Skocz do zawartości

Tomy's Bait-Tomy Hand Made

Tomy

Rekomendowane odpowiedzi

Rasta ok.2cm.Jutro jeszcze jedna warstwa bezbarwnego/odbijanie łuski/malowanie/opalizacja/bezbarwny/bezbarwny/bezbarwny/stery i finał.

attachicon.gifP1180787.JPGattachicon.gifP1180786.JPG

Zapomniałeś dodać testy u Sebo0707 i Krystiana bo partyjka się rozeszła zanim została wyprodukowana :-D

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk

Pmiętam,pamiętam.Bawię się dalej w wolnych chwilach..Na to druga połówka z klejem i ścisnąć.To są wszystko prototypy mini jerków boleniowych ok.6cm.Jak dopasuje obciążenie to balast będzie w środku zagniatany razem ze stelażem.Tym czasem amatorka ale to jest kwestia tygodnia.

post-46714-0-64441000-1397397509_thumb.jpg

• Like 2

attachicon.gifJeszcze zobaczę która nazwa zostanie.

Jak pierwszy raz zobaczyłem 12cm wobler na bolenia to od razu przyszła mi na myśl - potwór. Jak wrzuciłem go do wody i poczułem jego wijąco-drgającą pracę od razu zrozumiałem etymologię jego nazwy: wypisz, wymaluj Leviathan.

Edytowane przez spy

Jak pierwszy raz zobaczyłem 12cm wobler na bolenia to od razu przyszła mi na myśl - potwór. Jak wrzuciłem go do wody i poczułem jego wijąco-drgającą pracę od razu zrozumiałem etymologię jego nazwy: wypisz, wymaluj Leviathan.

Spy masz talent.Ten tekst umieszczę na stronie  :) .Jutro rano jadę uzgadniać kwestię listew i wstępnej ich obróbki żeby to szybciej szło a cena Lev10-12 nie przekroczyła 30zł/szt.Jak by tak wyszło 25 to już bym był bardzo zadowolony.

Tak poza pracą już niedługo PS4  :D + drugi TV.

post-46714-0-43931200-1397486117_thumb.jpg

• Like 1