziałem się, że połowili Jazi na "Boleniowe woblery i gumy". Rozmiar 7 cm wzwyż! Czas najwyższy, by wprowadzić zakaz łowienia do końca kwietnia na przynęty większe niż 5 cm. Zakaz nie powinien obejmować wód pstrągowych, za to na wodach "górskich" przynęty na bezzadziorach. Przepraszam Tomku za OT, ale trzeba dziadostwo plenić. Pokazywać palcem i nazywać po imieniu. I gonić z łowiska.Janusz co tu gadać na Gromcu pod stopniem siepią i mają w dupie a Ty chcesz takie przepisy wprowadzać.Niszczą rzeki!Dzisiaj byłem na Wieprzówce,Sole,Skawie.Ostatni raz Bielsko płaciłem.Jak pozwalają na coś takiego to niech "se" mają ale be ze mnie.Wieprzówka to się płakać chce.Paru buców pobudowało jakieś śmiszne pałacyki [to już po tych basztach i wieżyczkach widać-DEBIL] potem dali w łapę co by tej radosnej twórczości nie zalało,no i rzeczka jest do kostek.Bezpowrotnie stracona w piz....u cały ekosystem po to żeby idiota miał namiastkę zamku z fosą.Aligatora mu tam wpuścić żeby go wrypał.Na Sole super!!!Dwa Klenie się pojawiły pod kładką.Na Wiśle coś tam połowiłem i ryba jest ale to Katowickie. Edytowane 30 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Zawieszone pozwolenie na broń palną po strażnikach miejskich.Mam podkręcone ASG.Wali tak że rękawy podwija.Tylko trochę nieporęczna.900FPS.jpg Tomek krótka zasiadka z Twoją dmuchawką w takim wdzianku i chłopaki pełne pory będą mieli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Raz mnie pies obejszczał w czymś takim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Pany, nie tylko u Was zlot sk......wieli z dużymi wabiami nad wodą, wczoraj na Wkrze pogoniłem miejscowego obszczymura ze spinem i longiem "4" coś tam beczał że klony "tyraz to na te duze bierom " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Chyba aligatory...Wczoraj na Pilicy w Warce młodzież goniłem za rzucanie lunaticiem 12,5 cm... Chociaż ci nie kryli faktu polowania na szczupłego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 P1180555.JPGGenialny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek33 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Tomek widać, że to nie jest pukawa w Stocku Co pozmieniałeś ? Na ile Fpsków Ci wychodzi teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) Mój kumpel się tym zajmuje.Można to podbić do 900 FPS na Co2 lub polipropylenie.Tyle że nikt Cię z tym nie wpuści nawet na milsim choćbyś nie wiem jak zapewniał że tylko z dużej odległości będziesz walił.To już krzywdę można zrobić.Idzie niedługo do klienta.W tym roku chyba paintball w wersji milsim,fajne repliki już są.Kulki z czerwoną farbą i jakiś tam realizm jest.Zwłaszcza jak spierdziela i idzie seria po pleckach Koledzy którzy czekają na woblery.Dzisiaj wysyłka. Edytowane 31 Marca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) Stronę aktualizujemy.Tym czasem pojawił się Pampuch White Fish wersja L.C. w stałej ofercie. ...i Jazgarz real fish. Mrówka "bigbitówka" Hooligans Edytowane 31 Marca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Miałem Ci dziś ładną fotke podesłać z pampuchem w akcji, ale jakoś tak za kazdym razem ryba sie w podbieraku sama uwolniła, a nie mam w zwyczaju zakłuwać po raz drugi ryby dla fotki, przy ponownej probie złowienia jaśka szczupak mi go zeżarł wiec prosze o mnie pamietac przy rozdzielaniu pampuchów jak bedą gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Miałem Ci dziś ładną fotke podesłać z pampuchem w akcji, ale jakoś tak za kazdym razem ryba sie w podbieraku sama uwolniła, a nie mam w zwyczaju zakłuwać po raz drugi ryby dla fotki, przy ponownej probie złowienia jaśka szczupak mi go zeżarł wiec prosze o mnie pamietac przy rozdzielaniu pampuchów jak bedą gotowe Za 2-3dni White Fish będą gotowe.Raptor7ZZ"Rap9/ZZ"Rap10-Jerk/BamboBait 7 i 3.BamboiBait to taki stickbait skierowany pod Klenie ale to musi przejść testy.Będzie pomalowany w poprzeczne paski czarno/żółte,czarno/czerwone i wiele innych kombinacji.Będzie też powrót do przeszłości Raptor7 i 6 wersja 2013.Odkopywanie wzorników.Okazał się łowny w zeszłym roku i wpłynęło zamówienie.Design będzie bez folii. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Za 2-3dni White Fish będą gotowe.P1180616.JPGRaptor7P1180614.JPGZZ"Rap9/ZZ"Rap10-Jerk/BamboBait 7 i 3.P1180617.JPGP1180618.JPGP1180619.JPGBamboiBait to taki stickbait skierowany pod Klenie ale to musi przejść testy.Będzie pomalowany w poprzeczne paski czarno/żółte,czarno/czerwone i wiele innych kombinacji.Będzie też powrót do przeszłości Raptor7 i 6 wersja 2013.Odkopywanie wzorników.Okazał się łowny w zeszłym roku i wpłynęło zamówienie.Design będzie bez folii.post-46714-0-20267200-1361614809.jpgpost-46714-0-89173000-1362732062.jpgTomy jest piknie reszta na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) ZZ"Rap85-Jerk a ten z czerwoną głową dla mnie.Typowy Walk The Dog lżejszy od pozostałych ale bardzo energiczny. Drewno ZZ'Rap9-slim.Moim zdaniem mają potencjał i będą łowić Rapki.ZZ"Rap10-spory wabik Boleniowy o bardzo dużym zasięgu.Waga ok.25gram.Masywne oczka bo często Sumki go zagryzają.-nie na sprzedaż.Raptor 7 i 6 model z 2013 roku.Mocno dociążone sterowce o drgającej pracy.-nie na sprzedaż. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) BamboBait 20cm waga 50gram.Praca zygzaki i duże zamieszanie na powierzchni.Mimo znacznej wagi idzie górą bez problemu.Docelowo ma być na Pajki czy Muski takie zamówienie.Ja spróbuje tym porzucać za Bolkiem .Nie wiem czy Trocie w morzu reagują na takie spore wabie ale jak tak to tym już można sięgnąć bardzo daleko. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zamówionko dotarło robota jak zawsze pierwsza klasa. Proszę o mnie pamiętać po skończeniu pampuchów tak z 2 szt. bym zagryzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 -Jak Putin nazywa Alaskę?-Ice Krym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi