joza67 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ciekawe kiedy ją liźnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Raptor75 [7,5cm/11gram] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jak zawsze klasa. Będziesz miał jakiegoś wolnego z tej gromadki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie.Ale dzisiaj zaczynam odlewy i 3 sztuki lecą do Ciebie Darku za FREE.No nie całkiem Oczekuję w zamian filmów i art'a na stronę.Ty to zrobisz najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Raptor75 [7,5cm/11gram] P1180639.JPGP1180641.JPGP1180646.JPGTo i ja poprosze o 2 sztuki Raptor 7,5cm 11 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dzięki Myślę że nie tylko ja czekam w blokach na rozpoczęcie sezonu. Jak dojdą wobki z ostatniego zamówienia to zrobię fotki i podeślę tekst z ich charakterystyką. A następne po rozpoczęciu sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) To i ja poprosze o 2 sztuki Raptor 7,5cm 11 gram.Ok.Karolu ale Pampuchy to chyba wcześniej wyślę bo pewnie już łowisz.To te dla Ciebie.Jeszcze uszczelnianie sterów. Dzięki Myślę że nie tylko ja czekam w blokach na rozpoczęcie sezonu. Jak dojdą wobki z ostatniego zamówienia to zrobię fotki i podeślę tekst z ich charakterystyką. A następne po rozpoczęciu sezonu Ok. Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Tak Tomku mozesz wysyłać jak bedą gotowe a na Rapciaki poczekam , może jeszcze coś młody bedzie chciał domówić to napisze jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 PILOT to Twoje po tuningu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Raptor75 [7,5cm/11gram] P1180639.JPGP1180641.JPGP1180646.JPGTomek to jest miód na serce moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Będzie niedługo więcej.Jutro zaczynam odlewanie bo mi się korpusy skończyły.Będą też dalsze próby z odbijaniem "żywych" ryb.Nowy typ silikonów w drodze do mnie.Byli fachmany od wentylacji.Wywaliłem za drzwi.Chcieli mi z chałupy zrobić rakietę zakładając wentylatory z silnikami które dają iskrę a przy lakierach muszą być bez szczotkowe.Mama ich moja wysłuchała powiedzieli że nie zrobią.Tak więc nie zrobią mi wentylacji bo byłem niegrzeczny. ------------------------------------------------------Co ja biedny teraz pocznę Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 zmień czapeczkę na niebieski berecik i na ODS, tam będzie świeże morskie powietrze więc wentylacja wymuszona zbędna, a dziadów (fachowców) potraktowałeś należycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Byłem w małej delegacji.Mogło się przedłużyć do pół roku ale ogarnąłem w jeden dzień.Po prostu szereg szczęśliwych zbieżności zdarzeń pozwoliło na to.Już w pracowni prosto z podróży.Dzisiaj kolejni fachowcy od wentylacji mają przyjść. Hooah!! Raptor6 w stałej ofercie. Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Witam, jaka jest waga tego Raptora6?? Pozdrawiam Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 To różnie można go zrobić od softa 6g do L.C.10gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Przesyłka doszła dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Widzę że bierzesz cię za nową zabawkę, a jak z podstawowymi gradami do tej metody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Już Cię namierzyłem na float f. i wiem co planujesz. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Już Cię namierzyłem na float f. i wiem co planujesz. Powodzenia.Kołowrotek już zakupiony a wędka w budowie. http://www.youtube.com/watch?v=yXQsbuSXTik Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Tomy musisz nakręcać....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Tomku tu masz fotke kolegi Grześka Kamińskiego jako inspiracje. Piękne koreczki robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Coś w tym stylu będzie.Raczej tylko dla siebie.Karol to jest mój pierwszy pławik.Tokarkę zrobię przez weekend to jest proste urządzenie.Potem pozbieram materiały i się będę bawił ---------------------------------------------------------Piękne spławiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Tomku ja wiem ze jak się uprzesz to osiągniesz to co sobie założysz i bedzie to klasa TOP . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Tomku paka doleciał. Pampuchy super a mrówy to BIG mrówki niezłe.W środku sezonu letniego bedzie się można spodziewać niezłych przyłowów na nie.Dzięki i czekam na wieści o Rapciakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi