Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Rasta ok.2cm.Jutro jeszcze jedna warstwa bezbarwnego/odbijanie łuski/malowanie/opalizacja/bezbarwny/bezbarwny/bezbarwny/stery i finał. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Rasta ok.2cm.Jutro jeszcze jedna warstwa bezbarwnego/odbijanie łuski/malowanie/opalizacja/bezbarwny/bezbarwny/bezbarwny/stery i finał.P1180787.JPGP1180786.JPGZapomniałeś dodać testy u Sebo0707 i Krystiana bo partyjka się rozeszła zanim została wyprodukowana :-D Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Bez dwu kotwicowego 5cm raptora nie wyobrażam sobie lata na Renie Świetny wobek do wszystkiego,- rapy, jazie i sandacze też nim nie gardzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Nie myślałeś nad zrobieniem jakiejś żaby, takiej małej na pstrąga i klenia? O ile ze szczupakowymi nie ma problemu o tyle z małymi nieźle trzeba się natrudzić żeby kupić coś fajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Najlepszą żabkę robi Rebel.Bardzo skuteczna na Klenie.Przynęta ma swoje kaprysy ale skuteczności odmówić jej nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) Hooligansy gotowe. Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez Tomy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Najlepszą żabkę robi Rebel.Bardzo skuteczna na Klenie.Przynęta ma swoje kaprysy ale skuteczności odmówić jej nie można.Mówisz o Rebel Frog R czy o Rebel teeny wee frog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Teeny ta mniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Raptory7 i 6/ZZ"Rap75.300 otworów przede mną. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Widzisz coś w tej czapce? tak na oczy zaciągnięta ze hohoh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Tyle ile trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Mikrusy w trakcie.Hooligans mini jakoś go ochrzczę potem.Rasta i Uklejka Slim 5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Tomek pamiętasz o Nas...?(o mnie i o Sebastianie) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Pmiętam,pamiętam.Bawię się dalej w wolnych chwilach..Na to druga połówka z klejem i ścisnąć.To są wszystko prototypy mini jerków boleniowych ok.6cm.Jak dopasuje obciążenie to balast będzie w środku zagniatany razem ze stelażem.Tym czasem amatorka ale to jest kwestia tygodnia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Najmniejsze Hooligansy.Rybka5ZZ"Rap10 lub jak kto woli Leviathan10.Jeszcze zobaczę która nazwa zostanie.Skończone.Ostatni dzień "wypieku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) jest jakiś Leviathan10 wolny czy zagospodarowane wszystkie? Temat nieaktualny. Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez ezehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Tomek,jak masz wolne te małe Hooligansy to dołóż mi ze dwa do tych dwóch Rasta,Sebastianowi też.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Tomek,jak masz wolne te małe Hooligansy to dołóż mi ze dwa do tych dwóch Rasta,Sebastianowi też.. Zlinczują nas bo zabieramy wszystko małe ale tak niech zawitają 2 maluszki u mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ok.odłożone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zlinczują nas bo zabieramy wszystko małe ale tak niech zawitają 2 maluszki u mnie Samiczki czasem mówią "małe jest piękne", "nieważna wielkość, ważna praca", ale i tak wolą DUŻE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) To tak gadają tylko.Na zasadzie jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.Lubią DUŻE i na chama hehe Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Jeszcze zobaczę która nazwa zostanie. Jak pierwszy raz zobaczyłem 12cm wobler na bolenia to od razu przyszła mi na myśl - potwór. Jak wrzuciłem go do wody i poczułem jego wijąco-drgającą pracę od razu zrozumiałem etymologię jego nazwy: wypisz, wymaluj Leviathan. Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez spy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Jak pierwszy raz zobaczyłem 12cm wobler na bolenia to od razu przyszła mi na myśl - potwór. Jak wrzuciłem go do wody i poczułem jego wijąco-drgającą pracę od razu zrozumiałem etymologię jego nazwy: wypisz, wymaluj Leviathan.Spy masz talent.Ten tekst umieszczę na stronie .Jutro rano jadę uzgadniać kwestię listew i wstępnej ich obróbki żeby to szybciej szło a cena Lev10-12 nie przekroczyła 30zł/szt.Jak by tak wyszło 25 to już bym był bardzo zadowolony.Tak poza pracą już niedługo PS4 + drugi TV. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 A zrobili już grę o struganiu wobkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Playstation 4 z x-box'owskim design'em mi się marzy np. jednym z tych:http://bi.gazeta.pl/im/b7/7e/bb/z12287671Q.jpghttp://gogadgetgiveaway.com/wp-content/uploads/2012/04/Xbox-360-limited-edition-Call-of-Duty-Modern-Warfare-3-Bundle-2-900x900px.jpghttp://www.techdrop.co.za/wp-content/uploads/2012/01/Halo-Xbox-360.jpghttp://cdn2.tnwcdn.com/files/2010/12/xbox_360.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi