Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Mam.U mnie sa non stop 3 Dremele na chodzie.Jak się któryś zjara-kosz i kupuje nowy.Można wymieniać -Stojan/Szczotki ale to różnie bywa i naprawa wychodzi niewiele taniej niż nowy.Ja jestem "niszczyciel" to co się spieprzy,zużyje do strzału ląduje na śmietniku.Nie ważne czy to Proxoon,czy Dremel,Kobieta czy Murzyn.Zepsuje się-GET OUT 

• Like 2

Za tydzień ruszam mocniej z balsianymi Pampuchami w rozmiarze 3,5cm i 2,5cm.Robię też jerka boleniowego z twardej balsy ok.7cm.Prototyp odbija pięknie.Ten materiał jest po prostu nie do zastąpienia.Co nie co z pracowni.

Hlehle to dla Ciebie ZZ'Rap10-konkretny wob 10cm waga pow.25gram.Uzbroiłem na wszelki wypadek tą partię w drut 1mm.

post-46714-0-14987000-1396681884_thumb.jpg

ZZ"Rap85-ten jest dla mnie.Typowy walk the dog.Trochę lżejszy od ZZ"Rap85-jerk.

post-46714-0-83754400-1396682005_thumb.jpg

To dla Maćka i Tomiego od Mrówek.Hooligans mini.Bardzo energiczna pchełka.

post-46714-0-59884900-1396682054_thumb.jpg

To dla klientów w różnych rozmiarach.Konstrukcja prosta w prowadzeniu dostała opcje migotania w opadzie.Polecam prowadzenie-długie i krótkie podciągnięcia,przerwa na opad itd.Można też expresem choć nie wiem po co ale jak ktoś lubi to co mi do tego.

post-46714-0-60166800-1396682275_thumb.jpg

..a z nowych tematów.

Tenkara-wędka wysłana do P.Krzysztofa jak da radę i zamknie się blank w jakiejś kwocie dla mnie opłacalnej to będzie na Polskim rynku i nie tylko.Składaniem i designem zajmę się osobiście.Myślę że warto tą metodę wypromować na Polskim rynku jako wyjściowym.Do tego dochodzi cały osprzęt tak więc rynek jest raczej dość szeroki. 

Edytowane przez Tomy
  • Like 3

No to tak na ogólną sprzedaż będzie drewno.Żywica musi zostać bo mam stałych klientów i trochę by się wkurzyli jak bym tak do strzału zabrał im wobki.ZZ"85,ZZ'65,ZZ'75 wszystko już ma Bolenie na koncie.Nie wszędzie jest okres ochronny.Fotek nie mam nie naciskam na to.Po prostu nie mam już ciśnienia na promocję.

Edytowane przez Tomy

Dajesz czadu.

Dzisiaj były testy Twoich dzieł naWisełce w W-wie pod m. Grota . Padł jeden klun 48 centów złowiony przez kolo ale na mojego. (pampa bałem sie puścić bo to rafka ze zbrojonego betonu i cegieł, innych Twoich wabi też).

Jurkan,

Trochę tnt do przynęty i jak coś kruszenie przeszkody:p

Na rafy Warszawy biorę tylko plecionki 0.16 i wyżej... I modlę się aby hak puścił

Ja łowię Jazie na plecionki 15lb+Fluorocarbon 0,25mm .Pampuchowi to nie przeszkadza,rybom też.No ale niedługo wchodzi mini Pampuch zwany Rasta i przy nim trzeba będzie trochę odchudzić zestaw.Pampuchy będą z balsy,stelaż po całości.Hooligansy też balsa,stelaż po całości.Najmniejszy Hooligans 1,5cm.  

• Like 1

Ja łowię Jazie na plecionki 15lb+Fluorocarbon 0,25mm .Pampuchowi to nie przeszkadza,rybom też.No ale niedługo wchodzi mini Pampuch zwany Rasta i przy nim trzeba będzie trochę odchudzić zestaw.Pampuchy będą z balsy,stelaż po całości.Hooligansy też balsa,stelaż po całości.Najmniejszy Hooligans 1,5cm.

Hehe Tomy ja lowie szczupaki na pletke 14lb :) mojego 16kg (35,5lb) pajka właśnie na ta 14-tke wyjalem :) kilka innych grubasow też.

Ja na okonia też lecę z plecionką tylko że 10lb i do tego FC 0,23 (8lb) nie zauważyłem mniejszej ilości brań, a strat w przynętach o wiele mniej.