Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Tomy, dam radę przygarnąć Raptorki 7cm. 2 sztuki? Jeśli tak, to poproszę. Dziękuję ;).

Chłopaki.Krótka piłka.Mnie o wobki nie trzeba pytać/prosić itd.Piszecie co potrzeba i robię-to odnośnie privów.Nie robię żadnych wyjątków,a ten dostanie,a ten nie.

Jasna sprawa Slava zanotowane i 2sztuki dla Ciebie.

Edytowane przez Tomy

Od jakiegoś roku Tomek pisał,że ten wobler wróci,ale jakoś czasu brakowało zapewne.Teraz widzę,że jednak są duże szanse na tą konstrukcję dlatego zapytałem i nie wiem co w tym takiego śmiesznego...? :huh:

Jako pierwszy miałem możliwość łowić na Rasta (nawet nazwę podsunąłem Tomkowi) więc bardzo się cieszę,że ten wobler znów będzie w ofercie gdyż wiem co potrafi i jakie możliwości w nim drzemią... ;) Pzdr

Tym czasem ręcznie bo nie mogę się doczekać na maszynkę.Porównanie wielkościowe z Pampuchem 3,5cm.

post-46714-0-53750700-1397058080_thumb.jpg

Trochę drewienek schnie.

post-46714-0-56770600-1397058156_thumb.jpg

Trochę wjeżdża dziś na warsztat.

post-46714-0-34813400-1397058205_thumb.jpg

Parę dziwnych.

post-46714-0-62762000-1397058241_thumb.jpg

Wobler ZZ"Rap7 Jerk-balsiany.Po prostu takie niepozorne cygarko  :D .Tym czasem różne kombinacje z obciążeniem będą.Podstawową pracę już osiągnąłem ale chce go jeszcze podkręcić.

post-46714-0-75218400-1397058375_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 3

Ok.Jutro dorobię następną piątkę.Więcej na dzień tego nie dam rady ogarnąć.

Drewno patrzy na mnie  :lol: To panic! jak w bal na sto par drżącym głosem śpiewał-Bajor-mam zimne rrrączki od tej gorrrączki.

attachicon.gifP1180747.JPGattachicon.gifP1180746.JPGattachicon.gifP1180744.JPG

Mam nadzieję że za jakieś kilka lat uda mi się uzyskać podobny efekt opalizacji...:) Coś pięknego!!

Będzie też malowanie na moich filmach You Tube.A!bo już były pytania czemu nie na jerkbaicie.Otóż będą na jerku.Wykupię Baner żeby było łatwo mnie znaleźć.Bezpośrednio na jerka filmu wstawić się nie da.Tak więc plotki o mojej śmierci na j.pl są nie prawdziwe i mocno przesadzone. :lol: .

Tomy, jerkbait bez Ciebie jak dom bez ojca :) Się nie da tak :) Czekam z niecierpliwością na Twoje filmy.

Rozglądam się za kamerką.Teraz to tam może oglądalność będzie średnia ale....w zimie powinno być bardzo dobrze.Jak będzie dużo wyświetleń i subskrypcji to będę ciągnął temat.Trochę humoru/jaj z nad wody też będzie.Żarty w temacie wędkarskim-dość mocne! :D

Slimy9 prawie gotowe. :)

post-46714-0-21508500-1397125881_thumb.jpgpost-46714-0-66981700-1397125906_thumb.jpg

Mój pies bojowy.

post-46714-0-75195400-1397126475_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

widzę araba... jakiś stary... pewnie to jeden z Klewek :D

a gdzie pies?

Kamera GOPRO HERO3+ ?

Slim jakiś wolny jeden się znajdzie?

Chyba kamerka Soniaczka a Slim się znajdzie.Napisz mi na priv.zsumowanie co odłożyć.

Bardzo dobra decyzja.

No!Też tak myślę i w sumie to dzięki Tobie.

Mini hooligans jest mega :)

No zobaczymy co to będzie.Głównie z Balsy będą Pampuchy i Rasta czyli wobki trochę baryłkowate.Mini Hooligans też z Balsy.Prototypy mają wkręty balsa jest bardzo twarda ale mimo wszystko woblery przeznaczone na sprzedaż będą miały stelaż po całości i będą sklejane z 2 połówek

Super ten Raptorek mini , ciekawi mnie czy w takim wąskim korpusie dałeś wkręty czy pełny stelaż .

Teki ten prototyp jest na wkrętach balsa jest twarda ale tak jak wyżej woblery na sprzedaż będą ze stelażem po całości i łączone z 2 połówek.

Edytowane przez Tomy
  • Like 1